🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 604
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

Все още никой не споделя анализи на дрехите на тримата, но няма как да не коментираме ликът на тениската на Чаатай. Обръщам внимание, че никой не носи Че Гевара върху себе си без да се припознава в неговите идеали, стремежи и пример. Противоричивата личност на Че предизвиква полемики десетилетия след неговата смърт, а делата му все още служат за вдъхновение на милиони. Демонстрацията на Чаатай с тази тениска и то на подобно събитие показва, че бунтаря в него винаги е на преден план. Какво има под видимата картинка само той си знае...

Линк и малко инфо за Че Гевара
Скрит текст:
За много хора той е символ на непрестанното противопоставяне на народните маси в страните от Латинска Америка и Африка срещу техните подтисници и на борбата за социално равенство и социална справедливост. Наричат го последният революционер романтик. Името му е станало синоним на бунтарски и революционен дух. Паметно е неговото пълно отхвърляне на охолството (осигурено му от политическата му позиция в следреволюционна Куба) в полза на преследване на идеала за промяна на начина, по който се управляват държавите не само в Латинска Америка, но и по целия свят.

Приживе Че Гевара печели симпатиите дори и на представители на капиталистическия лагер.

Гевара, който е описван като „рок-герой революционер велосипедист“, „мъченик на идеализма“ и „Джеймс Дийн в униформа“ се превръща в мощен светски символ на бунта и революцията по време на световните студентските протести от края на 1960-те. В преминаването на Че от комфорта на средната класа към работническата класа и дългата му рошава коса се отразяват стремежите и вижданията на поколението от Уудсток при техните протести срещу войната във Виетнам.[114]

В допълнение, по-радикалните леви активисти споделят очевидното безразличие на Гевара към награди и слава, и се съгласяват с него относно насилието като необходимост за внушаване на социалистическите идеали. Черните пантери правят своя запазена марка носенето на черна барета, подобно на Че, а арабските партизани започват да назовават бойни операции в негова чест.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5_%D0%93%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 23:20 от DeniAra

# 481
/
Günaydın!Имахме "кака",сега имаме "леля"Stuck Out Tongue Winking Eye
Последните снимки, които и качила,буквално преди няколко часа.

или се чувства по-добре с по-големи жени.
Той е доста зрял за възрастта си,може би младичките не го кефят толкова много.

Гришо № 2! Scream Нашият Гришо не са ли поне десет лета по-дъртички не ги поглежда.
Определено няма вкус за жени. Не мога да реша, коя е по-голям вампир! УжасТ!

п.п. Излязал е малко от форма ми се струва.
Не,не е излязъл от форма,даже е в страхотна форма!
И аз съм мислила по въпроса с по-големите жени . Дали не е някакъв едипов комплекс...
Но пък след сравнението с Гришо,не знам...
Познавам Гришо,по -скоро познавах го преди,познавам и майка му, там не откривам такава връзка.
За Чаатай, обаче не знам.

# 482

Настръхнах ! Не мога да се освестя . Нечовешка красота,
Харизма , гениален!
Таланта му е ВСЕЛЕНА!
Затова не може да бъде забравен Heart винаги ще остави следа в сърцето ти!♥️  
Очите му толкова красиви.. говорят без думи. 🤎
Тениската с
Че Гевара и друг път сме я виждали . Стайла е небрежен спортен . В супер форма е. Дано я запази така. Изтощително е толкова образи трябва нагласа
 вътрешна . Хамелеончето ни !👏🤩🤩 Разплаках се.😭😭
За лудницата съм ... много му се радвам истински.
Какво казва на журналистите , какво го питат? Някой може ли да разкаже от видеата.

Лелката е като магистралка.   Роклята е готина ама тая визия не и отива на годините . Тя има тяло. Не ми се говори за лицето й..🤮

Всички от каста са в черно ,явно кода е такъв за партито.
Колежката е симпатична щеше да е по -добре да е със спусната коса.
Забелязах от видеото че е леко свенлива, което е сладко. Тя за сефте е на такава гала с такива звезди.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 09:33 от femmi2

# 483
''"

Все още никой не споделя анализи на дрехите на тримата, но няма как да не коментираме ликът на тениската на Чаатай. Обръщам внимание, че никой не носи Че Гевара върху себе си без да се припознава в неговите идеали, стремежи и пример. Противоричивата личност на Че предизвиква полемики десетилетия след неговата смърт, а делата му все още служат за вдъхновение на милиони. Демонстрацията на Чаатай с тази тениска и то на подобно събитие показва, че бунтаря в него винаги е на преден план. Какво има под видимата картинка само той си знае...

Линк и малко инфо за Че Гевара
Скрит текст:
За много хора той е символ на непрестанното противопоставяне на народните маси в страните от Латинска Америка и Африка срещу техните подтисници и на борбата за социално равенство и социална справедливост. Наричат го последният революционер романтик. Името му е станало синоним на бунтарски и революционен дух. Паметно е неговото пълно отхвърляне на охолството (осигурено му от политическата му позиция в следреволюционна Куба) в полза на преследване на идеала за промяна на начина, по който се управляват държавите не само в Латинска Америка, но и по целия свят.

Приживе Че Гевара печели симпатиите дори и на представители на капиталистическия лагер.

Гевара, който е описван като „рок-герой революционер велосипедист“, „мъченик на идеализма“ и „Джеймс Дийн в униформа“ се превръща в мощен светски символ на бунта и революцията по време на световните студентските протести от края на 1960-те. В преминаването на Че от комфорта на средната класа към работническата класа и дългата му рошава коса се отразяват стремежите и вижданията на поколението от Уудсток при техните протести срещу войната във Виетнам.[114]

В допълнение, по-радикалните леви активисти споделят очевидното безразличие на Гевара към награди и слава, и се съгласяват с него относно насилието като необходимост за внушаване на социалистическите идеали. Черните пантери правят своя запазена марка носенето на черна барета, подобно на Че, а арабските партизани започват да назовават бойни операции в негова чест.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5_%D0%93%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0
DeniAra ,не се бях замислила за символа на тениската на Чаатай. Ако е избрана умишлено,напълно съответства на неговата личност и нагласата му ,според мен.
Като цяло много ми допадна стайлинга му ! Младежка визия,която напълно му отговаря. Това е,което искаме да виждаме от него.Изобщо тази вечер изглеждаше много осовободен,харизматичен,чаровник Чаатай!
Доколкото разбрах,го попитаха нещо за тениската му и той отговори, че обича хора,които следват пътя си.
Накрая май го попитаха и нещо за личния му живот и той каза,че затова се нарича личен живот,за да остане за него и така ще остане за него,за връзките му, за семейството му.
Беше страхотен тази вечер!
Това е Чаатай, който харесвам!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 02:04 от nezito

# 484
Освободен и естествен. На всички ни хареса.
В мрежите споделят само суперлативи. Радвам се затова.
Обичам, когато му се радват искрено.
Появи се и предизвика емоции. Затова е голям.⭐
Кода на вечерта е черния цвят колегите са и така облечени. Колежката не можа да се отпусне. Скована ми е.
Естествена е в лице няма пластики. Това е хубаво. Повечето на нищо не приличат.
Най ми хареса снимката с тримата и тя по средата.🖤
Ще има снимки от купона поне се надяваме някой да сподели. Шивача няма да го направи.
Поне да сложи снимка от премиерата в ИГ.
Кое е  мястото на събитието любопитно е.
Ще има и преводи от интервюто сигурна съм че от фен профилите ще се погрижат.
Тези емоции ще ги изпитаме отново след доста време.
За Джентълмена ако направят парти.
За Кубра 10000 процента ще има.
Това ще е след година и повече.
За продължението на Терзи няма да правят пак може и да ни изненадат заради интереса и успеха. Доволни сме от рекламата постараха се да нахъсат зрителите.  
Изтормозиха ни, но си заслужаваше.👌

Филма на колежката Ахсен и Ози ще е на 9 юни премиерно. Пуснаха трейлър.
Изненадах се рано го обявиха по принцип не правят така. Забелязва се че променят стратегията.
Да видим и кой турски сериал ще е тогава. Вероятно втори сезон на Клуб.
Ще мрънкаме да ни огрее якънда с втори сезон на Шивача.

Сега забелязах редакцията от Нези. Значи са го клъвнали за ЛЖ и нашичкият знае как да отговоря. Клише е но е прав, че затова се нарича ЛЖ и остава такъв.
За тениската с лика значи не е случайно че е облякъл.
"Обичам хора, които следват пътя си "

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:53 от femmi2

# 485

Heart Eyes Много хубав Чаго,надявам се да не се покрива пак
за дълго време каквито и да са оправданията за това..
забелязах тениската с която се беше барнал но не направих
връзка с "Обичам хора, които следват пътя си "..
по-скоро го свързах с ЧАатай и ЧЕгевара като артистична хрумка,
сравнението е много точно..
другото което ми направи впечатление, ръцете в джобовете..
езикът на тялото може да ни каже много неща когато думите липсват,
мъжете правят тези жестове по-първично и несъзнателно за разлика от жените
 и ако се научим да ги разчитаме,ще разберем много
 за отношението им към другите..
*Ръце в джобовете* – обикновено означава, че мъжът не е заинтересован
от заобикалящите го но в някои случаи може да подсказва и за притеснение..
така че още не съм решила кое от двете ни показа на презентацията Чаго*
Yum

# 486
Гюнайдън ! Nature Sunny

Софи  🌷 прочела си ми мислите за ръцете в джобовете.
Още от Джентълмен го прави  преди не е бил чак така.
След това и на кадрите в Кюбра по същия начин ръцете са му все в джобовете. Помислих че това е режисьорско решение. Сега и на презентацията..
В интервю е споделял, че изпитва паника от пресконференции.  
В жестока форма е😍  Шапка му свалям за всичките трансформации и усет за проекти и истории. Доказа на всички, че пожелае ли може да поддържа тегло и форма. Като струна е. Ненаситни сме искаме още да му се радваме и гушкаме.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:12 от femmi2

# 487
Добро утро! Още сме под влияние на изминалата вечер.
Невероятен беше Чаатай!
Наистина,дано не се изпокрие пак.
По въпроса с тениската, те го попитаха защо я е избрал и възхищава ли се на Че Гевара, а той отговори,че могат да се кажат много неща, но едно от всичко е това,че той върви по пътя ,в който вярва.  И после каза"Обичам хора,които вървят по пътя ,в който вярват "
Мисля,че това беше символа тази вечер. Относно ръцете в джобовете,може би по- скоро посланието е,че не го интересува какво пишат и говорят за него . Ето,аз съм тук,такъв съм,а вие си съчинявайте каквото искате за мен.
Накрая го попитаха нищо от сорта,може ли да се каже,че иска да стои настрана, а той каза,че обича да отделя време за себе си,но това е неговият личен живот,който отразява вътрешния му свят,а той не иска да го показва и да говори за него. Така е и за връзките му, приятелите му,семейството му. Затова се нарича личен живот
Прав е разбира се и всички знаят,че е така,но интереса към него не стихва и желанието да надникнат зад завесата на личния му свят,също .

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 09:47 от nezito

# 488
Нези🌷Чаатай също върви по пътя в който вярва.
Отдавна не му пука и не се влияе какво пишат за него и клюкат. Ако беше обратното нямаше да толкоз загадъчен. Като актьор и личност винаги само хубави неща и с факти отразяват. Обичат си го и уважават в Турция.

Следиш ИГ никой ли от колегите не е споделил нищо от снощи?

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 11:10 от femmi2

# 489
Засега не съм видяла. Само Бирсен.
Под нейната публикация има коментари за Чачо,как изглежда,как се държи...Коментари за актрисата,не я харесват много.
Има и един въпрос за връзката му с леля,но не разбирам добре отговора.

Редактирам  се,защото леля се появи Wink

Няма да казвам на какво ми прилича...
Част от първи епизод на Terzi е в utube ,официално пуснат от NFL
https://m.youtube.com/watch?fbclid=PAAaabeeNBRarBxk91HO_qR5dYSik … &feature=youtu.be

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 10:22 от nezito

# 490

Знаех си  че не е толкоз изперкал и закъсал .  Както си и мислехме забавляват се и само толкова. Отрекъл е всички глупости за романса с лелката.  Притеснихме се  и се усъмнихме заради вкуса му. Когато говори го прави смислено точно кратко и ясно ! И това също е талант .
Думите му '' Не приписвайте това , което Не е !''
Не ми харесва това, че ще продължават да се виждат , тая е опасна държи се неадекватно. Иска да изглежда млада и е смешно и комично , особено както се беше докарала на галата . Лицето и няма как да е като на 20 г.

Видеото -  Обширно е гласят микрофоните , после говорят за Терзи и характерите на геройте. Закачат се усмихват се . Накрая го питат за романса и казва Йок ! Запази самообладание мислех, че ще реагира нервно  с усмивка отговори . Можеха да го питат затова насаме не пред всички хора .

Чаатай Улусой даде кратко интервю за турската преса на вечерята по повод премиерата на новия сериал "Шивачът", в което отрече слуховете за романса си с Едже Сукан. Актьорът сподели, че са работили по сериала 5-6 месеца и са стари приятели. Вече не помни как са се запознали , било е много отдавна. Всички новини, които бяха пуснати за предполагаемата им романтика са лъжа, те просто имаха приятелска почивка, няма нищо, което пресата пише. И те ще продължат да общуват като приятели, не приписвайте това, което не е. Той смята личния си живот за личен и не иска да говори за него.

цитат от рускините
Цитат
Е, след раздялата му с Дуйгу написах, че Чага ще бъде кредитиран с всяка дама, с която диша въздух до него, и ето как се случва. Това е само началото.

който разбира английски може ли да преведе моля ?
Интересува ме какво са споделили за Терзи . Споменават и проектите му Протектор и ХЖ за платформата.

Имаме снимки с фенове и раздава автографи
🆕

Шифанур Гюл с  режисьора на проекта Джем Карджъ

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 15:33 от femmi2

# 491
п.п. Излязал е малко от форма ми се струва.
Не,не е излязъл от форма,даже е в страхотна форма!
И аз съм мислила по въпроса с по-големите жени . Дали не е някакъв едипов комплекс...
Но пък след сравнението с Гришо,не знам...
Познавам Гришо,по -скоро познавах го преди,познавам и майка му, там не откривам такава връзка.
За Чаатай, обаче не знам.
Грешката е моя. Наистина е в перфектна форма. Заблуди ме една снимка на лицето, може би заради брадата, но в цял ръст наистина е изпънат и в отлична форма.
За Гришо се шегувах, заради Мария и Никол. Те са хубави жени, макар и по-големи от него.
Вкусът на Чачо ме учудва, но то нали знаеш на цвят и вкус приятел няма.
Хубав мъж, голяма звезда, светът и жените са му краката, а той все на такива налита. Scream
Може да се оставя да го свалят, а не той да сваля, а грозничките са по-нахални и им се отваря парашута.
В крайна сметка живота си е негов. Ние се радваме на таланта му и хубавите филми, които прави.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 16:06 от sineva 1

# 492
Отрече за връзка с лелката стари приятели са отдавна. Няма да си признае ко е преспал с нея това са интимни и лични неща . Още преди това ви казах, че Бирсен след като мълчи е лъжа хабера.
Може да има всяка, която си пожелае да и поднесе света. Много добре му се отразява, като се отлепи от пиявицата . Поддържа се  стил хубав , забавлява се , свободно говори не се напряга .

SleepingYumYumBlush

Гледах това, което са пуснали с качество от епизода . Не го казвам да го хваля всичко е на ниво. Картината на качество е перфе . Звука също. Прикова зрителите още от сега.
Актьора , който играе баща му  ме впечатли. Шизифрения не се играе лесно. Малкият Емир Дорул е страхотен. Режисьора също си разбира от работата. Салих Бадемджи е талант. За колежката няма взаимодействие , скована ми е липсва и харизма .

Стил и класа - Пейами Heart Eyes

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoy-kubra-dizisi- … -yemeginde/21023/

Чаатай Улусой  на гала вечерята на Terzi с образа на сериала "Kübra"

Çağatay Ulusoy присъства на премиерата на сериала "Шивач", в който той сподели главната роля със Salih Bademci, Olgun Şimşek и Şifanur Gül. Улусой, който след филма "Gentleman" засне сериала "Kübra" за Netflix, присъства на галавечерята с новия си образ.

Салих Бадемджи, Олгюн Шимшек и Шифанур Гюл се срещнаха с режисьора Джем Карджъ, сценаристите Рана Маматлиоглу и Бекир Баран Саткъ и продуцента Онур Гювенатам на вечерята на Терзи, базирана на истинска история от живота.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 23:41 от femmi2

# 493
Вижте на какво попаднах! Излезнал е част от епизода предварително и дори с английски суб! Open Mouth

# 494

Мистерия, страст от всякава величина, въздействие във всеки етап, музика влизаща под кожата.....ще бъде впечатляващо, вълнуващо, плашещо, но влюбено и красиво. Чаатай е невероятно мъжествен по един забравен джентълменски начин. Очите му са цял един различен свят. Не му трябват думи, цялото му лице, ръце, тяло играят заедно и всяка част по отделно. Актьорът играещ бащата е невероятно истински с поведението, мимиките, походката и всичко останало в образа. Браво за играта му в такава трудна роля. Останалата част от екипа също са много добри и чудесно изпълват ролите си със съдържание и присъствие. Чакането беше дълго и мъчително, но си е заслужавало. 2.05 е след три дни....не остана Heart Eyes

Във видеото е използвана национална музика на Азербайджан
Музика: Джахангир Джахангиров
Текст: Мухамед Физули
 Изпълнение: Шавкат Алекбарова

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 23:09 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт