🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 607
  • 723
  •   1
Отговори
# 465

за тонус и ние сме като пияни и неадекватни след резила с лелката . Scream
Не ми пука че се е напил , не е за сефте нека разпуска да си ляга с толкова възръстна  и  в разцвета на младостта си и да го разнасят по таблоиди е Гнусно!  Има някой запазени лелки зависи от гена ама таз е като мумия. Не се търпи .
Като я е срам що е с него и тя за кеф да се почуства млада . Това няма как да продължи дълго не е  работа всеки път да се крие и да ги клюкат . Ако изобщо имат нещо  още не вярвам, че е толкоз изперкал с отватратилен вкус . Между другото Беркер също е с по възръстна от него и феновете негодуват, той я обича и защитава връзката си .
Има нещо такова че го е страх от обвързване не е уверен и не е почуствал истинска любов .
Кака може и за това да се отегли или той е бил шута, като го е притискала или ревност .  Ама чак светица айде моля ви се.. Чаго най големия темерут и  негодник .  Не е достойно поведението на Дуда , когато се опита с хитрите си номера.. иначе имаше нормално държание пред репортери .

направо кърти Joy  Правилно са и писали в ИГ да не се занимава с него да си намери друго младо .

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1651503984144777217
Нови - Уникален е ! Heart
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1651562578122792961
тук са Пеами и Димитрии . Има спомени като малки с детските актьори
Ще се спреателят  мислех, че ще са врагове .

Duygu Saryshin беше забелязана на премиерата на Oregon снощи. Похвалявайки работата на колегите си, тя каза, че сега обмисля няколко предложения за работа в сериали, а има и театрални проекти. Журналистите обаче се интересуваха повече от това как Дуйгу се отнася към новия роман на бившия си любовник Чаатай Улусой и Едже Сукан. Актрисата не отговори на този въпрос, бързо прекратявайки разговора.

Бившата така и не се научи на стил. Как може да се облече така като на полето . Новата лелка поне има стил и елегантност . Какво да отговори Дуда не и влиза в работата, като разделени . Тя не знае какви са отношенията им. Аз колкото и да говора  за рогата не мисля че Ча го е направил и я е унижил. Ама знам ли не сме им били в къщата .. Ако е бил с тая е след раздялата .
Скрит текст:
Тя и да позира не може на 35 е но изглежда на повече ..

Скрит текст:
Надявам се, че когато Çağatay отново иска стабилност, Duygu няма да избяга обратно при него. Ако не се лъжа, не за първи път се разделят така. Дуйгу трябва да има гордост, чувство за самоуважение.. Никога не съм вярвала в така наречената им любов, въпреки че някои в коментарите под постовете им доказаха обратното. Там веднага беше очевидно, че Чага позволява да бъде обичана, добре, Дуйгу също имаше свои собствени бонуси от тези връзки, говореха за нея, печатаха за нея във вестниците и без Чага, кой би се интересувал от нея ..

този комент ми хареса най вече затова че тя имаше дивиденти от връзката им . Никой не я знаеше преди това и се интренсуваше от нея . Засне и някой проекти след Ичерде.  Ще мине време и ще я забрават, като не е с Чаго и няма да я разпитват . За ашка между тях и аз не съм вярвала . Може в началото да е изпитвал чуства , но е изстинал след това .

Юхуууу ще има гала вечеря и ще си видим слънчицето . Дано е достоверно .
Дано споделят повече снимки и да има журналисти .

Тази вечер ще има гала вечеря за екипа на сериала "Шивачът" с Чаатай Улусой по повод премиерата на проекта в Netflix

това ме развесели Joy
Цитат
Вероятно папараците вече два дни лежат в храстите наблизо, страхувайки се да не загубят удобно място за снимане))) Интересно ми е, поканени ли са мениджъри на такива събития?

Колежката Ахсен за сериала Кубра . Снимали са я навън  с гаджето й
Споделя че не е лесна история.
Ахсен Ероглу беше забелязана с приятеля си Кемал Ертуг да разхождат кучето си Атлас в района на Нишанташъ. Асен не разкри подробности за новия си проект, сериалът Кубра на Netflix, но каза, че той има трудна история и актрисата очаква да предизвика голяма реакция от зрителите.

сладко се е усмихнала Heart Eyes
-----------------

Лейля Сюрея😍
Сладурка!😋
Хубаво е че Хазалка не и крие лицето и споделя. Така и ние сме радостни.  Искам да прилича на Хазалка, като порасне.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 16:24 от femmi2

# 466
Дано да има  снимки! Много ми се иска да го видим в по-различна светлина!
И да е без леля,ако може! Rolling Eyes
"Като я е срам що е с него и тя за кеф да се почуства млада ."
Феми,такова нещо изпуска ли се? Срам не срам,като и е паднал ще е с него. Пък после ще му мисли. Ти не би ли направила така?Wink
Вече всички са на ръба на търпението след новите видеа.

На мен ли ми се стори или едното момченце е малкия от Хартиен живот?

# 467
Günaydın!Имахме "кака",сега имаме "леля"Stuck Out Tongue Winking Eye
Последните снимки, които и качила,буквално преди няколко часа.

или се чувства по-добре с по-големи жени.
Той е доста зрял за възрастта си,може би младичките не го кефят толкова много.

Гришо № 2! Scream Нашият Гришо не са ли поне десет лета по-дъртички не ги поглежда.
Определено няма вкус за жени. Не мога да реша, коя е по-голям вампир! УжасТ!

п.п. Излязал е малко от форма ми се струва.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 16:50 от sineva 1

# 468
Нези , таби ки,  че бих направила така няма да изпусна това изкушение. Направо си мечтая и го сънувам.
Не съм толкоз зле като тая новата . Напротив нежна , хубава и поглед какъвто той харесва и брюнетка.
Макрон президента нали е с баба си така че нашият плейбой го стига. Изби рибата.JoyClose

Снимка с режисьора Карджъ
Емир Дорул е участвал и в ХЖ. Обича батко Чаатай и е мечтал пак да играе с него и сега му се сбъдна . Самият той го е разказвал. Много е талантлив големият малък актьор. Другото момче, което играе Димитрии не знам нищо за него.

Страх ме е за тая вечер заради крокодила..Animal Crocodile Ако отрече тия глупости ще успокои и зарадва всички ни .
Зави си дали ще го питат и да има журналисти. Няма да е в зала, като Протектор  ще е купон и вечеря в ресторант , заведение . Дали ще има и гости ?

Кралят ! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:57 от femmi2

# 469
Голямото завръщане Hug

# 470

като фиданка е строен Heart Eyes стайла е неглиже в черно
Ето гоооо кралят няма лъжа и измама там е знаех си че няма как да се покрие това е проф. ангажимент толкова труд е фърлил. НФ винаги са правили гала за него няма как да не уважи това. Някъде навън снимат.
Умопомрачителен е  Умрях!  припаднаааах . Гласът му е охххх ще го скрускам . Изглежда страхотно с тази визия на латино мачо .
https://twitter.com/hashtag/cagatayulusoy?src=hashtag_click
видео - Шифа колежката  не ми хареса Rolling Eyes

оххх сърчицето ми от кога желаем това . Много се развълнувах Heart
има журналисти , разговаря . Салих Бадемджи също е там
https://twitter.com/cagataygifs/status/1651628436526432262
мениджъра е там .

Миси , добре дошла знам че ти си голяма фенка на Чачи още от ОС .
Голямото Завръщане !
НФ подгравят публиката и феновете наясно са че жадуваме да гледаме проекта и любимеца .
Terzi için saatleri sayanlara duyurulur.📣
Превод от турски от
Обявява се на онези, които броят часовете на шивача.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 20:22 от femmi2

# 471

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 20:08 от DeniAra

# 472
Дениии , Благодаря за споделеното
Красавец е ! Какво ще кажеш харесвали ти така ?

KissKissHeartsNature Fire
Очите говорят и греят лицето му усмивката , къдричките му са уаууу .  Толкова хора зарадва мрежите е фурор и еуфория

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 20:17 от femmi2

# 473
Феме , тя направо Дуда беше Мисис бе...Ей мислих,че само Берко Г си пада по лелки и бабичоски ама всички бабки и лелки и грозофилки ще ги огрее благодарение на Ча така като гледам.
Не ми харесва визията му ,но пък отслабнал...Симпатична партньорка дано да е талантлива.
Харесаха ми нещата със Салих ще се получило добре сигурна съм.

# 474
Благодаря Феми, отдавна не съм писала в тема за Ча, но за съжаление и доста хора съсипаха темата за него и я напълниха с други свои пристрастия, както и да е ...
За жените в живота му, но комент Joy, но съм любопитна за проектите му. Това завръщане ми допада, така че стискаме палци и показалци за този къдрокоско! Sunglasses

# 475
    Миси Hug тук спокойно може да споделяш и пишеш каквото ти е на сърце. Това е кътче за любимеца и за всички, които го обичат и подкрепят.♥️
    Готина компания сме и знаем как да се забавляваме.
    Значи ще гледаш завръщането и ще си коментираме проекта.
    Старата му тема я съсипаха с нови пристрастия.  Остави това поведението им е нагло. Има справедливост и сега нещата са си на мястото. И днес го плюха, аз не търпя такива неща!
    Предричаха му провали какви ли не грозни думи..

Помагайте, като има ново  сега не мога да споделя нищо. Заеха ми компа.
    Дидко , недей така няма да огрява всички Joy
    Ще му омръзне все с такива. Тая Сукан е опасна трябва да внимаваме с нея. Плейбоя да си опича акъла и внимава. 
    Дано често го виждаме на събития не само по нощни купони.
    Познавайки го няма да си позволи скоро това. Ако е навън да бъде така добър да не влачи лелката.🤮

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 22:48 от femmi2

# 476

Външният вид на Чаатай е в стила на Кюбра и предвид продължаващите снимки, няма нищо необичано за него.
    За една година смени 3 и повече визии. Това е зверски изтощително физически и двойно повече психически.

Определено смятам, че в Чаатай има не просто талант да се преобразява и играе, но нещо свръхнадарено и излизащо извън нормалните артистични стилове. Изобщо съм на мнение, че да искаме от човек като Чаатай нормални отношения с жени, заобикалящ свят, репортери и фенове е абсолютно непознаване на екстравагантността на хора от неговия ранг. Любовта и връзките на обикновените хора са плод на човешките нужди, страсти и стремежи. Любовта и връзките на хора като Чаатай са плод на всички ангели и демони в тях. Каквото подхранват в себе си, това виждат околните....и всички ние, феновете.

Както всички знаете гениалността граничи с безумието, а Чаатай е гениален.

"Още не е имало гений без известна доза безумие". Сенека

# 477
    Здравейте, момичета  Simple Smile има ли някъде преведено промото на сериала?
    Къде ще се развива действието, знае ли се? Димитри предполагам ще бъде грък?

# 478
    Здравейте, момичета  Simple Smile има ли някъде преведено промото на сериала?
    Къде ще се развива действието, знае ли се? Димитри предполагам ще бъде грък?

Само това мога да ви предложа, като предварителна информация. Трейлърът няма превод, но ще се опитам да разказвам в реално време епизодите и да споделям снимки на 2.05.2023.

Правя опити да шерна екран през Zoom, но Netflix не разрешават. Ако се получава добре връзката между два лаптопа, да се гледа директно, ще е много готино. Демек на единия да върви сериала, а чрез другия да се гледа като лайф. Мога да пусна камерата и да гледате от екрана на телевизора, но няма да има превод, а на лаптопа имам превод. Ще пробвам всички опции, но не обещавам какво ще се получи като резултат.

# 479
    Ох,умрях!
    Onu çok seviyorum! Heart
    Имах гости и нямах търпение да го видя. Страхотен е!
    А и леля я нямаше,какво повече да иска човек!
    Сладур той!
    Ох,ама и тя е била там!

Общи условия

Активация на акаунт