🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 609
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Ох,не знам черен ми е днес!

Тази е ужасна!!!
Не знам как ще я гледаме!

И на мен ми е такъв !  
Но е много готин и сладък в тази визия . Латино плейбой и хубавец !
Тези, които го обиждат сега дали ще си върнат думите назад или пак ще им е ..  
Ще ни развали удоволствието тая мумия ще мижаме в Терзи и това е . То и с Шифа ще  е така . Химията и енергията и флуидите да те приковат  главните не зависи само от него . Чаго е звяр , но и партньорката трябва да умее и  да е красива . Това ко беше Хазалка охо... или някоя по темпераментна .

От март са заедно това клявките ли го казват ? Не разбрах от Шока в ап. на Сукан ли влиза по стълбите или ? Бенсуто там ли го е закарала ? Споменават квартал Бебек .   Тя е повече в модния бранаш и е известна с това . Има кариера. Мацките ли се свършиха, че с тая намери . Като иска секс нещо по младо ... Expressionless

Здрав ,прав ,свободен. Нищо човешко не му е чуждо. Разликата е че известните се следят под лупа търсят компромати ,сензации съществуващи или не. Така е по цял свят.
Не можем да се оплачем от скука.   Премиера на сериала и реклама. ЛЖ ври и кипи по таблоидите е.
Позволи на  папараците да го изловят ,което е рядкост.  
Може да му липсва социализацията и купоните и  виждаме по често или пак ще се покрие. Тая лелка е опасна възползва се от това и той и позволява.   Залагам си  главата, че до крайности няма да се стигне. Не е толкоз луд.  
Тези ,които се съмняваха и не вярваха в раздялата сега се убедиха.
Дуда се спука да пуска въдици не се фанахме ..

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 14:44 от femmi2

# 451
Günaydın!
Имахме "кака",сега имаме "леля"Stuck Out Tongue Winking Eye
Последните снимки, които и качила,буквално преди няколко часа.

Явно с годините е променил вкуса си(беше много млад ,когато говореше, че обича естествената красота) или се чувства по-добре с по-големи жени.
Той е доста зрял за възрастта си,може би младичките не го кефят толкова много.
Дано да му се отрази добре! Ние ще сме доволни.
Ето,че и кака реши да се покаже днес

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:34 от nezito

# 452
Направо, като леля и племенник са Joy Лелката след сеира от репортажа е показала лицето си на хубава светлина любува се на Истанбул.
Кой ли я снима къдравият немирник ли ?Joy
Не е толкоз изперкал и да е закъсал че с тая да се забърка дори за флирт.
Не ща да се тормоза, като ме гложди.. На никой няма да дава отчет и ще живее, както желае. Когато го говореше това за естествената красота беше млад и зИлен. Сега е различно.
Никога не е отричал, че предпочита зрели кадъни  и да не са кифли разглезени. Харесва брюнетки.

Не е задължително да са известни,няма лошо и да са обикновени.
Таркан се ожени и за фенка.
Сукан си е правила пластики на лицето и е още по - зле.
От Ча едва ли ще разберем нещо винаги е крил старателно ЛЖ, но е добре някой да изясни нещата има ли нещо или йок! Не е пиар в това съм убедена познавайки го.
Има нужда от социализация.

Нези , какво коментират в ИГ за това от групите, които следиш ?
Журналистите погнаха Бенсу.
Тя не прави нищо лошо. Мъжът й е вкъщи възстановява се не е умрял, че да я критикуват толкова.
Изненада съм че Чачи е с тях. Когато снимаха Ичерде не са излизали никъде с Бенсу с Ръза сме го виждали.  
Може би той му се е обадил или двете колежки са приятелки и затова тя да е там.
В Терзи ще се опитам, като го гледам да се абстрахирам от реала и да  се насладя на историята , визията и таланта на Звяра.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:56 от femmi2

# 453
Кой ли я снима къдравият немирник ли ?Joy
Joy
Много вероятно,Феми,много!
Както не веднъж сме казвали,неговите фенове са изключително верни и коректни.
Повечето коментари са колко е красив,колко се радват,че живее,някои споделят,че изглежда тъжен. ( и аз мисля така)
Не съм срещнала критики и лоши коментари.
Обичат си го! Heart
И отново възхищение от начина по който успява да се променя за всяка роля.

Да,Бенсу изпра пешкира. Критиките са насочени към нея.
Май и Ръза е участвал в този сериал и са решили да го отпразнуват ,като са поканили и Чачо с новата му.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 11:54 от nezito

# 454
Къдравият немирник си нема друга работа да снима новата си лелка и още не е изтрезнял.
Има кой да я щрака прятели , роднини .
Коректни колко коректни ... За кариета му и проектите , визийте , таланта няма спор. 
За ЛЖ ще  пиша каквото искам и усещам.
Рядко си позволява да излезе и да го снимат камо ли пиян или с друга .
Просто му е весело и приятно.
Дори с Дуда не е излизал така в компания или двамата.
Не е реален за нас но го обичаме и уважаваме. Страдаме и изпитваме щастие, когато той е такъв.
Той е част от ежедневието и живота  на много хора и фенове по света.  Няма нищо лошо в това. Лудост е необяснимо е.
От 12 год. от началото на кариерата му е така.
След това видео, който се е съмнявал в раздялата им вече се убеди, че няма връщане назад.
И на мен ми иазглежда тъжен нещо го измъчва или грешим ? Дано не е нещо с него и близките му.
Много е готин и небрежно секси .  Heart Eyes Вече искам да го видя елегантаен с новата визия на гала премиерата.  

Коменти с превод

Цитат
преди Дуня висеше на врата му, но сега той е като птица в свободен полет. Нека се наслаждава на благословиите на живота на младостта. И тогава като монах лови риба на морето с бившата си, после си седеше вкъщи. Приветствам .. понякога трябва да се забавлявате с приятелите си.

''Много харесвам новия Чаатай в образа на Кубра''.

Цитат
Гледах снимки на новата . Накратко, тя има стил. Тя изглежда добре. Трябва да се има предвид, че това са актьори - те имат всичко като не обикновените хора. Те са от съвсем друга планета. Имат нужда от нови усещания, преживявания. Така че те сами търсят нови жени или дами, които да ходят под тях.  Радвам се,че Чаатай най-после се измъкна от дупката си .Иначе сме като сирачета..други актьори непрекъснато се рекламират..

Хареса ми мнението  от Нина Холод

както винаги се разгорещи диалога на каква възраст ще се ожени и дали изобщо ще го направи , коя ще го търпи такъв горката , никоя свестна няма да го иска . Родителите му ...

Като съпоставя Дуда и новата лелка фани едната , удари другата .  На бившата кожата и е груба  и не само това тя не си дава зор за нищо тази поне има някаква кариера.  И на двете енергийте им са лоши.
Недай си боже да цъфне на яхтата му..  плаша се от интуицията и кълбото ми.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:41 от femmi2

# 455

Joy ха-ха-ха.. Феми* колкото пъти прочета постовете ти
 не спирам да се смея, невероятни вълнения донесе Казанова с появата си
след шаманката..бил асоциален ама друг път, да видим до лятото коя ще разкарва
с яхтата при рибите..иначе изглежда страхотно, дори е по-хубав от Емир
защото сега е мъж в Христовата възраст..
Heart Eyes

# 456
Софи , и аз хиля  ко е истина нема да е смешно. Не го идеализирам искам да вярвам че няма да ни разочарова. Коя ще е поредната кандидатка немам въобръжение какво следва..
Не щем яхти , а спокойствие само в мъжка компания и точка !
Той е  асоциален това че са го изловили веднъж ..  Като е видял сеира и как го разнасят навсякъде ще се покрие пак  или си е върнал настройките и не му пука . Не може да се оплачем не е скучно премиера , ЛЖ . С христовата възраст се е разхубавил още повече от преди.

Феновете забелязаха, че новият герой на Чаатай Улусой от сериала "Шивачът / Терзи" моден дизайнер Пеями носи часовник Rolex на стойност 2 милиона турски лири. Изглежда, че този път актьорът играе много богат човек

Гювентам се е оръсил с Ролекс . Сигурно е под наем часовника .

https://twitter.com/HadiFeriha/status/1650567456690167808
Асоциация - Спомени за моделските години

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:47 от femmi2

# 457

Joy иначе изглежда страхотно, дори е по-хубав от Емир
защото сега е мъж в Христовата възраст..
Heart Eyes
Абсолютно!!!
Феми,какви са тези рускини? Къде ги четеш?
Слагам още нещо,което може да се използва за шапка, ако решиш,но май с оразмеряването няма да се справя...

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 16:28 от nezito

# 458
Намерих шапка от Т идеална е сега я пробвах.
Харесва ли ви ? Пасва и цветово . Ако се появи нещо, което повече ще ни хареса ще я сменим .

🤎

Нези , в тази група на Нина Холод е със заявка трябва да те одобрят
Другата е тиймито там има всичко за сериали , клюки , актьори .
https://vk.com/teammy

Бирсенката мълчи за новата лИбов. Няма да се занимава с жълтинии , след като не го е отразила значи е ЛЪЖА!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:51 от femmi2

# 459

Момичета, не се притеснявайте за шапката. Има още доста страници, които трябва да изпишем.
     Предполагам, че ще излязат и нови снимки. Ще помислим за цвета на темата, за съдържанието на първа страница и ще решим заедно.
     Цеце също прави страхотни шапки, хрумват й интересни неща, така че ще имаме оригинална шапка.

# 460
Ех , че красота сте спретнали Heart Eyes
Има време ще решим заедно .
Аз съм за синята , щото не мисля да променям цвета на главната стр.
Огнения постер с двамата задължително ще го сложим на инфото.

ето реакцията стига с таз нова лелка човек не може да се отпусне ... Нищо няма между нас.  Ще запаля фас за нервите и вие запалете Joy

Туркиш пресата с някой изключения е толкова жалка.
Не мислят като пишат измислици и прекаляват.
Не говоря само за слуховете с нашия красавец.
Сега и Бенсу погнаха, семейство Доолу  и още..

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 20:01 от femmi2

# 461
Цитат
Heart Eyes Охх, влюбих се в този постер,
Чаго е неотразим..
представям си го и в единия край
Пенями я подпрял до стената, изпуска панделката и роклята пада..
в другия край мацката* му сваля леко тирантите
и остава по червени шорти
Joy  Joy

# 462
Ох,не знам черен ми е днес!

Тази е ужасна!!!
Не знам как ще я гледаме!

И на мен ми е такъв !  
Но е много готин и сладък в тази визия . Латино плейбой и хубавец !
Тези, които го обиждат сега дали ще си върнат думите назад или пак ще им е ..  
Ще ни развали удоволствието тая мумия ще мижаме в Терзи и това е . То и с Шифа ще  е така . Химията и енергията и флуидите да те приковат  главните не зависи само от него . Чаго е звяр , но и партньорката трябва да умее и  да е красива . Това ко беше Хазалка охо... или някоя по темпераментна .

От март са заедно това клявките ли го казват ? Не разбрах от Шока в ап. на Сукан ли влиза по стълбите или ? Бенсуто там ли го е закарала ? Споменават квартал Бебек .   Тя е повече в модния бранаш и е известна с това . Има кариера. Мацките ли се свършиха, че с тая намери . Като иска секс нещо по младо ... Expressionless

Здрав ,прав ,свободен. Нищо човешко не му е чуждо. Разликата е че известните се следят под лупа търсят компромати ,сензации съществуващи или не. Така е по цял свят.
Не можем да се оплачем от скука.   Премиера на сериала и реклама. ЛЖ ври и кипи по таблоидите е.
Позволи на  папараците да го изловят ,което е рядкост.  
Може да му липсва социализацията и купоните и  виждаме по често или пак ще се покрие. Тая лелка е опасна възползва се от това и той и позволява.   Залагам си  главата, че до крайности няма да се стигне. Не е толкоз луд.  
Тези ,които се съмняваха и не вярваха в раздялата сега се убедиха.
Дуда се спука да пуска въдици не се фанахме ..
Да,поне аз така разбрах,че казаха. Казаха,че това е нейния апартамент. Не знам,ако нямаше камери дали и Бенсу нямаше да отиде с тях и да продължат там. Тя определено много се притесни,затова и остана да дава обяснения.
Клявките още сравниха Сукан с жената на Къванч,в смисъл,че и двете се занимават с мода и едва ли не Чачо гледа от него. Но не съм сто процента сигурна ,че съм разбрала правилно.
Енгин бей какво ли мисли по въпроса? По принцип няма лоша реклама,но все пак...Може да не са искали точно тази известност.
Все пак е по-добре да го виждаме,дано не се изпокрие пак!
Феми,браво на теб,не се хвана на въдиците на кака. Признавам си,че аз изпитах съмнения.
Хайде, сега стискаме палци и за примиера. Ще е умопомрачителен с тази визия ,а и няма да е пиян и ще може да каже нещо смислено.

# 463
Бенсуто се притесни от камерите и остана да дава обяснения  да не си помислят грешни неща.
Каза, че мъжът й  не е с нея ,защото са свършили късно снимките и му се е доспало, но е знаел за купона за финала на сериала Тузак.  Ръза е нейн приятел отдавна ,Чаатай също от Ичерде. Тя се изрази така за всички и Не каза тук сме с Чаатай и гаджето му. Ако имаше нещо такова щеше да се издаде. С кака така направи, като я разпитваха.
Знам ли може да са я помолили да мълчи ако ги изловят.
Защо плейбоя не е фанал такси да се прибере. Той живее извън Истанбул и заради това не са го закарали компанията вкъщи. Като е изтрезнял се прибрал. Трябва доста кафета да е изгълтал за да се оправи.
Какъв купон да продължат повече от това нерде ?
Кютюк пиян тръшнал се е на кревата. Това, че е приспал в апартамента на лелката не ми се нрави. Ръза също си е пийнал и той ли е останал там ?
Правилно си разбрала рускините коментираха предаването и сравненията с Башак. Двете са в модния бизнес. Говорят и за разликата в годините и че двамата аркадаши са млади за тях.   

Оставаше и на премиерата да е такъв и ще си плюе на кариерата. Таби ки че ще е трезвен и ще присъства. Всички желаем да ни зарадват с звездна гала вечер. Само тоя крокодил ще развали картинката нали е от каста  и тя ще там освен ако поради съображения не присъства да не се измести фокуса заради ЛЖ.
На тая и липсва личен живот и приятели нали така се оплакала  в интервю. Да си търси други за които да се залепи. Не сме длъжни да я търпим!

Софи🌷 и аз се влюбих в постера. Направо сценарии за експлозията сътвори. Продължението ще се завърне чок якънда ! Любов ,екшън ,страсти изненади и още нещо.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 10:43 от femmi2

# 464
Милия,гледаше толкова изненадано и неадекватно!
Само Бенсу запази самообладание.

Разбира се, че така ще каже, наясно е, че крият връзката си.
И аз много искам да се окаже,че са само приятели,но едва ли.
Под вчерашната  снимка на леля  в ИГ има един коментар

Сигурно не и го казват за първи път. Затова и скри лицето си. Не се чувства удобно от възрастта си и това,че е с толкова млад мъж.
На мен поведението на Чачо ми прилича на страх от обвързване. А с по-голяма жена това не може да се случи(не,че няма и такива примери). Тя няма да иска брак,деца,предлага само удоволствие. Дори и любов няма да иска. По-лесно е за него да е с нея,отколкото с тази млада жена. (или друга млада жена).

Ще видим как ще се развият нещата.
Феновете са доволни, защото видяха Гьокан преди да успее да си сложи шапката.

Ново видео
https://www.instagram.com/reel/CriIStLOE86/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Под публикацията пише,че се надяват да покажат днес и вечерно парти!

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:04 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт