🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 610
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!
Ехааа ,колко е хубаво да ти започне деня така. 
Имаме ново от Терзи. Heart Eyes
Имам работа ,като я посвърша ще разгледам повече.

Нези , мятай насам от Туитър или ютуб ,нямам ИГ.
Емка ,ще я помоля за гифчета. Тя ги прави перфе. Flowers Bouquet

Ще има гала. Не може да няма това е традиция при тях, особено за ЧУ ,който им е новатор и звезда  и толкова успешни проекти снимат. Втори сезон ще го пуснат до края на годината. Трети догодина.
Не щем да ни тормозят още години и да е суша.
Втори сезон на Клуб ще бъде след Терзито има и да излъчват и продължение на Шахсуто.  Филми също.

# 436
'https://youtu.be/4PlXHiGuuFg
Изглежда страхотно!!!

Нямам търпение!

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 12:08 от nezito

# 437
Здравейте, дами!

Ново видео от OGM, този път истински трейлър.
https://www.instagram.com/reel/CraN1oKoE2O/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    Нези, благодаря за чудесната новина, която си ни донесла! Трейлъра е страхотен! Направих гифки. Съжалявам, че са с надписите, но не можах да ги махна.

П.П. Извинете ме, едва сега видях, че Нези е пуснала и линк в YouTube. Ще се опитам днес да направя нови и по-хубави гифки.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 11:27 от Emiliya

# 438
Благодарим ти,Еми!
Наистина се справяш страхотно! Hug

# 439
'https://youtu.be/4PlXHiGuuFg
Изглежда страхотно!!!

Нямам търпение!

Уауууу! Въй беее ! Чок гюзелим аферим ,мега брутално е. Нямам думи, не ми стигат да изразя възхищението си.
Постера е трепач!
Сърцето ми се разлопа! 😳😳❤️‍🔥🤎🤍🤩🍷
Много е красив  нашият Шивач и талантлив. Не се шегувам ще го гледаме със силно питие и 112 да е на линия.
Фотографа е чок добър.  Карджъ режисьора си разбира от работата. Оператора също е важен. Това ще е поредният шедьовър и качество в кариерата му. Кефя се на усета му определено.
Кое по напред да сложа за новата тема. Нека има заслужаваме много заради искрената обич и търпение.
Илка се е справила супер  със стайла на Чачи.👌 Вероятно има още екип за другите колеги  от каста. Тя си му е лична стилистка от години.  

Не мога да изгледам офиц.трейлър нета ми е като костенурка на тела, щото съм при нашите. Там нямам комп.Снимките успях да видя.
Хареса ми описанието на Терзи. Ще е лудо преживяване. Не е за хора със слаби сърца! Нямам търпение. Сега си представете как ще чакаме продължението. Чок зор!

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:47 от femmi2

# 440
Ето го с малко по-добро качество
Мисля,че ще е супер и за шапка на новата тема.

или това

# 441
Ето го с малко по-добро качество
Мисля,че ще е супер и за шапка на новата тема.

или това

Качеството е по добро тук. Идеално е за шапка с надписа на сериала.  Трябва да е вертикално и пасва на размера. Забравих мисля, че беше 300 / 900 или обратното.

Какво ли не бих дала да ме докосва така и да ми свали роклята само с пръстче и поглед. Как да не и завидиш на всички, които имат късмета да играят с него и за приятелите му в реала.
За целувките там е пожар.💋💋💋🥵
От сега сънувам мокри сънища и съм се развихрила  и вълнувам.
Не съм сама в това много са така за успокоение.  😂
Обяснения в любов има в мрежите. Желаят принца за себе си.

Колежката не ми хареса засега. Няма поглед и скована.. Притеснява се все пак това е отговорност и първа главна роля. Голям шанс е за нея с такива мъже и актьори като Чаатай и Салих и света да я гледа по НФ. Не се съмнявам, че и двамата са помогнали да се чувства уверена,но таланта трябва да си го притежаваш. 
Гювентам я избра, защото другите по известни имаха претенции и се отказаха. Могат само да съжаляват.  
Аз не съжалявам за тях.

Мненията и отзива от досега офиц. споделеното са възхитителни.
Казват, че това е класа и качество.
Много харесват СалЧа. Сега е модерно да се снимат психо драми. Гювентам умее това. Пейами се страхува да не е наследствена шизофренията на баща му. Героинята на Шифанур е Фирузе.  Така се представи при запознанството.
Не се усеща химия и енергия. Не се получава с всяка.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 19:04 от femmi2

# 442

Нищо не се знае,Феми! Може пък да се изненадаме. С партньор като Чаатай, няма как да няма химия!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 10:17 от nezito

# 443

Красавец:

# 444
Бомбаааа гиби фанали са неверника , Казанова с лелката в обща компания . Излагация да се показва с тая !  Тая е вряла и кипяла и го омайла с лошия му вкус.  Нека разпуска , това желаем да не е само сред риби . Социален да е . Аз не вярвам честно ви казвам  да е Ашк . Авантюра за лятото и после битти . Отвратителен вкус . Те не са потвърдили . Не е задължително да имат нещо . Колеги излезнали да се забавляват. Там са колегите от Ичерде , Бенсуто и Ръза.
С Ръза са аркадаши от тогава . Почиваха и лятото заедно .  Дуда сега ще колабира , ако не го е направила преди това . JoyВъзможно е да изневирил наистина  вампира и да са се разделили . Кефи ме бе дори така да е време   беше  да живне.  Пиявицата не му влияше добре . Тая Едже е намерила младо и секси и се е възползвала и при това известен с кариера .  

Много е готин кефи ме латино мачо е . Ще си промеме мнението за визията му. Kiss
Ако е пред мен ще  му оскубя къдриците . Вдигна ми адреналина и кръвното !  Само да не ми е показва на яхтата че тогава ша повърнЪ . Дуда е китка пред тая . Ще му простим ко се отърве бързо от нея.  Ще ме слуша иначе ще види Фема  на какво е способна . Тая лелка да внимава в картинката ! Rage

Шок !:scream: Изловиха ги и клявките ги обсъждат . Ето така се прави . Браво  на папараците . Цялата се разтреперах . Head Band

Турските папараци успяха да заснемат редки кадри: Чаатай Улусой в компанията на новата любовница Едже Сукан, която прилежно покриваше лицето си с коса, и приятели Бенсу Сорал и Риза Коджаоглу. Съобщава се, че компанията се е забавлявала в един от клубовете на Etiler и след това отишъл в къщата в Арнавуткьой. Според Бенсу, тя завърши снимките на поредицата "Капанът", те отпразнуваха това събитие и тя закара приятели вкъщи. Но журналистите не пропуснаха да забележат, че Бенсу се забавлява, докато съпругът й Хакан Баш е на рехабилитация след претърпяна сърдечна операция.

Не разбирам защо се прикрива колежката лицето , като е наясно с кого е и че ще ги снимат. Като не е искала да се показва що изобщо е била в тази компания. ?!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:15 от femmi2

# 445
Вече  повече от 10 минути не мога да асимилирам какво видях! Flushed
Какъв е тоя зор за по-възрастни жени!?
Млад,красив,известен ,защо?????
Защо с такива вампири? Феми,как няма да се крие тая ! Като си знае годините и като се вижда как изглежда!
Иначе Чачо наистина изглежда страхотно! Много му отива така! Явно така ще го гледаме в Кубра.
Стори ми се,че добре си е пийнал...
Ох,развали ми се настроението!
Наистина сега и аз предпочитам кака! Pensive

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 16:13 от nezito

# 446
Никоя не предопичитам , особено дъртия крокодил .Animal Crocodile  Предпочитам да граби от живота и да не е в кюпа като другите .

Ще се изразя така..
Едвам се отърва от Дуда сега няма да си  слага трън в гащите с друга и то сериозно .  Излизат и се забавляват. Ядът , пият, танцуват . Тая  може да е по живота и да обича тия неща .  Това е добре за да социлизира рибаря .  Яко са на черешата , особено Чаго не  се държи на краката си . Дума не обели . Добре, че спазват закона и не кара пиян ,защото е страшно .

https://www.kibrishaber.com.tr/cagatay-ulusoy-bensu-soral-riza-k … tm_medium=twitter

Една изпълнена със събития нощ на Чаатай Улусой, Бенсу Сорал, Ръза Коджаоолу и Едже Сукан!

Докато очите са насочени към популярните ваканционни дестинации по време на празника; Оценявайки разузнавателните данни, които е получил, репортерът на „Ако не кажа“ Мустафа Агдаг снима известни имена заедно.

Забавлявайки се с трите си приятелки, включително новата си приятелка, на място в Suadiye, Çağatay Ulusoy по-късно обърна маршрута към Etiler и си пое дъх с Rıza Kocaoğlu и Bensu Soral.

Известни имена, които се забавляваха до зори в луксозното заведение в Етилер, след което се качиха в чакащия ги ВИП автомобил и напуснаха заведението.

Камерата на "Ако не ти кажа" улови колата, паркирана пред апартамент в Бебек .

Паниката, която настъпи в автомобила, когато репортерът забеляза, се отрази на камерата с отварянето на вратите.

Докато Çağatay Ulusoy се настъняваше тя скри лицето си с красивата си коса пред себе си.

Докато Çağatay Ulusoy и любовницата  му излязоха от превозното средство, те бяха на път за къщата. Ръза Коджаоглу и приятелят му трудно се изправиха.Докато Kocaoğlu последва Çağatay Ulusoy и влезе в апартамента, Бенсу Сорал, която остана в автомобила, направи изявление за нощта.

Днес беше последният епизод от нашия сериал. Отпразнувахме го. Оставихме нашите приятели. Ние също се прибираме. Съпругат ми  Хакан също искаше да се присъедини, но когато сетът ни приключи твърде късно; той не можа да присъства, защото беше лишен от сън. Дай Боже да няма раздяла“. Бенсу Сорал, по повод изявлението на репортера „Вие се забавлявахте с Rıza Kocaoğlu “, каза : „Това никога не е възможно. Ръза  е мой приятел от 10 години. Закачахме се с всички. Бяхме там цял екип. Последва сбогуване.  Чаатай също е наш приятел. Търсите нещо, но търсите напразно” .

В програмата беше съобщено, че Хакан Баш е имал проблем със сърцето и е прекарал нощта в болницата, когато са направени тези изображения. Говореше се, че новата любов на Чаатай Улусой е Едже Сюкан и че красивата звезда живее във въпросния апартамент.

Bircan Bali каза, че Бенсу Сорал  се е обадила на продуцента Bilal Özbilge, за да изясни недоразумението след заснемането на кадрите: „Исках да обясня, защото това е тема, която може да бъде разбрана погрешно.  

----------------------
 Предпазва се да не я свържат и с колегите, щото е омъжена . Защо лелката ще си крие лицето ? Значи не иска да я снимат и виждат. Срамували се ?!
Повечето коментари са че се забавляват . Коя ли ще е следващата кандидатка Joy
 Защо предопича такива , щото са наясно какво искат не са разглезени кифли.  Хазалка как е с Али , но свикнахме.
Някой търсят и други неща, като закрила и така .  Чаго до нея е като племеник , траги комично е  можше още по дърта да ни сервира.  Хазар Ерч. ходеше с дядка, но се разделиха .

Аз съм доволна от точка на това, че го видяхме навън , защото това си е рядкост.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 14:16 от femmi2

# 447
И аз не искам да повярвам,но...Май няма нищо случайно. Само преди два дни чухме за това и вече ги хванаха заедно.Close
Казват,че са заедно от един месец.
Ех,Чачо!!!
Такъв красив мъж,с такива грозни жени!
Жената е поддържана,направена, но си личат годините и.
А уж харесваше естествената красота...
Много съм разочарована. Disappointed
Макар,че в интерес на истината повече обсъждат и осъждат Бенсу. За наш'то и тоя крокодил казват сама,че са се срещнали в сериала,че тя е по-голяма,но той винаги е харесвал и бил с такива,с изключение на Серенай, казват,че и тя като жената на Каванч се интересува от мода и стайлинг.
Поне аз това разбрах.
И май казаха, че са заедно от март месец. Споменават кога започва Терзи и ,че ще е три сезона.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 17:43 от nezito

# 448
Разочарование е. И на мен ми е кофти.Sad  Дано само не му е завъртяла главата , но не  ми се вярва. Изловиха ги това нищо не значи. Много колеги също ги снимат и забавляват. Търси се сензацията.
Но с другите които го клюкаха не го хванаха ,сега това.
Оф , не ща да се тормоза повече с мисли. Главата ще ми се пръсне!
Той дори с Дуда не е потвърждавал лично, но я показа като официална. Ще видим дали ще посмее да направи така с вампира. Ако има гала ще ги клъвнат и ще си проличи по реакцията истината . Той се издава по мимикте  на лицето.
Ще преживеем и това.  Неприятно е но ...  Сега ще е ужасно да гледам Терзи и тая до него . Пфууу!🤮Мислите ли че тя е причината за раздялата им ? Бирсенката нищо такова не е споделяла, тя ги надушва нещата и е достоверна. Сега пише ,че няма нищо между Афра и Мерт Рамо, както повечето мислят. Той и сложи сърце на снимката ,ама..

Нещо по приятно за сетивата

Убииствена харизма !🤍🤍🤍🤎❤️‍🔥

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 17:24 от femmi2

# 449
Ох,не знам черен ми е днес!

Тази е ужасна!!!
Не знам как ще я гледаме!
Но пък нека да го имаме така,защото е много хубав!

"Животът... Толкова красив и в същото време така жесток. Днес ражда пеперуди в стомаха, утре ни подкосява в краката. От любов, от болка, от болест, от страх, от празнота. Ако животът беше човек, представям си го като красив измамник (ужасно красив);  бохем, който хвърля зарове и разкъсва дрехите на любимия си човек от нетърпение за още, още, още любов; като човек, който в живота влиза през вратата на кино. "
Момичета,да не забравяме,че за нас Чаатай  е само кино.
Понякога и аз се усещам, че го приемам като реален човек. Но той не е.
И въпреки това,днес ми е тъжно ...
За него.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 19:56 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт