🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 559
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Аз докато чакам да ми го изкарат от Нетфликс да пусна част от сторитата на Джем Карджъ

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 12:40 от cvetansk

# 556

Цвети 🌺 Карджъ в момента ли пуска сторита ? Значи гледа премиерата.
Еха, браво на него. Затова се е трудил.

Нези , не ми пречи да разказваш няма да ми развали удоволствието споко.

Нашият красив и талантлив шивач дали си е пуснал премиерата. Любопитно ми е.
Преди беше споделил ако не греша за Фериха или друг проект ли беше че е гледал малко от това.
Мениджъра съм почти сигурна че няма да пропусне. 

# 557
Феми,
Първата любов ръжда не хваща 😉🙃

Вижте в тутър какво намерих,
Много ми хареса

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1653152723796099075?t … h3smHBfF_h3g&s=19

# 558

Това е абсолютно психо история в няколко направления. Започвам 4 епизод и заявявам, че не съм гледала нищо друго подобно на това. Действието се развива хем бавно и мъчително, хем динамично. Според мен, единствените нормални образи са на Пеями и Есвет. Но двамата са заобиколени от напълно луди хора. Даже и тези, които би трябвало да са нормални, не са. Тази мацка която играе Есвет така диша, че чак аз започнах да се притеснявам за здравето й. Разбира се всичко е игра, но така истински го прави, че ми идва да й подам кислород....Димитрии е по-гаден и протовен с гелосаната си глава и отвратително поведение от колкото може да се понася. Чаатай си е номер 1 във всичко. Той е истински звяр и когато е ядосан хвърля изкри. Така му треперят ръцете или светят очите, че без думи казва всичко. За да съм обективна ще добавя, че няма кой знае колко много диалог в епизодите. Всички играят майсторски и без думи изразяват чувства от миналото или настоящето. Много психично болни образи в сериал. До сега преброих 3 видимо и доказани болни, и останалите с отклонения, но се броят за нормални.
В този сезон явно само разкриват една част от историята, затова снимаха втори и трети веднага.

# 559
https://www.instagram.com/reel/CrvOPdfAuYE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Поредния инструмент,на който Чачо се учи да свири. Това е за Терзи. Кога ли ще го видим?
Много е талантлив! Много!

# 560
https://www.instagram.com/reel/CrvOPdfAuYE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Поредния инструмент,на който Чачо се учи да свири. Това е за Терзи. Кога ли ще го видим?
Много е талантлив! Много!

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 14:27 от DeniAra

# 561
Ето Terzi със субтитри от Нетфликс или с руска озвучка (както ви е удобно). До сега са качили до трети епизод, но в линка ще се появяват и останалите епизоди.

Terzi/Портной/ Шивачът

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 14:38 от cvetansk

# 562
Ето Terzi със субтитри от Нетфликс или с руска озвучка (както ви е удобно). До сега са качили до трети епизод, но в линка ще се появяват и останалите епизоди.

Terzi/Портной/ Шивачът
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!  Heart

# 563
Предпочитам да го гледам на Турски и да разбирам малко,отколкото да го слушам да говори на руски....
Кога успяха да го озвучат?
По-добре да бяха сложили субтитри.
Frowning1
Наистина няма много диалози и с английски субтитри добре се разбира. Няма как да не го чувам как говори,съвсем друго е усещането.

# 564

Изглежда щастлив Чачо след галата..

Не мога на друг език, искам си неговия глас...

# 565
Нези написах, че има субтитри има и озвучка, кой както иска така да го гледа.
Като си фиксираш субтитри си говорят на турски.

# 566
Нези написах, че има субтитри има и озвучка, кой както иска така да го гледа.
Като си фиксираш субтитри си говорят на турски.
Извинявай! Не съм разбрала. Субтитри на руски ,нали? Супер! Благодаря!
От Енгин бей

# 567
Има и субтитри, две версии и си работи всичко перфектно. Това отдясно трябва да натиснеш, за да тръгне версията с оригинално аудио и субтитри. И аз предпочитам оригинал Simple Smile

# 568
Цвети , Благодаря почвам го . Почнах първи болюм и е  истински адреналин .  Чачи  - Пейами е огън и жупел , под пара за ревюто. Как се нерви , оправя манекенките .  Докато Пейами е под пара аркадаша Димитрии прави секс . Тия от Нетфликс  са напълно откачени, ама ме кефят .   Димитрии верно е луд образ .  Започва вълнуващо . Историята викате е типично психо . Не е изненада сега се разбра, че е по истински случай на аман психоложката . Тя е свързана с Гювентам така че ...  

Отивам да изгледам всичко ... после ще пиша .
Чачи е истински талант и на иснтрумент се е учил да свири след барабанките .
https://twitter.com/AmaHerus/status/1653339307187240963/video/1

мениджъра пусна снимка от партито.   Ох колко е усмихнато зверчето ни Heart Eyes

Ох, аз съм опиянена , зашеметена не знам от нерде да почна кое по напред  да гледам и цъкам .Навсякъде е лудница .  Кефет се . Показва висш пилотаж, както винаги .  Не са нужни думи !

това е жестоко . Много фино изпипано . Музиката е  психо в началото .

Охххх Аморееее , Хабибииии  , Ашкъъъъм , всичко в мен трепериииии

Умряяяяях ! Nature Fire

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 15:45 от femmi2

# 569

Общи условия

Активация на акаунт