🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 557
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Изгледах първи епизод и имам няколко въпроса, защото не знам руски.

Започва доста неприятно заради този Димитри... явно не могат да представят някой турчин като пълен з@дник, наркоман и психопат и затова трябва да е грък, че и с кръстче на врата - това като някаква подигравка може би трябва да се приема... Признавам си, когато ми изскочи трейлъра именно заради него потърсих темата и исках да гледам сериала. Разбирам, че другото момче е известно, хареса ми и бабата от трейлърите - изглеждаше силен образ - допреди да видя, че удря плюшено магаренце с бастуна си... и разбрах, че е психопат и тя.

Защо бащата се е разболял - катастрофа или някаква болест изведнъж? Причува ли ми се или му викат deli agam - дори служителите, което ще рече луд? Викат му луд в лицето ли?
Защо Димитри иска да се жени въобще за това момиче и защо го държи в кутия или някой сънува кутията? Някой от семейството му знае ли за това, не виждат ли, че тя плаче или че е стресирана?

Отивам да гледам втори.

# 571

Невероятен е, невероятен.....

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:24 от DeniAra

# 572
Втори епизод - семейството на Есвет/Фирузе са гърци или поне майката и насила я омъжват за този човек, въпреки че майката знае, че той я тормози още преди сватбата физически и психически? Уау  А двете семейства май дори са братовчеди, двете майки сестри. Есвет е осиновена и семейството има син, който е болен, а майката е заплашила, че ще я върне в сиропиталището и ще вземе друго дете, ако се плаши, нещо такова. Вярно всички са напълно луди.

Тя става болногледачка на баща му, като лъже за името си, карат я да подписва декларация, но не й искат документ за самоличност... и защо бащата е завързан с верига! В селото беше в градината, а тук вързан с вериги в стая без прозорци?

Не разбрах как така ще омъжват болногледачката му за него!? хахахаха каква е тази глупост, нещо може би не съм разбрала правилно? Бабата каза на Фирузе, че трябва да се омъжи за Мустафа? Joy Joy Как се омъжват само, първо за Димитри, сега пък за този... хващат я и я омъжвта, а той човекът е болен и не разбира какво става около него, защо му е да се жени? Ей така да е женен...  Изплискаха легена, не мога да повярвам, че е по истински случай.

И накрая сцената с червената рокля и шивачът беше прекрасна.

# 573

как целувааа тоя човек настръхваш и се побъркваш пращате в друго измерение . Flushed

Повече от Невероятен е . Сцената с роклята и целувката е трепач.   Колежката няма харизма, но се старае , засега не ме дразни много. За нея е шанс това ,защото е непозната на публиката и за сефте играе главна роля. Нормално е да се притесни и то с такива звезди. 

Наздраве за успеха на ревюто на шивача . Готин рошавичък и небрежно елегантен.
Няма такъв адреналииииин  само с ашкъма  мога да го изпитам и с никой друг на света!❤️‍🔥

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:08 от femmi2

# 574
Каква е логиката да крият болния човек? Все пак той не е прокажен, а Пеями чак е казал, че баща му е мъртъв. Вече започвам да се чудя... дали бащата не е бил винаги болен, и някак си да са го оженили и да е направил дете, въпреки че не мога да си го представя. Каква е логиката семейството на Есвет да знае за тормоза и да го търпи? Joy   Но и Пеями май не го слуша главата щом тръгна да бие едва ли не болния си баща, защото той хвърли нещо по него.

Този пък Фарук бащата на Есвет стои и не прави абсолютно нищо докато трима мъже в черно тичат след дъщеря му... какви са тези хора. След това влиза в киното и абслютно никой не й помага... смятай. Най-добре в нейния случай да си сложи фередже.

Тя прие и даже се омъжи за Мустафа. Интересно сега по закон може би вече е невъзможно да се омъжи за Димитри и един вид е спасена. Но не разбирам бабата не се ли притеснява от това младо, хубаво и здраво момиче да живее в една и съща къща с младият й красив, здрав и неженен внук?  Родителите на Димитри са имали дъщеря, която са оставили в приют? Но защо.... и дали това момиченце няма да се окаже Есвет?  

А така най-после едно нормално нещо до момента! Бащата на Димитри му удари един шамар и го изгони. Убирайся! Не знам защо го търпяха толкова време, държеше се абсолютно безобразно с всички. О, не за жалост той се върна в къщата...
Фирузе не е добра бавачка. Докато я гледат се държи добре и мило, а когато е сама с Мустафа или го изпуска от поглед още в първия работен ден или започва да му крещи, защото самата тя е нестабилна.

Музиката е много хубава и въздействаща - има ли я някъде качена?, по нещо ми напомня на Парфюмът.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 18:19 от T.Valcheva

# 575

Последен епизод и жажада за още, още, още....Тези двамата са много, ама много добри партньори. Жестока интрига с много страст, емоции и неизвестни. Появи се майката на Пеями, но историята й ще се разплита във втори сезон.  Фирузе/Есвет е ключова фигура в сюжета, но не го знае. Димитрии го научава след като подслушва майка си и баща си. Есвет има равен с Димитрии дял в богатството на фамилията му. Пеями вече е влюбен в Есвет. Баба му разбира всичко и се опитва да контролира ситуацията, но Пеями казва, йок. Първи сезон само пусна захранката за феновете. Сега ще чакаме втори сезон с притаен дъх и още по-нетърпеливи.

Предвид изгледаните епизоди си давам сметка, защото търсенето на актриса за женска роля беше толкова дълго и търпеливо. Ясно ми стана, защото спряганите популярни имена не бяха подходящи за ролята. Радвам, че тази млада актриса е в ролята на Есвет. Мисля, че я прави много добре и е точно това което се очаква от образа. Млада, невинна, уплашена, но умна, мила, хитра и любопитна. Харесва ми как играе. Няма ярка харизма както се изразява Феми, но й се получава образа. Въпреки, че е ключова фигура в сюжета, основните ГГ са Пеями и Димитрии. Интригата е между тях, Есвет е само катализатор на събитията.

dizicibaĞyan
@DiziciBagyan
#Terzi yi bitirdim de geldim.
Yani bu işi tvde neden izlemedik, dijitale çok gerek yokmuş. Genel anlamda iyi bir iş olmuş, hikaye klasikti, çoğu müzik gereksizdi, dönem dizisi sanmıştım ama değilmiş, performanslar çok iyidi, Cem Karcı yine şovunu yapmış tabii, birkaç sahneye özellikle bayıldıııım. Olgun Şimşek mükemmel ötesi oynamış, iyi ki de oynamış. Salih Bademci kötümsü karakterin de üstesinden başarılıyla gelmiş, her karakteri muazzam oynuyor. Çağatay Ulusoy bildiğimiz gibi, her rolünü hep en iyi şekilde canlandırıyor, bütün mesleklere kariyerinde yer verecek sanırım, bana uyar çufc jssj. Şifanur Gül'ü çok beğenerek izlemiştim önceki işlerinde burda da çok güzeldi yine, çift olarak uyumlarını da beğendim. Genel olarak aktı gitti, izletiyor mu evet. Tüm ekibin emeğine sağlık. 2.sezonu da hemen izleriz umarım iki üç yıl sonraya gerek yok jsjjs

Свърших #Terzi и дойдох.
Така че защо не гледахме тази работа по телевизията, нямаше нужда от цифрово. Беше добра работа като цяло, историята беше класическа, по-голямата част от музиката беше ненужна, мислех, че е драма от епоха, но не беше, изпълненията бяха много добри, Джем Карчи направи шоуто си отново, разбира се, аз особено ми харесаха няколко сцени. Олгюн Шимшек игра повече от перфектно, радвам се, че го направи. Салих Бадемчи успешно преодолява лошия характер и играе невероятно всеки герой. Както знаем, Çağatay Ulusoy винаги играе всяка роля по най-добрия начин, мисля, че той ще включи всички професии в кариерата си. Гледах Шифанур Гюл с голямо възхищение, тя също беше много добра тук в сравнение с предишните си роли, харесах и хармонията им като двойка. Като цяло се получи добре, да. Браво на целия екип. Веднага ще гледаме 2 сезон, няма нужда след две-три години.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 19:03 от DeniAra

# 576
Извинявам се,но може ли да не се разказва целият сезон. Все пак гледаме по различно време и с различна скорост. Или поне нека е в скрит текст и да не се чете от тези,които не искат.
Новата ми любима снимка

Мистър Харизма! Heart

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:23 от nezito

# 577

Heart EyesHeart EyesHeart EyesKissing HeartKissNature Star

Пеями разпозна Есвет, като Фурузе само като и видя рамото и погали с пръст . Това е професионален усет .  
 Олгун Шимшек е талант.  Мога смело да се изразя за Оскар .  Чачи - Пеями бей беснее и се ядосва гласът му е на други вибрации , лицето . Много е богат живее в голяма къща , скъп часовник Ролекс и  лимузина .
Това как  влязоха да гонят Есвет в киното и хората си стоят .. егати и спкойствието .. сценарии .
Бащата на Есвет нищо не прави стои и глееда как се отнасят с нея .

Дени , така е сега като гледаме другите не бяха за тази роля и някой имаха претенции .  Гювентам не се отказа с търпение намери актриса. Не ми харесва външно никак , няма ярка харизма, но се старае да играе .

СалЧа са страхотни . Поредното мъжко партньорство на Чачи , удоволствие за сетивата. Има способността да си химичи с мъже . Бог му е дал толкова много . Всеки път се изумявам  и откривам нови неща в него . Nature Star
Аплодисменти за  режисьора Джем Карджъ. Уникален в работата си !
Продължението ще е още по интересно и загадъчно . Няма да ни тормозят колкото в началото . Ще го пуснат по бързо .

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:20 от femmi2

# 578
Извинявам се,но може ли да не се разказва целият сезон.

Не се и опитвам да разказвам сезона. Той трябва да се гледа поне два пъти, за да усети човек цялата емоция.
Само нахвърлям някои от специалните моменти според мен. Извинявам се ако ви е подразнило...

В края имаме трейлър от втори сезон....историята претърпява обрат.

# 579
Може ли трейлъра на сезон 2? Не го виждам, в края на 7-ми епизод ли е?

# 580
Не ме е подразнило,просто не искам да знам какво предстои. Това е нормално.
Едва ли е проблем да се скриват спойлерите.
Или ще чета темата,когато изгледам сериите.Hug

# 581

Усмивкаааа, която те разтапя.
На премиерата  определено ни усмихна и завладя отново . Heart Eyes

Тоя сериал не може да се разкаже. Трябва да се гледа внимателно. Нахвърлихме моменти, които са ни впечатлили .  Аз се наслаждавах на гласа му  и великанската игра и не се напрягах със субт . Ще го гледам пааак по внимателно . Днес се предозирах , само за Чачи правя такова нещо цял ден на екс да изгледам всичко. Лудост! Сега отивам да хапна нещо по скоро да пия розе, че направо ...  

Аз също не видях трейлъра за втори сезон . Още по секси е тук . Тоя човек има зверска уникална извънземна способност да се променя .

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:57 от femmi2

# 582
На мен този мъж ми харесва без брада, с костюма и часовника, със сключени вежди умислен. Изглежда ми толкова ретро, като от старите снимки, които съм виждала от поколението на дядовците ми. Не разбирам тази мода с брадите и неестесвените мускули...
Много мъжествен, много стилен. Излъчва класа, достолепие, сигурност и топлина.

Надявам се във втори да остане също такъв и тази промяна да е кратка.

# 583
# 584
Днес се случват чудеса! Публикувал е корицата на ЕЛЛЕ в ИГ профила си . Hands Clap
Уаууу още веднъж се разбих от кеф.  

На мен Чачи ми харесва с набола брадица. Класа  е с каквато и визия да е. Дори, когато беше с мустак за Йешилчам излъчва класа, харизма, елегантност и топлина.

От Туитър отзиви
beklediğime asla pişman olmadığım bi oturuşta tüm sezonun akıp gittiği bir iş izledim. Çağatay Ulusoy proje seçiminde yine beni şaşırtmadı… emeği geçen herkesin emeklerine sağlık 🫶🏻 iyi ki terzi, iyi ki bizim ekip.

превод с гугъл
Гледах работа, в която целият сезон премина наведнъж, за която никога не съжалявах, че съм я чакал. Çağatay Ulusoy не ме изненада при избора на проекта... браво на всички, които допринесоха 🫶🏻 успех на шивача, успех на нашия екип.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 04:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт