🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 027
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Ох,Феми,не ме карай да си мечтая!
Според теб дали ще загубя ума и дума Wink

Значи грешката е моя. Мислех,че е от "Джентълмен" с Ебру тази сцена.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 21:36 от nezito

# 691
Шивача размазва с рейтинг по света .Bowling  Това не е изненада предчуствах го и съм го коментирала. Струваше си това че отсъстваше година и половина на екран. Това само Великана може да го постигне и после що Гювентам и НФ не  го пускат и снима 6 год. за тях. Как ще пуснат златната си рибка да не са луди . Чачи му е добре  проф. екип всичко на ниво. Епизоди кратки , няма цензура, всичко по график . Заслужил си е всеки цент от големия  хонорар , че и от горе.  
НФ удари джакпота с Терзи, като купи правата и финансира проекта.
Първи епизод не са пестили средства.
Заслугата на режисьора  Джем Карджъ също е голяма за успеха.
Чачи е на върха на кариерата си и ще се задържи още дълго на върха! Nature Star

Официален рейт за часове гледания

NetflixRatings Terzi Cagatay Ulusoy

🔥 Според официалната информация на дигиталната платформа Netflix сериалът "Шивачът" е гледан от 26 милиона 140 хиляди часа, стартирайки на 1-во място сред всички неанглоезични сериали на платформата в света. Картината беше на върха в 62 страни по света. Сериалът беше шестият в топ от всички сериали на Netflix в света (включително англоезичните). Това е най-добрият старт сред турските сериали, за които имаме официална информация

Емиииир се завърнааааа , изкусителният принц се превърна в още по красив зрял и сексииии . Усмивката му слънчева те стопля и изгаря . Очите му светят . Никога не губи светлината в очите си!

Емир Сарафолу - Пеями Докумаджи . Толкова различни, като същност. Невероятен , Уникален , Няма равен ! Феновете още не можем да се отърсим от еуфорията и гордостта и любовта, която ни дарява !:heart: Ние му се отплащаме със същата вярна любов и подкрепа въпреки, че е темерут. Това го прави още по чаровен и загадъчен . Вече сме с 8 , 5 млн. последователи в ИГ след Terzi

кюстюмчето в еднакъв цвят , усмивкатаааа . Терзи не е любовен сериал и история , има страст . Абсурд да се сравни с това, което преживяха принца и принцесата . Там направо горят с поглед и екрана се тресе.💚💚🤎🤎🔥

Кой каза че  остарява и на нищо не прилича ? Да си сложи очилата и ако пак твърди същото няма вкус и преценка. С брада , без или с дълга и къса коса е ослепително харизматичен и красив и талантлив.

Зад кадър с колегите

готин тоалет , харесва ми как и стои .  
Шифанур Гюл почват да я канят по предавания и добива внимание след Шивача.
Ще гостува в предаването на уважаваният Ибрахим Салим , много му е гледано предаването . Ще следим какво ще разкаже. Не може да не я пита за проекта. И Чаго са го канили не са го навили. Фотосесията и гала презентацията му стигат, като социалност.😂  Последното му гостуване е с колежката от Див Мед при Беяз шоу. Ще е чудо ако го навият да е гост в предаване отново. Това е трамплин за Шифанур Гюл.
В социопола е номер 5 сред актрисите след премиерата. Красивият ни шивач е под номер 2 .  Олгун Шимшек е 13 и Салих Бадемджи под номер 23 в световната класация IMBD  за тази седмица .
По принцип колеги с проекти по НФ дърпат напред така беше и с Киво и Фунда и с много други.

Нези , ще си мечтаем и сънуваме , като не може друго . Ти си с голям шанс да го срещнеш на спокойните  места сред природата.
Ще загубиш ума и дума ще му се усмихнеш. Толкова е  земен и ще дойде при теб и  ще те прегърне. Свенливостта е нещото, което Обичам в него .Blush Не го вълнува красотата . Какви неща са му споделяли.. историята помни.

Ти си твърде красив за да си истина!  

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 19:38 от femmi2

# 692
Момичета, 💐
Нося Ви един тъжен Пеями
Много, много грозен Чаатай , грозно остарява....

И от туитър...

Иска ти се да го погалиш  Simple Smile
Феми уникален е на снимките ,които е едно към едно с визията на Емир../ 11 г. разлика..../
Продължавам да твърдя, че това е един истински красавец на 32 😍 който изключително  добре си подбира проектите.....

# 693
Нося Ви един тъжен Пеями
Много, много грозен Чаатай , грозно остарява....

И от туитър...

Иска ти се да го погалиш  Simple Smile
Феми уникален е на снимките ,които е едно към едно с визията на Емир../ 11 г. разлика..../
Продължавам да твърдя, че това е един истински красавец на 32 😍 който изключително  добре си подбира проектите.....

Като е грозен , дайте го на нас няма да го върнем. Какво ли не бих дала да съм с него.  Пу, грозничето ни сладко и тъжно.
В бяло е убийствено сексиииии.🤍🤍🤍🤎 Очите му са тъжни. Във втори сезон ще ни предозира от емоции. Когато е неконтролируем ме кефи тотално. Като опре някоя до стената направо е Огън в Огъня. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤯💋  Не ми харесва това ,че от паник  атаките има проблем с ръката. За професията му е пагубно. 🥺

https://twitter.com/ayazgecelers/status/1654396015192035330
Прелестни ! ХазЧа - Емир и Ферия

Така е подбира си проектите с усет.
Както споделя трябва да се развълнува. Подбира истории и герои, които са далеч от него. Само за Емир е казвал че си приличат в реала и много е научил от него.
Сценарият също е важен. Така се радвам че върна други проекти дори и с пренаписан СЦ.
Гювентам си разбира от работата с много успешни проекти е.
Хита на обществената тв е Чапкъна , но там е какафония сценария. Не проумявам и не само аз като си обсъждаме със съфорумки какво толкова му харесва турския зрител?!
Заради главните щото имат химия и са им  интересни.
Мерт Рамо не е мой тип ,не ме привлича. Хареса ми в Шахсуто като игра и толкоз. Афра е хубава не ми харесва, като актриса. Упорито се говори, че имат нещо с колегата, засега и двамата отричат.
Чудото с Ебру Шахин ми хареса и го загледах отново продукция на ОГМ Пикчърс.
Поизоставих го напоследък , но се информирам . Гледам фрагмани , снимки. коментари .

Тия двамата са Огън !  Няма общо с Шифанур. Кака Беррак е отракана , като звяра .

⚡ Турският акаунт в Netflix пусна нов трейлър за „Merve Kült“ с участието на Озан Долунай и Ахсен Ероглу. Филмът е базиран на книгата на Джейлан Наз Байкан "Merve Kult - История за падение и прераждане". Актьорският състав включва и ЗухалОлджай, Олгун Токер, Аху Ягту, Ариф Пишкин и Мине Тугай.
Филмът, продуциран от O3 Medya, разказва за събитията от живота на Мерве Кюлт, която работи в PR отдела на голяма компания. Модата е нейната страст, а самата тя предпочита свободата и независимостта. Когато рискът от изгонване е заплашен, Мерве разработва приложение за запознанства, за да печели пари. Атрактивният шеф обаче има свои планове.

Ще го гледам филма . Харесвам Ози от любимците ми е и Ахсенчето е сладурка . И двамата са талантливи. Фрага ми хареса , забавен е . Успех им желая .

-------------------------------------

Пеями и Димитрии - страхотни са и големите и малки актьори . Hands Clap

БОГ ! Не ми омръзва да върта тая целувка:scream:  ох тази е с такъв късмет и не знае как да целува такъв звяр. Ще я науча Joy

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 18:47 от femmi2

# 694
За вас, момичета:

# 695
Момичета,  за Вас
От Дженк Simple Smile

# 696
Феми,споделила си страхотни неща,благодаря ти!
Истината е,че ние,тези,които го обичаме получихме на куп много. Получихме Емир,Получихме и Яман,(възмъжали и много чаровни), получихме и Чаатай. След дългото очакване няма как да не сме в еуфория! Не знам дали е тактика, но ако е,то тя е много успешна.
Не са случайни тези гледания,класации рейтинги.
Искаме още,и още!
Наш'то момче ни направи този подарък! Отблагодари се по най-добрия начин за любовта на феновете си!
Още дълго ще ни държи тази емоция!
Поне до 28 юли!

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 23:11 от nezito

# 697
Момичета,
Понеже по ред причини прегледах Огледален свят, след него Меджезира (имам го свален)
вярвайте ми, това е нашия прекрасен Чаатай, въплътен в образа на Емир+Яман+Баръш....
Остарява реално, пред камерата в реалния изигран образ...повече от прекрасен...
Благодаря на Феми за снимките и Еми за гифките...
Благодаря за всичко споделено в темата.
Моя любима снимка, която споделям с Вас ❤️

# 698

Навик ! Тези красиви ръце не трябва да се крият в джобовете.

Кой е този Дженк ? Да нямат предвид Джемре - героинята на Беррак

Туркиш пресата отново нищи  страстите от преди години .  След продълженето  ще има още екшън . Да позная ли ще пишат, че имат връзка . Аз се шегувах, че оная е изперкала заради Беррак , може да има нещо вярно . Не сме им вкъщата , а така искам със скрита камера да разгадем кутията на Пандора .  Исках интриги , стига толкоз . Достатъчни бяха вампирите с които го клюкаха . Слава Богу мисли с главата не с други неща..

Турската преса съобщава, че бившите любовници Чаатай Улусой и Беррак Тюзюнатач са се срещнали отново на снимачната площадка на сериала "Шивач/Терзи" и се чудят дали това е причината за раздялата на Чаатай и Дуйгу Саръшин?

Нези , ти си на ход да ни светнеш с туркиш превода.  От предаването на Ибо Селим - само повтаря Чаатай , Чаатаййй . Колежката Шифанур Гюл е гост .
https://twitter.com/butischerbatsky/status/1656562264604827649

Нани:hibiscus:  спешъл за теб - Баръшко . Вярвам ти , защото и аз забелязах това което си споделила за грозничето ни Heart Eyes https://twitter.com/butischerbatsky/status/1656282047327993862/video/1

За горещите гифки със скъсаната ролкя ще обърне внимание после . Да се освеста, че това е нечовешко . Flushed

Нези , за тактиката  няма такава , ако имаш предвид НФ . Толкова продукция снимат и купуват , че е нормално да се забавят нещата. След това се монтира , обработва .. Чачовите проекти винаги са предизвиквали интерес така че не е изненадващо.. Протектор , ХЖ също са успешни и се нареждат в челните позиции .

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 15:01 от femmi2

# 699
Феми,нямах предвид НФ,а самия Чаатай и Енгин бей.
След толкова криене,сега всичко избухна! Интереса е голям. Не,че нямаше да бъде и да не се беше крил,но все пак.
За превода със сигурност ще се пробвам,но ще стане бавно. Трябва да го слушам няколко пъти поне. Днес се прибрах от Хърватска и сега оправям багаж,но после ще го чуя поне веднъж,да видим ще разбера ли нещо.

# 700
Не е тактика на двамата. Нали знаеш Чаатай не обича публичност , не ползва соц мрежи . Мрънкаме и се надаме  да е активен ...  Когато работи го прави тихо. Винаги е било така. На платформите не е като обществената тв , където няма тайни.

агент Сарп:sunglasses:

В сериала за ревюто на Пеями са използвани , дизайните на Raisa & Vanessa  

Hands Clap

Scream ох това с късането на роклята не е за хора със слаби сърца! Миличкият се изпоти от напрежение ,а аз от красота и от еротик заряда❤️‍🔥🤍🤍🤍 и с тази бяла ризка още по сексиииии.
Сигурно е репетирал това така фино и лесно го направи не се отклони да е криво. Професионалист!
Нямам против да се упражнява върху мен няма да издържа ако не го целуна и усетя парфюма. Ся не съм от желязо.. фантазията ми ври..
Сега съм като пияна и замаяна след втори сезон през юли не знам какво ще съм.. по зле и от зомби 🤯🍷🔥🔥

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 23:50 от femmi2

# 701
Феми,доколкото разбрах я пита с кого ще избере да отиде на вечеря-с Чаатай или със Салих. Казва,че и с двамата,но  той я кара да  да избере един.
Казва май,че Чаатай яде много,а за Салих,не разбирам съвсем точно какво казва,но избира да отиде с него.
Аз не бих направила този избор...

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 10:17 от nezito

# 702
Здравейте:sunny:

Това е също е успех Hands Clap

Скрит текст:

Според публикувания в IMDB списък
⃣⃣  Най популярните турски мъжки актьори:
1. Çağatay Ulusoy 👍
2. CanYaman
3. KıvançTatlıtuğ
4. KeremBursin
5. EnginAkyürek
6. OlgunŞimşek
7. BurakDeniz
8. BurakÖzç ivit
9 10. SalihBademci

Нези , Тешекюлер за превода. Яде си зверчето ,апетита му е пословичен за проекти и отслабва.  В Кубра е като клечка. Дали ползва диетолог  трябва да внимава и следи здравето си . Колежката Салих ли е избрала?  И той е чаровен и талантлив , шеговит.
Чаатай е златна възможност . Няма да се замисля дори със затворени очи ще го избера и позная . Нека яде не ми пречи , колежката я е страх че  няма да и обърне внимание Joy

----------------------------
Лятото Хазалче няма да почива с децата на снимчната площадка . Как да не и се възхищаваш. Зетя и той снима проект или вече го е снимал , тоест режисирал.

Подготовката за втори сезон на сериала "Полунощ в хотел Пера Палас" започна. По сценарий първият епизод от втория сезон ще се казва "Време". Сценарист - Елиф Усман

рекламата на Ланкоме

Споделено от режисьора Джем Карджъ. Така е уловил всичко . Ейвалах ! Така ми се искаше да режисира и Джентълмена , но..

сериозен е влязъл в образ и репетират

тук се смеят . Как се възстановяват след тежки сцени .. Това няма как да не им повлияе..

с фен късметлия е . Гримиран е с рана на устата

https://twitter.com/internesstt/status/1653888565879635973
Пеями да ни посвири , когато не шие. Така се е преобразил с  тези дрехи и очила.. Уникален! Как да се откажеш от него.♥️

Еврим Алася в ролята на майката на Пеями. Не я познах измъчена е тук за разлика от Шербета.

Бирсен е споделила статия за успеха на Шивача и Джем Карджъ. Заслужава похвала човека. От най добрите е.
Много сайтове  са отразили размазващия рейтинг и гледаемост.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cem-karci-uc-sezon/22330/

Джем Карджъ  режисьорът на амбициозни продукции като „Hercai“, „Red Room“ и „Ömer“, направи нов път с Terzi, който беше излъчен по Netflix. Karcı режисира първия турски проект на Netflix в продължение на 3 последователни сезона и всички епизоди от сезоните са заснети от един режисьор. От друга страна, "Шивач", който е в ефир от една седмица, се превърна в най-гледания сериал в Netflix Турция в категорията сериали.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:10 от femmi2

# 703
Успех е и още как! И тримата актьори от "Терзи" са сред най-популярните турски актьори!
Hands Clap
Наистина, уникална е способността на Чачо да се променя! Как го прави?
Но ти си права, трябва да внимава за здравето си.  Не е полезно това качване  и сваляне на килограми.
Макар че,той май само веднъж е бил с повече килца,общо взето поддържа добра форма.

Снимка от сета на Кубра. За съжаление никой ,който ни интересува не се вижда.

upload pic

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 10:05 от nezito

# 704
Усмихнат ден с ето тази прекрасна топла , красиво естествена усмивка Heart Eyes

Емкаааа , извинявай  ще може ли гифчета от тук .  Как искам да носи часовник в реала..
https://twitter.com/AliAv24/status/1654639854523695104
https://twitter.com/AliAv24/status/1656023089182908451
умрях на кадъра  га  я опира до стената и танцуват лудо

Пеями Докумаджи се превръща в специален за мен.  Слял се е както винаги с образа и никой друг не си представям в тази роля освен Чачо.   Няма да е пресилено, като споделя , че ако не беше той в главната роля Терзи нямаше да е с такъв отзвук и успех. Цял свят заради него гледа . Отплати се  по най добрият начин за търпението и любовта на феновете.Heart Невероятен феномен!⭐⭐👏😯

Не е социален , публикува само по работа  и е набрал 8,  5 милиона  последователи.  Правилно ли постъпва, като ползва ИГ само по работа? Нищо не публикува и за гала презентацията. Отрази  корицата на новата фотосесия.

нощен кадър от Кубра. Ако покажат и главната звезда.. Нали споделих, че го сънувах наскоро в пущинак със зеленикава блузка лятна и панталонки. Почиваше си от снимки. Ко ме питаш какво съм правила  там и как съм го открила историята мълчи. Не можах да го заговоря и се събудих.

Нези , разкажи как е в Хърватска и ако може някоя снимка да споделиш.
За теглото на Чачи старае се да поддържа форма. Трябва спорт и мускули. Драстично е отслабвал в ПО и Делибал. За ролята на Баръш свали около 8 кила.  
Искам го като червените шорти. ❤️‍🔥 Няма ли да го разгащат в проекта. Ся като опрЕ кака до стената ще фърчат страст и дрехи на земята.  
Мислите ли че ще има купон за продължението след Гранде успеха.
Ще има реклама няма съмнение още повече ще нахъсат зрителите. НФ и Гювентам и всички сме хепи и се гордеем.
Чаго подписа екслузивно с Гювентам и засне Шивача и Джентълмен. След това удължи договора с Кубра.
Още ми е чудно, че толкоз бързо обявиха дата за втори сезон. Както са я подкарали ще излъчат целия сериал до края на годината. Експеримент е дали е заради това да не точат развръзката.. Досега такова нещо не са правили с никой  чужд или турски проект.  Може и да има такъв пример откакто ги следя не знам за такъв.
Шахсуто също е сниман накуп и се хареса на зрителите с хубав рейт , но мълчат кога ще пуснат сезон 2.
Шахсуто си го следя и ще си го изгледам. Също и филма по НФ с Озан и Ахсенчето.
Успех им желая.🍀Ози снима и сериал за НФ с Окан Якабалък  от Протектор и с Бюшра Дювели.
Догодина трябва да го пуснат на платформата. Толкова продукции снимат че.. предстои и продължение на Другото ми аз.
Много се хареса на зрителите и е успешен с рейта. Отзивите са добри и за сценария.
НФ е качество, класа и престиж.
Има и не чак толкова добри продукции.
Не може всичко да е хубаво.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 16:46 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт