🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 038
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Доволна съм от видяното голяма дилема и триъгълника ми хареса.
Олгун,Салих и Чаатай бяха много добри.Салих ми е голяма слабост и нямаше как да пропусна просто отново игра като животно.
Ролята на Пеями много отива на Чаатай хареса ми и как се справи с нея.Шифанур не беше зле ,но ми е безлична актрисата и до двамата.Добра игра доста на Чаатай за разлика от Мухафъза тук ме грабна както в Ичерде.
Каста е доста добър ОГМ са спестили пари от средства гледам,че фирмата е на Джамдаки Къз която ползват.
Еврим Аласия също ме зарадва че я видях
Втори сезон също изглежда добър...
Седя и се чудя къде съм гледала актрисата която е бабата на Пеями много добра ,но ми е позната и не се сещам.

# 706

Толкова е красив . HeartСъвършенство ! Като излята скулптора е .  

Дидко , Hug изгледали го , радвам се  че ти е харесал сериала .  С Чаатай се уважавате , но Салих ти е слабост .
Играха като зверове и двамата  , Олгун Шимшек е за Оскар .  Карджъ е уникален в работата си . Всичко е топ и е на ниво .  Коя е тая фирма  за която споменаваш ?  Не изглежда да са пестили , особено в първи епизод доста са се охарчили . Лимузини , къщи , партита , ревюта .  Ползвали са качествени платове , нема да се излагат.
Ча се е упражнявал . Как фино държи ножицата и като скъса ролкята на манекенката перфе се получи . Това ми е любимо форевър и потничък .  Трябва и мен да научи на шеф и кройка .

Тук те стиска за гърлото Cold Sweat
https://twitter.com/Cristin_love7/status/1656675196257050626
Payami има силна травма от детството.😳
Чага  и неговите герои
Той има история за разказване, той разказва много дълбоки истории и
Нито произведенията, нито героите имат нещо общо с предишните си творби
СТРАХОТНО 👏👏👏 очите му говорят 🥺😳🤌🤌

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 15:39 от femmi2

# 707
Проекта е на на фирмата на Онур Г - OGM Pictures която работи с психиатърката Гюлсерен Б.
Само не видях кой е сценариста? Доста познати лица видях.Димитри да е изчаткал до степен психо ще са виновни родителите му които според и такива не са му иначе защо искат да го оженят за Есвет?
Как се чака до 28-ми богу не знам....Силно беше като поднасяне ,но добре,че не е по ТВ нямаше да имам същото чувство като гледам.Гюлсерен трябваше още от самото начало да си подпишат с Нетфликс за всички дизита така нямаше да има разводняване на нито едно а всички са с много силен и добър сценарий.Хареса ми доволна съм!
Като видях Берак обаче ми призля няма да лъжа и то в любовни сцени ще са...ужаси пълни ще се преживее някак и това.

А Джемо Карджъ няма да го коментирам колор ли,картина ли? Каквото да видиш да работиш с удоволствие просто...Голям!

# 708
Знам за продуцента и Гюлсерен аман психоложката. Помислих, че друго имаш предвид .
За обществената тв разтягат локуми.
На платформи е добре стегнато.
За сефте снимат така разказана история и то успешно.
Сценаристи са Рана Мамтиоолу и Бекир Саткъ . Доволна съм и аз добре се справят . Чаго нема да играе в глупости и зле написана история за каквито и да е пари и милиони. Връщал е и пренаписан СЦ и не прави компромиси. Кеф ми е че натри носовете на тези които го отписваха и какво ли не изприказваха. Сега мълчат и не отразяват успехите му. Какво ли се учудвам не са му истински фенове.

За шезлонговата съм на друго мнение . Огън ще са. Имат и минали страсти . Пресата не прай разлика от авантюра и веднага любовници , бивши севгилита . Горката Дуда какво е преживяла:joy: негодника я остави и сложи рога . Тя се прави на щастлива , може и да е. Нека намери своя човек.
Шифа и на мен не ми харесва . Йок харизма , но е нормално да е скована за сефте главна роля . Нямат химия и не може да се целува. Казанова и за двамата играе и компенсира ..   Изглежда в продължението се отпуска и не е зле.

Заслужена похвала. Втори сезон отново ще чупи рейтингииии Bowling
Известният журналист Баръш Коджаоолу смята, че в сериала "Шивачът" всички са играли главните роли. Чаатай Улусой е много добър актьор, а Салих Бадемчи направи силно впечатление и отново показа на зрителя как да играе ролята си. И тогава има Олгун Шимшек, който просто удари. Не всеки може да изживее ролята си така, да го накара да повярва, че това е реалността. „Честно казано, мисля, че всички очакват с нетърпение втория сезон на Терзи“, завърши журналистът.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 16:14 от femmi2

# 709
Здравейте, дами!

Емкаааа, извинявай  ще може ли гифчета от тук.  Как искам да носи часовник в реала..

https://twitter.com/AliAv24/status/1654639854523695104
https://twitter.com/AliAv24/status/1656023089182908451
умрях на кадъра  га  я опира до стената и танцуват лудо
    Феми, знаеш, че за Чачо не мога да откажа нищо.
     Малко късно видях линковете, извинете ме!

# 710

Пейями  на път да се изправи срещу най-добрия си приятел. Толкова много емоции... страх, решителност, любов... той е наистина разкъсан... Çağatay Ulusoy е майстор да ни каже толкова много само с един поглед.

Грасияс за това удоволствие и гифките . :tulip

потен , изкусителен , ухаещ на парфюм с часовник ролекс

гифките с изкусителния шивач вървят с питие  и с ето това .. Такъв глас и хитове.  Уникална!:heart_eyes:

колко емоции ни показа тук , хаос и тъга.Broken Heart Ще омачка силиконЯ на колежката. Роклята на Беррак е уауууу! Как ще изкретаме до края на юли ... дали ще ни зарадва с поява някъде преди това. 

Утре са изборите при комшиите.
Ще следим изхода . Интелигенцията  и гилдията е ясно за кого ще гласуват.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 19:24 от femmi2

# 711
Феми,бяхме на Плитвички езера. Ето малко снимки. Невероятна красота е.

Гледах още от участието на Шифанур в шоуто по ТВ.
После ще ви разкажа,това,което успях да разбера.

# 712
Как се подготви Чаатай Улусой за ролята на Пеями Докумаджи?
„Чаатай научи шевна машина и шивашки етикет у дома 1,5 месеца преди снимките. На снимачната площадка 2-ма майстори шивачи го придружиха и му помогнаха с детайли като рязане, косене и измерване. Чаатай беше много трудолюбив и усвои детайлите веднага“

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1657410022991699968

Как няма да усвои от раз и е трудолюбив . Това ко съм аз ще се озорат с мене Joy

---------------------------

Нези , страхотно е като в приказка:heart_eyes Такива езера има и в Крушуна при нас ако си ходила.
Имаме наследствен имот там и често ходим.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 21:15 от femmi2

# 713
Да ,много е красиво!  Снимките не могат да покажат цялата красота. Те са 16-17 езера,водопади,гори,пещери, уникално място! Но и хората знаят как да си съхраняват природата!
Не съм ходила на Крушунските водопади, чувала съм ,че е много красиво и там.
Да ви разкажа за Шифанур. Тя каза,че в Интернет възрастта и не е вярна. На 25 години е.  От Анкара е.Името и означава "изцеление ". Родена е в 8 месец и не е било сигурно, че ще оцелее. Баба и много се е молила и са решили,ако всичко е наред да я кръстят така.
Тя не си харесва името. Водещия я попита как реагират мъжете като го чуят,а тя каза, че  винаги по един и същ начин.  Питат я "ти ли си моето изцеление? " "ти ли си моето лекарство?".
Била посредствено дете. В гимназията много имитирала . Учетелка по литература я насочва към театъра.  Родителите и не са съгласни, но като видяли,че в нищо друго не е добра,се съгласяват.
Започва да учи, но периода съвпада с пандемията.  Даже май учи и дистанционно.
Дори не е играла на сцена,именно заради пандемията.
Но това е голямото и желание.
Дошла е в Истанбул и е била много притеснена. Каза,че се е чувствала като Есвет,затова и е било от полза при заснемането на този епизод.
Притеснявала се от Чаатай,Салих и Олгун.
Как ще я приемат,как ще реагират,ако си забрави репликите.
Но те били много внимателни,много сладки.
Пита я как е изиграла сцената ,където Пеями е с вързани очи.  Каза,че си е представила че има астма. Или нещо такова.
Май и преди е идвала в Истанбул, наела жилище в Етилер, но след известно време нямало как да си плаща наема и се прибрала.
Каза,че много по-добре се работи за НФ,отколкото за телевизията. Общо взето каза това,което и Чачо е казвал.
С две думи-момиче с късмет.
Някой знае ли как всъщност са я открили и са я взели за ролята? Защото аз не разбрах.
В началото беше притеснена,но после се отпусна.
В общи линии това е ,разбира се,не разбрах всичко.
Прочетох за подготовка на Чачо за ролята. Респект и уважение за трудолюбието и упоритостта му!
Освен това съвсем сам е свирил на онзи инструмент,в сцената с музикантите.
Машинка е наш'то момче!
Heart

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 21:25 от nezito

# 714
Тешекюлер за споделеното:hibiscus:

Пандемията се отрази зле на всички още повече на хората на изкуството.
Нормално е да се притесни и ние го усетихме. Таби ки, че ще и помогнат и няма да се възгордеят колегите. 
За Чаатай никой никога лошо не е говорил.Трудолюбив и внимателен към всички.
Името и е специално на Шифанур - Изцеление.  
Как са я открили за ролята ли ? Смениха актриси преди това ,тоест сами се отказаха.
И по добре така. Есра Билгич абсурд щеше да е траги комично ,не е за тази роля и възраст. Не мисля че с Чаатай щяха да си паснат. Есра се отказа, щото продуцента замислил три сезона, тя не е съгласна. Нещо и за сценария измърмори. Преди ми харесваше ,сега ми е антипатична нещо.. предимно в реклами участва и печели, както много други колеги.  
Алина Боз не искаше на платформи.  
Тя беше първата партньорка. Явно не е била подписала със сигурност за да се откаже след това.
По слухове Чаатай настоял за Алина и тя да постъпи така не и прави чест, нито е професионално.
И да съжаляват е късно, като виждат успеха и то какъв.. след като и втори сезон скорострелно ще излъчат. Това рядко се случва с други проекти чужди или турски с практиката на Нетфликс.  
Шифанур Гюл я познават режисьора Карджъ и продуцента. Мисля, че
е  участвала в проект на ОГМ Пикчърс и преди това. Може да се провери в гугъла. Не съм си давала зор да запомня. Кастинги отдавна не правят, както е редно. Провеждат се проби и репетиции.   Непознато лице от екрана за нея е шанс ,който като е умна няма да изпусне. Сега хората я познават и набира популярност.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 03:41 от femmi2

# 715
Сега ,знаейки за какво става въпрос, според мен Шифанур е най-добрия избор за тази роля.
Другите две не ми се вписват.  Най -вече Алина.

# 716

Откъс от интервюто на Чаатай Улусой за ELLE MAN,
-  Какво мислите за темповете на дигитализация на света? Интересувате ли се от социални мрежи, виртуална реалност, Mегавселена ?
:Ç: ''Нищо от това не ме интересува. Това е далеч от моята реалност, така че не мога да коментирам''.

Ох, нерви немам с тоя човек и това че отказва да е социален . Поне фото колкото да не е без хич да сложи.
За неговата професия е важна комуникацията с почитетелите му .  Екипа около него  си прави оглушки .  Въпреки това последователите му нарастват  заради усета , тродолюбието и т. н .
Феновете са коментирали че не е много точен отговора . Заради Кубра са го питали за виртуалност . Отново избра образ далече от него .

Вярно е, че Чаатай  не е активен в социалните медии.
Самият телефон, с който той често се появява на снимки, по свой начин е продукт на дигитализацията. Комуникацията в непублични приложения за видимост е форма на цифровизация. Така че правилният отговор би бил „Не използвам обществени мрежи“.

Така е вече, като знаем за какво иде реч и видяхме  дори да сме със  забележки Шифанур е най добрият избор.
Алина и на мен не ми харесва визуално. Като актриса горе - долу.  Ако беше останала можеше и да им се получи. Тя си отговаря, като описание за ролята на Есвет. Ако наистина, както се говори, че Чачо е настоял пред продуцента за нея и тя се е отказала не и прави чест, така излага и него.  Такъв класен актьор и мъж да те избере..И досега се чудя с какъв акъл го направи и мениджъра и също? На платформи се снима по - лесно и не е изморително ,като на обществената тв.
Нещата се случват не толкова бързо, като излъчване.
Есра Билгич е хубава и с опит,но с нея нямаше да се получи. Удари го и на чест и писа обяснения за Гювентам как не бил я предупредил и т.н. За каквито и да е пари нямало да се съгласи.
Прозвуча едва ли не че останалите за пари го правят ,тя най морална. Така се ядосах. Прав и път. Никой не я кара насила за нищо!  
Точно Чаатай не могат да го обвинят в такова нещо.
Заслужаваше си търпението и нервите. Никога няма да играе в нещо, което не е убеден и не го развълнува.
Салих и Олгун и тях ги е грабнала историята в Шивача. Те са знаели сценария на платформи се пише от - до не на парче.
Те го съкратиха след като го преместиха. Това е най правилното решение на Гювентам. Дали Чаатай е настоял за това ,както се коментира ,но не мисля, че може да се меша какво да прави продуцента.
Аз съм убедена познавайки го ,че след като се е навил за обществената тв е договорил нещата без да се разтягат локуми и не повече от сезон. Това е условието му и лично го е споделял не е измислица.
Може и да направи изключение за повече  зави си от плановете му.
Подписа екслузивно с ОГМ Пикчърс и преди това с НФ и после поднови договора за Кубра. Предполагам за година ,две.

Хората не спират да го хвалят, че е най добрия и то безпристрастно.
Това ме радва. Ние си знаем какво може и всеки път надгражда и изумява с визия и талант.😳🌟🌟🌟👏

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:54 от femmi2

# 717
Не се интересува, а все е с телефон в ръка! Какво прави с него? Все нещо пише,нещо разглежда...
Thinking
Ако ви се разглеждат още снимки от Плитвичките езера, тук може да разгледате .
Имам блог,в който пиша от време на време.
https://nezito.wixsite.com/forgetmenott/post/%D0%BD%D0%B0%D1%86% … D0%B7%D0%BA%D0%B0

# 718
Още от интервюто за ЕЛЛЕ МЕН 2023 г.  за работата в цифровите платформи.  Освен, че няма цензура затова я предпочита и заради условията на труд. Имаш време за себе си .  

Той споделя, че предпочита дигиталните проекти .
Правите проекти само за дигитални платформи. Това лично предпочитание ли е?

''Да, това е лично предпочитание. За съжаление, когато работиш в местен канал, нямаш време за себе си''.

''Kendime ayıracak vaktim olmayınca hem motivasyonel hem de psikolojik olarak mücadele ettim; bu yüzden dijital platformlarla çalışmayı tercih edin. Sevdiğim şeyi yapmak ve aynı zamanda kendime bakmak için zaman ayırmak motivasyonuma yardımcı oluyor''.

[''Когато нямах време за себе си, се борех както мотивационно, така и психологически; така че предпочитам да работя с цифрови платформи. Отделянето на време да правя това, което обичам и да се грижа за себе си, помага на мотивацията ми''./size]

Нека се мотивира и почива .  Така радва и нас и жъне успехи по света . 

За телефоните ... Всички сме така не можем без технологии. Колкото и да не е социален , телефона е необходимост и в него всичко намираш и комуникираш . Чаго не реагира в мрежите , но чете новини и следи събития.

Нези ,много е хубаво . Разгледах блога . Ти си голяма симпатяга усмихната.
Помагайте да стигнем нова стр. и да пусна новата ни шивашка къщичка.
Получи се красиво.
Озорих се звяра заслужава отделеното време и любов.

Семейство Татлату, както и още колеги  са гласували и снимали ,нашия дали ще иде да го щракнат. Или пак ще е невидим дори и да гласува.
Като лекарство ни действа така че го искаме в големи количества дори да се предозираме🤯

Ози е гласувал Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:37 от femmi2

# 719
Благодаря ти,Феми! Flowers Bouquet
И аз гледам снимки на гласуващи известни лица,но Чаатай йок!
Confused
Не може да не е гласувал. Съответно не може да не да го издебнали. Да видим дали нама да се появи до края на деня.

Общи условия

Активация на акаунт