🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 588
  • 723
  •   1
Отговори
# 150

И аз четох,че в края на март почват снимките на Кубра. Пишеше,че Бюшра (не знам дали така е името и),ще играе приятелката му.

Дано наистина се появят някакви снимки от сета.
Аз съм на последната серия на Йешилчам, много ми се искаше да разбера повече,но...ако се появи от някъде с превод,пак ще го гледам.
Чакам вече Терзи!!!

# 151
Аууу, че красавица Ахсен на колажа с този грим. И за приятелка ще  подхожда на Гьокхан и за систър не е зле.
Ще си я гушка. Yum
Няма Бюшра да е гаджето му. Тя ще се яви в 6 - ти епизод и ще бъде тази със съобщенията в мрежата. Тогава ще се запознаят.
Учудих се ,че още не са обявили втората главна още я търсят или ще я кажат преди старта.
Може да е някоя ,която скоро приключва проект и затова още да не е подписала за Кубра.
Бирсен няма начин да не я напише. Старае се да точна и първа в инфото.
Може и да са променили историята, както коментирах не ми се вярва. И сценариста не знаем кой е на адаптацията.

Нези , какво ще кажеш за финала на Йешилчам. Харесаха ли ти ? Чачи много му отива да играе с деца и химичи. Много е внимателен и го обикват.❤️
Наследникът на Семих бей.

За Терзи усещам че ще надмине себе си.
Толкова е различен във всичко. Не повтаря образи и играе , каквото му е на сърцето. Има нюх и усет. Сега се сетих че Клуб също е заснет и може него да пуснат през април. В него участват Салих Бадемджи колегата от Терзи. Два сериала за НФ засне. Страхотен актьор и талант. С Чачи ще са Огън като партньори.

Разгадах от нерде е поздрава към Дуда за 8 март. От фенски профил в мрежата и тя има фенове.
Не е свързано с близки хора.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 23:20 от femmi2

# 152
"Нези , какво ще кажеш за финала на Йешилчам. Харесаха ли ти ?"
Да,много ми хареса! Филма беше различен,Чаатай беше различен,но страхотен. Много го харесах в тази роля! И на мен ми харесва  това,че умее така да влиза в роля,че няма как да не му повярваш. Играе толкова естествено! А с децата е просто...нямам думи!
"За Терзи усещам че ще надмине себе си.
Толкова е различен във всичко. Не повтаря образи и играе , каквото му е на сърцето. Има нюх и усет.
"
Така е! Дано скоро се появи от някъде!

# 153
Здравейте и хубав слънчев пролетен уикенд на всички Nature Sunny

Нези , за гласът му какво ще кажеш ? Усети ли че е на различна вибрация  в Йешилчам . Обожавам да го слушам . Heart Eyes  

зад камера . След време ще снима  по мащабно, като режисьор . Вече има късометражен филм .

От екипа на ХЖ са публикували това в ИГ

🎞🎞Всеки кадър е произведение на изкуството в този трогателен филм Paper Lives • снимки, споделени чрез Instagram от Hutan Hagshenas, дигитален колорист.

Скрит текст:
Скрит текст:
Емир Дорул се справи великолепно .  Турците имат добра школовка и таланти .  Емир много си обича  батко Чаатай . Беше споделил как  го сънува и иска отново да играе с него . Сега му се сбъдна мечтата в каста на Терзи.
 Каква ли ще е новата му визия за Кубра ? Какво мислите ? Залагам на естетвена младежка . Heart Eyes

Стори от Дуда с пролетен цвят .  Липсва ми двора и зеленината на Чачовия двор .  

Визуално си подхождат колежката и Биркан .  Вече са се пренесли да снимат в Истанбул .

Селинката колежката от Йешилчам има хубав изказ и е  искрена, като човек . Hands Clap
Цитат
Селин Шекерджи, която се завръща на екраните в Турция в сериала  ''Кралицата''  стана гост на известния журналист Хакан Гендже в предаването му „Напрегнат разговор“. Актрисата разказа за професионалната си кариера и възгледите си за любовта. Говорейки за силната конкуренция в света на актьорството, Селин каза: „Първо, това е работа, в която трябва да си психически силен. Да имаш талант не е достатъчно. Изисква се способността да се свързвате с други хора. Нищо в този живот не ми е било лесно. Може би беше добре. Работила съм с прекрасни хора в тази професия. Но по пътя винаги имаше моменти, в които стигах до определена точка и падах.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 21:25 от femmi2

# 154
Феми,всичко ми хареса! Всичко! Обичам да го слушам,затова и предпочитам да гледам със субтитри.
Преди две години на този ден Нетфликс са пуснали Paper lives.

Дано скоро ни зарадват отново!

Усмихнат ден от мен!

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 13:42 от nezito

# 155
Сарп Съндай Heart Eyes

Продуценската компания ОГМ Пикчърс напомня за премиерата на ХЖ   в този ден преди две години по Нетфликс.  
Международен успех в челни класации , статии, отзиви от чужбина . Жалко, че не запазих някой от тях. Турски журналисти също бяха възхитени. Писаха, че проекта и играта са за Оскар. Чачи спечели награда за най добър филмов актьор чрез вот на публиката и журито в Измирския кино фестивал . Тогава снимаше Терзи и не присъства лично.
В такива моменти още повече ме е яд колкото и да го Обичам и защитавам. Вреди му на кариерата тази асоциалност . Поне за проектите си да благодари и отразява. Unamused

На сърце филма и тъжната история на Мехмет Али .Broken Heart Социален проект, който не остава безразличен!  

Broken HeartSobSobHands ClapHands Clap

От феновете в Туитър

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1634786109585604608

На днешния ден преди две години KağıttanHayatlar беше пуснат в Netflix, където Çağatay Ulusoy даде феноменално, хипнотизиращо, разтърсващо и сърцераздирателно изпълнение, като Мехмет Али  👏👏

@netflixturkiye

@cagatayulusoyy

@canulkay

Това е официалният профил на режисьора Джан Улкай . Следи нещата в мрежите . Ретуитнал и харесал мнения за филма. Хубави думи е споделял за Чачи.  
https://twitter.com/canulkay

От Габи
https://twitter.com/67Dimitriu4/status/1634905863549865986
Послание, изпратено от Mehmet до целия свят, превърнато в писъци и плач, защото невъзможността да се изправиш пред свят, в който самотните и бедните са игнорирани от обществото и властите, боли като отворена рана

Нези  Flowers Hibiscus  и аз Обичам да слушам гласът му  и с дублаж, когато е перфе също. Озвучителят на Чачи, като Емир е супер .Heart Eyes като собственият глас на Ча. Така се сля с него . Кеф!:heart_eyes: Харесва ми дублажа и на Вътрешен човек.  
Погледнах в Петък до нерде са стигнали бтв . Вече се освободиха от Халидулко. Принца и принцесата се спасиха с взаимни усилия . Звучната целувка в ап 10. Една от най яките и добрите в турските дизита . Тогава се увлякоха нашите хора . Режисьора вика Стоп , те продължават. Как няма да се увлечеш това не беше само игра и служебен поглед.

Нези , предположи за визията в Кубра ? Залагам на естествена младежка. Подстрижка, като на Хаканчо.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 16:04 от femmi2

# 156

Чаатай е най-хубавото нещо, което може да случи на една истиска жена Heart Eyes

# 157

🤍🖤🖤🖤🖤😺Smile

Аполон!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋♥️
въображението ми е горещо за ашкъма.❤️‍🔥 Провокираш ме Дени за поезия и танци. Най хубавото , красивото , истинско нещо на света, което може да ти се случи.Hearts
Ех , Чачииии , аз съм истинска, ама те няма. Гледаме те само на картинки. Поне очите си покажи. Включвам режим мрънкане за инфо и поява. Време е да се размърдат за премиерата на Терзи. Като за начало да ни подгреят с фотосесия.😍

Софиии , идвай на купона. Наливаме от елексира и стената ни зове. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋🤎
Наздраве ! Във виното е истината.

Спешъл за Нашия Казанова Stuck Out Tongue Winking Eye
Да падат дрехи и задръжки, да ме разбиват устни мъжки. Ти си скандално неприличен, еротичен, екзотичен. Горещи нощи, южен зов, светът изгаря за любов. На дансинга танцува мъж и пръска страсти като дъжд.
Горещи нощи, южен зов, светът изгаря за любов. Не искам думи, правила, грешна нощ е ела, ела.
Не чакай знак, не питай как, опитай пак и пак, и пак. Аз казвам "не", ти казващ "да", а мойто "не" лъжа е.
 В безумно страстен ритъм, как искам всичко да изпитам. Среднощно грешни да бъдем двама, среднощно грешни в таз измама. В безумно страстен ритъм, как искам всичко да изпитам. Ти си различен, романтичен, ала не искай да те обичам.Не чакай знак, не питай как, опитай пак и пак, и пак. Аз казвам "не", ти казващ "да", а мойто "не" лъжа е.
https://www.youtube.com/watch?v=ZrRNUKe2Bwk

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 16:59 от femmi2

# 158
Ех,ако знаеше колко го обичат! Wink
Феми,дано да е с младежка визия. Може би с лека брадичка и не много дълга коса,но не с прическа  като на Хакан.
Може би нещо такова Heart Eyes

# 159

#SarpSunday - Party time with #ÇağatayUlusoy as #SarpYılmaz

Еййй, добре, че са тези от Cagatay Ulusoy North America та да правят всяка неделя общ пост.
Без тях и още няколко други профила Чаатай ще замине в историята на Twitter. Само румънката Габи и Алито от Испания продължават да правят съдържание от стари снимки и видеа. Ние в България сме гола вода като фенски инициативи, но и той пръста си не мърда да уважи феновете или да пусне някоя снимка за кеф на хората.
Даже за годишнината на "Хартиени животи" не се трогна да пусне дума. Само режисьорът и фенове отчетоха датата. Това неговото е прекалено, чак ме ядосва. Другите ми любимци отвреме на време пускат по нещо, колкото да не е без хич. Керем даже си говори с фенове в Twitter. Пустият му Чаатай даже носа не си показва. Що за инкогнито живот води този човек. Без снимки от папараци. Без негови активности. Без интервюта. Без реклами и фотосесии. Без участие в някое събитие. Онези от Netflix и те се правят на ударени и нищо за проектите му не пускат. Това е толкова обезкуражаващо, че няма накъде повече. Направо се чудя как има още фенове, че даже се увеличават. Не е за вярване....

# 160
А може би е тактика...
Очевидно работи.Wink
Иначе и аз се ядосвам!
Бих писала на продуцента му. Но не знам къде.
Междувременно феновете му в Инстаграм вече са 8.2 милиона!!!

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:56 от nezito

# 161
А може би е тактика...
Очевидно работи.Wink
Иначе и аз се ядосвам!
Бих писала на продуцента му. Но не знам къде.
Междувременно феновете му в Инстаграм вече са 8.2 милиона!!!

Нези , на ОГМ Пикчърс ли имаш предвид или мениджъра му ?
Изписваш името на мениджъра му в Гугъл но ще е загубена кауза. Той е същият, като Чаатай.
Не зависи само от мениджъра. Чаго също трябва да пожелае да е социален и да прави реклама на проектите си ако не друго. Да комуникира е мечта и сън.
За продуцента пак пишеш в Гугъл и предполагам ще се появи официалният профил.

Има процент тактика    не е изцяло. Нали си чела интервюта няма фалш. Не обича соц мрежи и това си е. Преди не беше такъв темерут сега е направо отчайващо. Disappointed Relieved  
Как издържа без соц живот само море и самота. Има близки приятели и семейство.

Феноменално е!
Каква друга дума да използвам?! Въпреки всичко и това, че пръста си не мръдва и ни ядосва последователите му се увеличат ,вместо да намалеят. Flushed
Нези ,ти самата си доказателство за това. Наскоро го откри и те плени форевър. 💖
Не само с красота си. Гранде харизма ,талант огромен и доброта.
Умее да влиза под кожата ти. Всеки проект и образ са различни. Когато го гледаш не мислиш за реала. Има нещо в този човек, което те кара да не го забравяш.

Както се е изразила и коментирала Дени добре че са международните фенове и профили в Туитър да го поддържат. Иначе е загубен. Али Ав и Габи чудеса сътворяват. Българските му почитатели го поддържаме в бг мамата и темата.
Късметлия е с верни и истински фенове които не искат благодарност. ❤️
Няма други като нас.
Защитихме го и като го плюха че не публикувал нищо за трагедията. Важен е жеста и това реално какво правиш.
За годишнината на ХЖ не се отчете Чаатай той за нищо не го прави. Това не значи, че не следи и не му пука. Това е труд ,емоция. И феновете си Обича и уважава. Артист без фенове е за никъде.  Всички знаем, че ни Обича и  затова продължаваме заедно с него по този път. Да не забравяме и за подкрепата от общите фен профили на любимците.

Тази вечер са Оскарите. Кой с какви тоалети ще е.
Има такива ужасии че... Не  следя и гледам всичко от Холивуд.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:52 от femmi2

# 162
Добро утро!
Blush
Феми,да права си, това е истински феномен!
Обикваш го и край!
Мислех за мениджъра му,но съм написала продуцент. Мислех,че може да разбере,че за един актьор феновете са много важни, че без безапелационната  им обич и подкрепа,той няма да е това,което е.
Че може да го посъветва в тази посока.
 Ние знаем,че той работи много  и има  лоши преживявания с журналистите (с фалшиви новини и т.н.),че Чаатай не обича да споделя подробности от личния си живот, защото иска публиката да е фокусирана върху работата му.  Вероятно договорите не му позволяват да споделя подробности от проектите си и затова не е активен в социалните мрежи.
 Със сигурност са виновни  и договорите и лошото управление.
Но ние нямаме намерение да се отказваме!
Иска ни се да го виждаме повече и се надяваме нещо да се промени в бъдеще.
 🤍
Видяхте ли това?
https://iyilikpaylas.org/kampanya/fandomlar-deprem-bolgeleri-ici … Vl6sBs86PaNtzY7lA
Снощи не можах да изгледам Оскарите,заспах още на коментаторите. Днес ще разгледам тоалети и кой е спечелил.
Хубав ден и нова седмица!

# 163

Здравейте и ползотворна нова седмица . Всеки път си пожелаваме този пич да ни зарадва. Айде дано вселената помогне  да му видим красивото лице и очи. 🤎

как го желаем ето такъв . HeartЛичи му кефа и настроението, когато е с Лорка в Америка. Айде скъпииии, като свършиш Кубра отлитай и помисли за международен проект . Има правилните хора само да пожелае и света е негов!  

Нези , Flowers Hibiscus  от споделения линк какво значи това, че за деня на детето в Турция  през април ще видим благотворително любимеца ? Гледам отдолу снимките това участниците ли са ? Миналата година точно тогава се показа след отсъствие . На 23 април благотворително по покана на управителя на област Фетие.

Това е  ИГ на мениджъра му. Последно е бил в Италия и е качил снимки . Ако решиш да му пишеш ще се оправиш с акаунта. Аз не съм много в час. Ако ти отговори да не забравиш да споделиш. Той си чешит, като Ча. Пада си по гатанките.  
https://www.instagram.com/enginaykanat/?hl=bg

https://www.instagram.com/enginaykanatmanagement/?hl=bg
тук са клиентите на агенция ЕА
Като разгледах доста неща е публикувал с Чаатай.
Както писах Бюшра Дювели също е при него и я уреди . Сега се подсетих, че и Исмаил Филиз също му е подопечен.
С Чаатай двамата са близки приятели още от АО . Съседи са . Исмаил купи къщата на Хазалка в Зекаракьой и така с Ча са съседи и често си гостуват . Така бяха и с колежката, когато живееше там.
Хазалджъм беше и тя в агенцията. Такъв кеф е да знаеш, че любимците ти имат общ мениджър. Напусна изненадващо заедно със Селин Шекерджи. Гинчо като кралица се грижеше за нея. При него и потръгна в проектите. Преди да напусне подписа и за реклами. Хазал е инат и се влияе.  
Когато Хазал беше още в агенцията трябваше да ги събере отново двамата.
Гинчо е наясно че трябва социалност. Не си дават зор и двамата. Няма как насила да се накара човек освен ако от екипа му не качват по нещо.  Колега от бранша Беркер рядко ползва ИГ и мениджъра му се пошегува  сложи нова снимка , щото феновете ти ще ме набият вече  Joy  и Беркер сложи и те доволни.
Платформите са потайни и не издават почти нищо.
Не им забраняват да споделят снимки от ежедневието. Това искаме ,като не може друго. Или да напише старт начало на снимките.
Не вярвам за в бъдеще да се промени нещо. Освен ако не снима за обществената тв.
Там няма скрито покрито и рекламата е повече.
Има си и негативи като пустият му рейтинг и цензура,но е вълнуващо всяка седмица на екран и обсъждане.

Редактирам
В Туитър ми се изясни за инициативата от линка. Фенове на много звезди включително и на Чаатай Улусой  се обединяват за деня на детето. Проекта е камион на надеждата в земетръсните зони.
23 имена и звезди обединиха сили за проекта.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 19:55 от femmi2

# 164

Феми, прескочих да те редувам, че може да изникне нещо интересно за Чачо. Ти го следиш "изкъсо". Хайде, време е вече да научим поне кога ще гледаме "Шивачът".

Общи условия

Активация на акаунт