🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 542
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Терзи е в 62 страни в топ 10. В Турция и Румъния е номер 1 ,в България е 3. После като излезе цялата класация ще пиша, ако някой не ме превари

# 616
Така или иначе "Terzi" не е любовна история, а психо драма за отношенията между двама възрастни мъже, семейните тайни и травмите, които носят от детството си. "Любовните" отношения са само една част от сюжетната линия. Не мисля, че който и да е от героите е готов да умре за другия и то точно от любов.

Есвет застана с оръжие срещу Димитрии, но не за да спасява Пеями, а защото иска да нарани насилника си. Иска да се оттърве от него на всяка цена и стреля без да й мигне окото, че може да уцели Пеями. Това е нейното отмъщение за насилието и унижението. Пеями застана между двамата, не защото много обича Есвет, а защото не искаше приятеля му да се превърне в убиец на хора, така като уби малкото жребче в детството си. Есвет каза, че се привързва и вероятно се влюбва, Пеями също показва същите чувства, но нищо не пречи на двама млади хора да изпитват страст и физически желания без това да е облечено в любов. Пеями стана защитник на Есвет не от любов, а защото не обича насилието, страдащите хора и знае за извратените действия на приятеля си. Целувките между Пеями и Есвет бяха само израз на привличането между тях, което в реалността често се консумира и после кой от къде е. Разбира се, това са си мои възприятия за отношенията между Пеями и Есвет. Дали във втората и третата част тази сюжетна линия ще се задълбочи, промени, консумира по някакъв начин ще видим когато пуснат сезоните. От трейлъра се вижда, че започват да си играят с други лица и става едно надцакване и мерене на его, но ще видим дали съм познала.

Цитирам ,защото споделям мнението. Няма какво да добавя повече. Пеями отнесе куршума заради  Димитрии.
Знае как се отнася с Есвет и не толерира това. 
Сериала и историята не са любовни има страст и привличане, като всяко живо същество с потребности и емоции.
Във втори сезон има надцакване и това ме кефи.
Нямам търпение да опре някоя до стената.

Юхууу ,много благодаря за инфото.  Терзи е на върха. Знаех сиииии.  Българите си го обичаме но румънците яко са гледали НФ в реално време и в Турция. Заслужава да се полее. Ще е готино да спретнат купон за успеха. Гювентам и НФ ще се гордеят както и всички от екипа и каста.  Това че се гордеем с любимеца  е повече от ясно.  

Нани , какво лайква от време на време?последно кога го е правил ? Хазал може и затова да не го отрязва щото и той не я подкрепя.
Това са конспирации и не е това. Яд ме и затова ги приказвам такива..
Двамата си имат страхотно приятелство и уважение и е факт.
Ще ни зарадват отново търпение.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:16 от femmi2

# 617
Уникален, уникален,уникален
https://twitter.com/EZGSANCK/status/1653422055608446980?t=cchuSJ … RST0k7xREpog&s=09

Феми,
На 4.4.2023 е харесал снимка на брат си в инстаграм  Simple Smile

# 618
Значи и турските фенове не са казали нещо по-различно, не са видели любов, защото сериалът не е за любов. Всички сме съгласни, че сериалът не е за любов.
България не знам да купува сериали от платформите, повече се залага на по-дългите, тези които ги дават там по тв. Моите приятели н Турция и те са го гледали, но аз даже преди тях успях. 😅

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:52 от T.Valcheva

# 619
Сериала Не е типично любовен и сме единодушни.

Ще е страхотно да го закупят и озвучат ,но е почти невъзможно освен ако Гювентам не го продаде другаде.
Нетфликс абсурд да го направи като е купила правата.
Интересно е майката на Пеами защо сега се появява и нерде е била? Избягала е от баща му заради олигофренията.
Само ме е страх накрая да не свърши така че и той се разболява.
Ох пепел ми на мислите. Дано е да преодолее страховете си. Горкото.Disappointed Relieved   измислен герой  така те пленява  реално.

Нани , Мерси Hug
Коя снимка е харесал на Аталай може ли да я свалиш ? Само това нищо друго. Някой рибарски пейзаж и природа.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 00:32 от femmi2

# 620

Нани , Мерси Hug
Коя снимка е харесал на Аталай може ли да я свалиш ? Само това нищо друго. Някой рибарски пейзаж и природа.

Всички са харесани от Аби Simple Smile

Жалко,че и Аталайчо не е особено активен....

Хазалче и тя му харесва снимките ...

# 621
Аталай се е разхубавил харизмата на Аби не притежава.
Абито го подкрепя в киното ,плащал му е обучението в Лондон предполагам.
В предишните му проекти Аталай работеше в техническия екип.
Още ли е в Лондон значи предпочита там да стои може и още да учи.
Редовно Енгин бей и Илка го лайква и Хазалчето също.

Ох в синьо е чок гюзелик може ли да е нечовешки красив и харизматичен🔥 Като произведение на изкуството.
Не мога да повярвам, че оная кукумявка е имала такова съвършенство и я е целувал с тези устни. Ухае на парфюм от тук се пръскат вибрации..
Гледах отново трейлъра ще видим непознат Пеями неконтролируем , наранен звяр. Обожавам, когато свъси вежди ,крещи и лудее.  
Гласът му  е още по възбуждащ.  
Няма да слезем от чИрешата скоро.

Разсмя ме в Т как се шегуват опитвам се да гледам Пеями, но Гьокхан ме разсейва заради фотосесията. Не сме свикнали така Joy

Хазалка засне  фотосесия  за ЕЛЛЕ лятото и ми изглежда познато мястото мисля, че двете сесии са заснети в тази къща или греша? При нея също пуснаха бекстейдж. Фотосесията е огнена. Хазалка чок я харесвам с огнено рус цвят на косата.
Като фатална красавица🧡

Нани ,ти почна ли шивача сподели?
Спор няма от всички мнения, които чета и отзиви че си е заслужавало всичкото търпение  и Чаатай доказа за пореден път че е Кралят! Усета му за истории е невероятен.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 23:25 от femmi2

# 622

Heart Eyes Феми*  невероятен е!

# 623
Терзи е на 4 място за деня в световен мащаб с 363 точки и в 62 държави в топ 10

# 624

Напълно заслужено!!!
Кралят се завърна с гръм и трясък!

# 625

Напълно заслужено!!!

Ето го седнал и на трона. Звяра на турското кино!
Чок изкусителен. Много му отива и отваря тоя стил и тези къдрички небрежни😍 Заслужен успех. Гордеем се с него и той трябва да се гордее със себе си.
Знае какво иска и как да ги постигне и не прави компромиси с качеството. Възхитена съм от усета и таланта му. За красотата да не говорим. Пожар!🔥
Натри носовете на тези, които го плюха и не му вярват. Не че му пука толкоз и на мен също.  Когато фактите говорят..   Никой не го искал кой знае какъв лош проект е избрал и НФ не подбира какво купува и грозни думи за външния му вид.   Понякога не разбирам как може да се откажеш от такава класа?
Аз съм сигурна че някой ще го гледат и няма да си признаят.

Нетфликс ще се гордеят с най голямата си звезда както винаги и не съжаляват че му се довериха. Браво и на Гювентам. Експеримента е успешен и зрителите по света харесаха така различно заснета и разказана психо драма в 7 епизода. Развръзката предстои и затова снимаха всичко накуп за да не се проточва. Сега с трейлъра подсилиха още повече интереса и отново ще е на върха. Имах предчувствие и не се излъгах. Мисля си че ще спретнат фиеста за успеха на  експеримента. Ще се радваме и кралят задължително ще е там. Заради него хората по света гледат и всички са наясно с това.

Има превод с някой въпроси от интервюто му за проекта.

ELLE - коя сцена беше най сложна за теб в Terzi?

Ч - "Когато Пеями се срещна за първи път след години с баща си и го прегърна. Сцената беше много емоционална и изтощителна, като интензитет"  

За героя си Пеями

Мога да кажа, че Пеями е човек който бяга от миналото си. Изградил е самостоятелен живот извън своето минало. Както всички хора той има недостатъци и страхове. Пеями е човек ,който напомня на всички нас"

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 16:19 от femmi2

# 626
# 627
Здравейте,

Феми, не съм го почнала....

Това в право в 10- ката

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 16:53 от nanni_123

# 628
Здравейте,

Феми, не съм го почнала....

Това в право в 10- ката

Така е по -добро определение не мога  да измисля.
И ние искаме да сме като него не можем. Чаатай е извън Човешкото. 😳🔥⭐❤️🤎
Тоя човек те убива с красота и поглед и те разсъблича.   Седнал на трона и излъчва класа и величие.
Терзи е убийствено разбиващ. Гледаш Пеями и виждаш принца на нощта Емир. С лекота се променя хамелеон.
Лепотац на сръбски  - Красив естествено и Бог му е дал толкова много.  
За таланта му няма граници. Звяр е в истинския смисъл на думата. Има защо да се гордеем с него и той със себе си ,както и семейството му.
Запази себе си а това не е лесно в шоу средите и изкушенията. Пари и слава. Кривна с ония неща в ПЕ слава богу не пострада кариерата му и навреме спря.
Но се отрази и преживея стрес.
Засега много ми хареса интервюто и как естествено отговаря. При него няма фалш. Снимките ми харесват особено сред природата.

Terzi продължава да покорява върхове и зрители. Днес е в топ 3 в Нетфликс - Унгария. 👏
Екипа на сериала платформата и продуцента и сценаристите и Актьорите най вече  създадоха ХИТ! НФ знае на кой да се довери и Гювнтам. Никога не съм съжалявала, че ми е любимец въпреки че е темерут. Ще се пръсна от гордост и емоции и сълзи. Обичам го и Обожавам. 😭

Четох коментари в официалния акаунт на НФ - Турция след старта на проекта.
Интересуват се четат реакции и коментари. Ретуитват за Terzi и за ЧУ. Много го хвалят и то заслужено. Таби ки и останалите от каста. Не ме питайте колко пъти въртях трейлъра за сезон 2
Наизуст го научих както и първи епизод на сериала.
Там имам специален момент  и кадри на които ми трябва лед да се освестя.🥵 Говоря за ревюто, когато е под напрежение и потен. Как се нерви сладко и крещи със секси гласчето.
Скъса плат от полата на модела и веднага реши проблема. Направо умрях. Ако го има на гиф из мрежите ще го резнем. 🔥

Кажете в кой епизод и момент е говорил на английски. Чета че коментират ,това съм го изпуснала в  като гледах на екс.
 Само за него правя такива лудости и не знам на кой свят съм.🤯🤯🤯❤️‍🔥  и около мен да ми говорят не слушам.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 18:20 от femmi2

# 629
Сега прочетох какво сте писали.(не съм в Бг и по-рядко влизам в темата)
Моето усещане е,че любов се заражда между Есвет и Пеями. Той е един много самотен човек. Живее в палат,красив и успешен е,може да има всяка жена, но не иска. Отдал се е на професията си.Заобиколен е от хора,които му сервилничат . Миналото го преследва.
В Есвет той видя това,което му липсва. Истински човешки отношения и емоции. Нейното отношение към баща му,нещата ,които тя успява да види и да им се зарадва.
Тона е нещо,което му липсва ,а тя му показа,че то все още съществува.
Тя пък  успя да погледне зад привидно дистанцирания и безчувствен Пеями бей.
Видя в него това,което никой друг не е виждал.
Засега всичко е прикрито зад едно чисто физическо привличане,но аз мисля,че те ще си дадат много повече един на друг.
Това не означава, разбира си,че филма е за любов.
Просто такова е моето усещане за тях двамата.

Общи условия

Активация на акаунт