Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 886
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм точно грим без грим и затова не се показвам
Само не така ДХЗ,не така. Всяка една е уникална и отделна индивидуалност.Това, че аз харесвам силен,цветен грим , си е мое предпочитание. Бих се радвала да видя и други момичета.И преди съм писала, скучно е-основно само аз да се показвам в темата. Престрашете се бе хора, не е толкова страшно. А пък има и доста почитателки на  по-лекия грим, така че моля , показвайте снимки,по интересна е темата с тях.✌️😊

# 286
Аз съм се пускала, а и честно да си призная се гримирам рядко, само за поводи, не ежедневно.А и с моя паднал клепач трябва да съм силно гримирана, че да се види 😅

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 21:52 от ДХ3

# 287
Няма проблем, красива си дори и без силни сенки. И аз съм с паднал клепач, но хич не ми пука от това. А и винаги е интересно да се видят различни лица и гримът по тях, колкото и минималистичен да е🤗.

# 288
Ооо, красота! Дреме ти за грим и цветове с тези устни и хубост!❤

# 289
Много благодаря!❤ Повече внимание обръщам на основата на лицето, защото там имам да коригирам доста- пори, петна, несъвършенства.И там си играя дълго, устните също обичам да контурирам добре, веждите оформям- очите…там нямам много опции, че и мигли нямам кой знае какви.Трябва много да подчертая окото, че да се види ефект, но то става като вечерен грим за моите представи.
Снощи се мацнах една идея повече, но забравих да се снимам, а беше
и вечер.Пък и със селфи камерата го правя, уж няма филтри, но не е на 100% фокусът.

# 290
И все пак, няма да престана да повтарям -гримът винаги има значение.Придава на всяка една жена повече изразителност, повече цвят и подчертава красотата на всяко женско лице.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:10 от Lioness77

# 291
О, даа, разбира се.Много се карам на мои приятелки, които не се гримират.Все пак не сме девойчета вече, с натурална хубост от възрастта.

# 292
ДХЗ, къде видя несъвършенства? Прекрасна си! То кожа, то устни!
Лъвице, и без грим си очарователна!

# 293
Хайде и аз да не остана по-назад, че отдавна не съм се показвала.
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye
Заиграх се с моливна техника. Червилото се е поизтрило от хапването. За капак кожата ми е ужасно повяхнала и суха (на снимката не личи) заради бебсън номер две, дето се пече. Моля да не ме цитирате.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 12:32 от Mazikeen

# 294
Ехаа Mazikeen, разкошна си, а очите ти са прекрасни ♥️ Много хубаво опушване на молива, е станало.
Браво ,че показвате снимки, определено е много по-интересно ✌️

# 295
Mazikeen, великолепна,страхотни очи-моя мечта!!Кожа, коса, устни!Много хубава!
Петрова, “и аз те обичам”, както бих ти казала на живо, но да изглежда така кожата са пластове грим😂
Като бях по-млада беше модерно да си с тен и да се пържиш на слънце до откат.За слънцезащита никой не беше чувал, та сега си бера плодовете на усърдното слънцепечене.Отделно имам акне на зряла възраст, което ми развали доста кожата откъм пори и петна, така че навън без грим вече
не излизам, а като млада една пудра ми беше достатъчна.
Но пък ми доставя удоволствие да се гримирам.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 21:53 от ДХ3

# 296
Прекрасни сте дами.💜
И моето е общо взето" грим без грим".
Задължителния фондьотен, малко пудра, руж и червило.
Даже в последно време, от овлажняващите капки за очи, които капя, поне 7,8 пъти дневно,  започна да ми дразни и спиралата.
И ставам почти натюр, с малко цвят.☺
И много ви се радвам на красиво гримираните очи.

# 297
ДХЗ душа, не съм баш събудена от сън. Тука с писана си почиваме следобедно. Тя винаги е върху мен или до мен.
Чела съм ,че по -мазните кожи са облагодетелствани при идването на по-зрялата възраст, откъм поява на бръчки.
Аз също навремето съм се пекла волно и безгрижно, даже слънцезащитна започнах редовно да слагам ежедневно от много скоро. Иначе носех само на плажа. И да, щото ме е мързяло,никога не съм си скубала веждите, та сега не мога да се оплача от липса на такива.
За малко показвам снимка дето съм току що събудена, разбира се пак с писана върху мен.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:09 от Lioness77

# 298
  • София
Ето грима ми от снощи. Гледам клипове на Наташа, ама не ми се получава много...
Скрит текст:
/
Скрит текст:

# 299
Ехаа Стефина, като кукла си в лицето. Напротив получава ти се грима, и е много нежен и хубав.

Общи условия

Активация на акаунт