Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 61 670
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Не харесвам течни или кремообразни ружове. Аз си оставам в отбора на прахообразните. Вече съм минала повечето цветове на Нарс и то до последната трошичка ги изразходвам, някои на Мак и разни други. Не съм пробвала и много течни де, но от това, до което съм се докопвала... не стои така небрежно, а за мен гримът трябва да е полъх.
Всичко може да се докара до полъх - въпрос на техника и опит е!

Течен и кремообразен руж при моята смесена към мазна кожа ползвам през студените месеци!

Сега гледах клиповете на Агент за нанасяне  на руж за начинаещи-идея с бюти блендъра за течен руж,много добре се получи👍.
^^^ много се радвам!

# 736
  • София
Момичета , може ли да ми препоръчате гримьорка в магазините на Mac?
В магазините не мога да препоръчам, но за моята сватба ме прави тази гримьорка:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063527952930

Работеше само с продукти на Мак и е била представител, а може би и още. Дълги години е работила в Белгия. Останах много доволна от грима, както и майка ми. А попаднах на нея случайно, писах наред и естествено всички бяха заети, та т яусоя да ме вмести. Иначе бях запазила Надя Сивкова, но тя реши малко преди сватбата ми, че щяла предния ден да е на морето и не ѝ се връщало до София... Редовен номер, моя позната остана без гримьор в деня преди сватбата ѝ. Не знам как имат клиенти тези хора после. Наложи се сама да се гримира, но пак беше прекрасна булка. 😍

# 737
Мерси , но по-скоро искам да си взема няколко неща и да се възползвам от услугата .😌
За съжаление е практика , не знам как работят тези хора , все пак имаш поет ангажимент ..

# 738
Момичета , може ли да ми препоръчате гримьорка в магазините на Mac?
Любов в Мак Парадайз, Нена също, има и други.
Деница в Дъ Мол.
Любов, Танчето Христова я е учила.

# 739
  • София
Сладко ми е азиатското нанасяне по бузките, но май не ми отива и лицето ми тогава изглежда пухкаво.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 14:21 от Harpalike

# 740
И аз,като матирам косата,ще кача снимка:).
Харпър,много естестввно,супер!
И при мен техниката за нанасяне над скулата една идея и издължаване с блендване със скосената четка за руж на Сефора към слепоочието даде един естествен peachy ефект👍,а "ружът" ми са едни прасковени сенки от палитра,която никога не ползвам на бюджетна марка.

# 741
Харп, с подобен тип лице сме мисля, на моето също не стои ‘младежки’ руж.
Минерална пудра под ФДТ (лек), а и сама по себе си, се оказва чудесен вариант за жега и влага. Още днес ще изтичам за точния цвят. Според мен стои естествено и дава много приятен блясък на лицето, който исках да снимам, но някои имаха други планове…
Между другото, Bare Minerals скоро ще се предлага и в България, което според мен е страхотно! Точно тези дни писах препоръка за лек грим за лятото на лични-класиката си е класика!

# 742
  • София
Nia, много сте хубави!
Да, вече доста марки вече се предлагат и в България.
В Парадайс видях, че ще отварят Кико Милано. Техните стик сенки са ми много любими като продукт.

# 743
Nia, позволявам си да напиша, че си се разхубавила много Heart Много свежа и щастлива изглеждаш.А за този бонбон нямам думи, съвършенство Heart Всеки ден се опитвам да си сложа руж, с каква ли не четка и не мога да се възприема, а ми се иска Sad

# 744
Благодаря, прекрасна! А пробва ли с бюти блендър? Дай да те видим, може и на лични ако не искаш, нещо не е от четката. Какво не се получава?

# 745
От години съм все в нюдовата гама.Изключих сенките и сега съм само със спирала и фон дьо тен.Най-вероятно заради това не се възприемам с цвят.ПОнякога се осмелявам да сложа бронзираща пудра.Не съм пробвала с бюти блендер, но ще опитам и ако се получи нещо ще се покажа Heart Благодаря за съвета Simple Smile

# 746
  • София
Понякога и аз ходя без руж, а само със светла бронзираща пудра. Този начин дава свежест и мекота на излъчването.
Очите са винаги най-гримираната част от лицето, обаче, дори и в този случай.

# 747
Ниа,страхотна си !😍

# 748
Наша Ния е страхотна, спор няма, но дъщеря и е съвършена! А какви очи има това дете! Broken HeartBroken HeartBroken Heart

Bare Minerals е много, много обичан и уважаван от мен бранд със страхотни продукти! Освен класическата им минерална пудра имат и "минерален воал" - изключително фина пудра за сетване на минералната пудра (и на всичките ни любими ФДТ); имат страхотни бронзъри, добри ружове, чудни течни червила и моливи за устни. Дори от бялата им козметика бях останала доволна! Къде ми е комисионната Simple Smile))

PS Което ме подсеща, че другата миneрална пудра, която ми беше харесала беше на Laura Mercier  (освен класиката на Bare Minerals).  Ще взема да я сложа в багажа!

От години съм все в нюдовата гама.Изключих сенките и сега съм само със спирала и фон дьо тен.Най-вероятно заради това не се възприемам с цвят.
Склонна съм да се съглася, че най-вероятно това е причината, но ако не се лъжа ти нямаше естествен цветен контраст също (т.е. тъмна коса, тъмни очи или бъркам?) Има жени, които не изглеждат естествено в (много) цвят и не съм вярвала, че ще го напиша, но Ким К. е доста добър пример... Марио винаги я държи доста моно (или поне аз съм останала с такова впечатление)

Ще си направя кафе и ще пусна тема...

НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 17:26 от Agent Provocateur

# 749
Ния, прекрасни сте с малката госпожица 😍😍

Ами след тези хвалебствия, да свирнете щом пуснат Bare Minerals в България.
Чакам с нетърпение и магазина на Кико.

Общи условия

Активация на акаунт