Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 280
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде Там
sl какво е това тиксо? какво прави?

# 106
  • някъде под слънцето...
https://www.primark.com/en-gb/p/makeup-artist-face-tape-white-999170033002
Слага се за по прецизно поставяне на сенки или очна линия  при грим тип  " фокси "и "русалка" , целта е да се получи права линия и "отсечени"  цветове
https://www.iltonura.top/products.aspx?cname=como+delinear+los+o … +con+cinta&cid=29

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 16:14 от sl

# 107
Лъвицата липсва многоо.
Темата направо "умря".
Създава ми настроение за деня като я видя.

Ravi, благодаря че си се сетила за мен, много мило.Истината е, че вече нямам това време нито да снимам грима си, нито да чета форума,за съжаление. Не е замряла темата, пишат момичета, дават се съвети и това е чудесно.
P.S. Айде пускам една снимка от днес, не е на грима точно, но да видите , че не съм изневерила на стила си и продължавам да се мацотя😜🤣
Реших да ви снимам все пак грима, преди да го изтрия от лицето си 🤗 Това е  12 часа след като е нанесен.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:44 от Lioness77

# 108
Мацки привет, днес успях да се щракна🤗 На едната снимка съм без пудра и червило, на другата вече съм готова.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 18:35 от Lioness77

# 109
  • Варна

Привет и от мен, днес съм така.

Лъвице, успях да те видя вчера и много ми хареса! Страхотна кожа и коса имаш!

# 110
Scalestone чудесен опушен грим момиче , и
благодаря за комплимента✌️
Днес ми е "русалско"🤗

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 22:24 от Lioness77

# 111
  • Варна
Моля!  А и си е истина!

П.С. И аз благодаря за момичето, но отдавна не съм за съжаление 😂

# 112
scalestone, много хубаво! Как само ти отваря погледа това кафяво. 😍 Пробваш ли да нанасяш от това кафяво и в долния външен ъгъл  на окото?

# 113
  • София
Scaleztone-много сте красива. Чуден грим.

# 114
  • Варна
scalestone, много хубаво! Как само ти отваря погледа това кафяво. 😍 Пробваш ли да нанасяш от това кафяво и в долния външен ъгъл  на окото?

Благодаря! Това не е точно кафяво, а телесен цвят, поне аз това ползвах, не знам на вас как ви излиза. Размазах черното, за да е опушено окото, но с очната линия сме на Вие все още. Не съм слагала нищо под окото, но ще пробвам следващия път.

stefina,  много благодаря!

# 115
Cloe, ако още търсиш идеалният си нюд цвят почни с моливи - опитай липлайнера на ШТ "Pillow talk" (+ Iconic Nude + Pillow Talk Medium)... след това влез в МАС и поискай да пробваш Subculture и  Dervish (+Whirl + Soar).

Но с липлайнери, както и с червила никога не знаеш как ще изглежда цвета на твоите устни, докато не го намажеш, опитване му е майката. Всеки бранд има 2-3-4 нюдови, които ужасно могат да се различават, та пробваш.

Брандовете, които аз съм си оставила са MAC, Bobbi Brown, Bare Minerals, Nars, NYX, Buxom. Покриват ми всички нужди от лайнери/моливи, които могат да бъдат използвани като червило също.

Скрит текст:

Можеш да загледаш и ето тази девойка, която като цветове леко ми напомня за теб, макар, че тя е по-топла и не толкова контрастна...

Освен стандартната си формула липлайнери NYX имат и една прекрасна линия Suede Matte Lip Liner - аз имам цвета Soft Spoken, който на мен е 99% идеален телесен.

И още няколко идеи за много читави дръгстор лип лайнери:

И още малко за да стане объркването пълно Wink

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:59 от Agent Provocateur

# 116
Какво мислите за серията на MAC Powder Kiss??

# 117
Много красиви момичета 😍

Много ми се иска да пробвам нещо подобно

Колебая се и каква база да си купя, има намаление в Нотино, по-скоро съм за Боби Браун. Ако някоя от вас има мнение бих се радвала. С мазна, чувствителна, склонна към акне кожа съм.

# 118
Джули, защо изобщо гледаш тази база на МАС тогава - moisturizing and illuminating на мазни и смесени кожи като нашите си е рецепта за дизастър.
Мас имам много читава матираща база - ето тази:

Базата на ББ, която си показала е със СПФ 50 - чудно, но няма да те матира през лятото и има шанс да ти дойде леко сочна. Ти си прецени какви са ти приоритетите и как предпочиташ да си носиш сънскрийна - като отделен продукт или като част от крема/базата/фдт.

Матираща база от ББ:

Какво мислите за серията на MAC Powder Kiss??
Sladkishi, на моите устни формулата е много приятна, доста силиконова и лека и много ми допада като финиш, но не ми е достатъчно дълготрайна за моя вкус. Имам само 2 червила от нея (Mull it over & Devoted to Chilli) и ги слагам само върху по-дълготраен молив за устни отдолу (но аз имам лошият навик да си хапя устните, непрекъснатода пия вода/чай/кафе, та не съм съвсем образец)

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 21:23 от Agent Provocateur

# 119
Агент, 🤗
Честно казано вече не търся абсолютен мат, допада ми и глоу ефекта.
Заглеждам хидратиращите защото ме притеснява с матиращите да не се пресуша😂

Сънскрийна си е отделно, затова фактора не ми е толкова важен. Определено предпочитам Боби Браун, изглежда ми по-изчистем състава, че моите пори доста лесно се запушват. Сега остава да се чудя хидратиращата или матиращата😂😂

Общи условия

Активация на акаунт