Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 285
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Агент, 🤗
Честно казано вече не търся абсолютен мат, допада ми и глоу ефекта.
Заглеждам хидратиращите защото ме притеснява с матиращите да не се пресуша😂

Сънскрийна си е отделно, затова фактора не ми е толкова важен.
Grinning
Ооо, мило, няма такова животно при мен като "абсолютен мат" - дори да изглежда матово, докато се гримирам 30 мин по-късно си е глоу, след час глоуто се вижда от космоса, а след 2 мога да го бутилирам.

Когато искам глоу слагам матираща база по т-зоната, нормална база по периферията (или изобщо не слагам, все пак отдолу има и грижа и сънскрийн) и после там, където го искам глоуто слагам течен хайлайтер ПОД фдт-то или озаряваща база - абе някакъв продукт със блясък.
Скрит текст:

# 121
Агент, благодаря ти много за видеата и че не си ме забрвила. 🤗

Не съм намерила перфектният нюд цвят червило. Оказва се мисия невъзможна като момичетата с избора на червено такова. 😅
Аз червила не пробвам на устни, направо купувам. 😂 Имам доста мострички на червила с четчица. Много са идейни и практични. Сега пробвам едни на Армани.
Благодаря ще мина през Мас, въпреки че нещо не съм им голям фен.
Колко е важен цвета на кожата не е истина. Гледах една дама не спря да хвали на ШТ Angel Alessandra, бил перфектното нюд цвят. Естествено купих го, но при мен изби на оранжевеещо и замина при мама, на което лепна.
Нямам идея защо толкова трудно се оказва да си избера такова червило. Нямам никакви проблеми като си купувам цветни червила. Нямам греди, но този нюд е мъка.

# 122
Поръчах матиращата база пък да видим 😂

Аз също имам проблем с червилата. Търся  си някакво светло розово червило, уж избирам някакви розови, на моите устни ми изглеждат кафяви🙄

# 123
  • В полите на Пирин планина
Явно трябва да се нацели нюанс.
На мен ми отива розовеещ нюд, макар че повечето спрягани за нюдове на мен ми стоят по-цветно някак... Simple Smile

# 124

Това съм огледала за розовеещо, ще ходя да го пробвам на ръка.
Вчера бях с това, което беше розовеещо на моите устни.

Много сте прави трябва да си нацели човек нюанс.

# 125
Гледам тази таблица и според нея очите ми са close set. Сега остана да потърся подходящ грим за тях. Слагам ако за някой друг също е полезно.

# 126
Агент, благодаря ти много за видеата и че не си ме забрвила. 🤗

Не съм намерила перфектният нюд цвят червило. Оказва се мисия невъзможна като момичетата с избора на червено такова. 😅 Аз червила не пробвам на устни, направо купувам. 😂

Благодаря ще мина през Мас, въпреки че нещо не съм им голям фен.
Колко е важен цвета на кожата не е истина.

Не, не, не трябва да се купува така на сляпо! Не, че всички не сме го правили, разбира се!

Мас доста има много професионално разработен и огромен рейндж, дори само да установят в кои цветове и подтонове е истината за теб ще са ти полезни много. Не забравяй и Шарлът Тилбъри, тя е много дълбоко в розовото Simple Smile

Още една класация на любими липлайнери на зрителите на тази девойка, която ужасно ме радва как си подбира и съчетава цветовете на грима - много органично и съобразено с цветотипа и (слушам я от началото на канала и, тембърът на гласа и ми харесва много)

PS Моят любим молив на МАС изглежда буквално кафяв, но ми е толкова любим и универсален, че имам 2 бекъпа от него (вече е спрян, аз все пак динозавър)

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:07 от Agent Provocateur

# 127
Благодаря ти! 🤗 Абсурд да ми сложат червило. 🙈😅 Явно ще е проба грешка при мене.
Поне тук не съм останала с добри впечатления от консултантите на МАС. Ходих за нюд червило и нямало като за мен. Купих едно и него на майка ми дадох.
Нещо им куца тук  не можаха да ми подберат коректор за тъмни кръгове.
И затова и ги избягвам. 😔 Иначе зная студен тип  под тон неутрален. Това вече са ми го определяли на няколко места. 😁
Намерих ето тази дама, която се доближава до моят цветотип.
https://youtu.be/zSK4Fhh3CRk

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:29 от cloè

# 128
Agent, Whirl ли имаш Grinning

# 129
Разбира се Simple Smile

Иначе зная студен тип  под тон неутрален. Това вече са ми го определяли на няколко места. 😁
Да, но въпросът е какви пигменти всеки бранд забърква за твоя цветотип, колко са оцветени собствените ти устни, етц., етц.... щото и аз мога да извадя 10 ФДТ - всичките light medium и всичките неутрални според етикетите си и един с един няма еднакъв Simple Smile Много ме забавлява този факт, почти толкова, колкото ме дразни!

PS Ще я погледна по-късно! Чети и коментарите отдолу, често има много добри попадения.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 18:49 от Agent Provocateur

# 130
Дразнещо е много, а понякога има разлика  в номерацията на различните фон дьо тени на една и съща марка.
Хептем луд да станеш.
Доста видеа изгледах на тази дама. По спомен тя каза нюд няма при Герлен. И май да се търси при Живанши. Две червила на Шанел смесваше да ѝ се получи точният цвят.
Ще ги изгледам пак и ще набелязвам. 😅

# 131
  • Варна
Не са много за качване снимките от днес, защото сутринта нямах време да се снимам и в обедната почивка на дневна светлина успях да направя някои снимки, но понеже цял ден съм пред компютър и като изляза навън много ми дразни на очите светлината, та да не се чудите защо гледам много лошо.

Относно формата на очите от снимките по-горе аз поне не мога да си определя моите.

# 132
Deep set (дълбоко поставени?) са ти очите

# 133
Разбира се Simple Smile

Скрит текст:
Иначе зная студен тип  под тон неутрален. Това вече са ми го определяли на няколко места. 😁
Да, но въпросът е какви пигменти всеки бранд забърква за твоя цветотип, колко са оцветени собствените ти устни, етц., етц.... щото и аз мога да извадя 10 ФДТ - всичките light medium и всичките неутрални и един с един няма еднакъв Simple Smile Много ме забавлява този факт, почти толкова, колкото ме дразни!

PS Ще я погледна по-късно! Чети и коментарите отдолу, често има много добри попадения.
[/spoiler]

Който няма Whirl, няма нищо Grinning

# 134
Заради теб се измъкнах лекичко от изключително досадния конферентен кол, който се правя, че слушам и си сложих Whirl. Само се питам не можаха ли да направят червилото Whirl поне толкова хубаво, колкото молива (може проблемът е да в мен, но не мога да го докарам да ме радва! може да ми липсва тен в момента)

Aria, ти от Макските какво би сложила на Клоуи?

Общи условия

Активация на акаунт