Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 739
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Не съм ви тормозила дами тия дни, с моите шарении🤣

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 12:57 от Lioness77

# 661
Момичета препоръчайте ми някое хубаво матово червило,но да е в нюд цвят,от години просто не мога да си намеря подходящо ,все са с розов отенък 🙄

# 662
Mac  Velvet teddy.

# 663
# 664
И аз трябва да си го взема отново ,много хубав цвят е , има доста на Мак , ако си от София се разходи до магазина ще ти предложат със сигрунсот доста неща консултантките.

# 665
Момичета препоръчайте ми някое хубаво матово червило,но да е в нюд цвят,от години просто не мога да си намеря подходящо ,все са с розов отенък 🙄
Гледай в частта, където коментира нюдовете на Шарлът Тилбъри - 9:27 и Набла след това:

PS Съвсем не е задължително да си купиш ШТ червило, лесно могат да им се намерят дюпове в нета.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 20:45 от Agent Provocateur

# 666
Момичета, не съм експерт в грима, но съм изключително доволна от Армани luminous silk foundation. Поръчах 5ца и ми пасва супер в момента. С тен съм, принципно съм доста светла с неутрален, но маслинов подтон. Да, много светла И маслинова кожа е възможна комбинация. На мен леката му текстура страшно ми харесва. Мога да клепна и (корейски) спф отгоре и не си личи. Аз се мажа на 2-3 часа. Съответно не ми е важно на края на деня да съм нагримирана, по-скоро леко изглаждане на някои несъвършенства юи стига. Ползвах много, много малко количество с бюти блендър на real techniques и ефектът е много естествен. В момента съм и с лунички, не ги покрива, но и аз май почнах да си ги харесвам. Отгоре слагам винаги руж (Нарс Heart) и съм готова.

Hourglass-a е чиста 3ка. Тоест fair neutral. Доста е светъл, но ще ми е ок според мен зимата. По тази причина няма да го тествам сега цял ден, не мога да излезна така от вкъщи, но на първо четене много ми хареса как стои. Според мен той е по-покривен и може би малко по-гъст, консистенцията е по-различна. Също така клепането на спф върху него е по-трудно, но ако го пставя за зимата, няма да е проблем. Тогава няма да се мажа на 2 часа като сега.

За сравнение сс крема на ИТ козметикс ми е ,,light" и е идеален, когато съм с тен. Той е и много подходящ за спф отгоре-не личи, но и когато искам безупречен финиш, не се справя идеално. Армани ме спечели. Зависи колко ми свиди, може да поръчам ауърглас и в тъмен цвят, но засега съм ок с фдтните и не ми се дават повече пари. Grinning

От пудрата се отказах на първо четене. Поръчах си кремове и маски за лице. Нещо не ме блазнят гримовете, но ще имам в предвид за повод. Благодаря ти, Агент. Heart

# 667
Снежанка, моля сподели кой SPF клепаш отгоре и как по дяволите става този номер ако не е пудра/спрей?
Ако се омажа с любимия си SPF, ще замине и руж, и контур, всьо. Не че напоследък много се гримирам, но все пак. Проблемът ми напоследък е, че явно си ям SPF от горната устна и съм заформила топ слънчев мустак.

# 668
Hourglass по-покривен ли е от Double wear?A от Худа?
Сега съм се кротнала без покупки на фдт и си карам с double wear,но то никога не се знае:)).

# 669
Nia, не го ядеш, а има една фаза на мелазмата, дето минава през мустака.И аз имах в някакъв момент и добре, че
се махна пигментацията сама, чееее….Мисля, че точно около твоята възраст ми се появи.

# 670
  • Бургас
Разкош и много любимо.

# 671
Ния, на purito. Но реално всеки корейски досега става върху фдт, зависи само от фдтна.

Дабъл уеър за мен е ужасна маска. Едит: т.е. хубав е, но е тежък грим за мен (вече). Ползвах го дълги години и още го имам, но не искам да си го слагам повече. Не ме кефи такъв нагримиран вид. Много е и матов. Ауъргласс изобщо не е толкова покривен, финишът на последния е много хубав и по-лек, по-глоуи. Аз съм слагала спф и върху ДУ и то юсерин. Не че не може... но след второто клепане ефектът е манджа с грозде.

Аз не ползвам контури и от фдт слагам съвсем малко, просто искам изравняване на някои места на тена и по-хубав финиш. Спфа към 15 часа вече е махнал почти целия сс крем, от арманито обаче има повече следи. Не се размазва, няма пилинг. Слагам спф с потупване и леки кръгообразни движения. Важно е и какви серуми слагате отдолу, комбинацията е много важна. Ружът обаче нанасям отново по-често, може би 2-3 пъти на ден. Честнонказано кожата ми и без фдт е много добра в момента и затова не ми пука много, но пък с фдт е още по-хубава. Няма пълно щастие.

Сс крема на ит козметикс понякога го рифрешвам следобед, ако много се е размил от спфа. Важното е, че нямам нито комедони, нито пъпки от това клепане, кожата ми е много чиста в момента. Но това е от грижата и спфа според мен.

Сенки не ползвам (само за повод), даже спиралата спрях, за да се мажа хубаво и около очите през деня.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 10:35 от snowwhite12

# 672
Днес настроението ми е морско

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 07:57 от Lioness77

# 673
Ей, лъвице, супер си! Доходи ми се на море с това твое настроение!

# 674
Ей, лъвице, супер си! Доходи ми се на море с това твое настроение!
Това е целта Sherilyn, да ви е готин деня изпълнен с ведри мисли за прекрасното море и трепетно очакване на лятната почивка.
Благодаря 🙏

Общи условия

Активация на акаунт