Отговори
# 75

Честит празник, Феми!

Със здраве името си но̀си и нека никога не свършват дръзките ти мечти!

Благодаря за почерпката!
     Ние продължаваме да проявяваме съпричастност към жестоката трагедия в Турция и Сирия. Следим събитията и информираме феновете за дейността, която развиват нашите любимци.  
     Но  не трябва да забравяме, че животът продължава ръка за ръка с хубавите и тъжни моменти. Затова е съвсем нормално да се радваме и на приятни поводи.

# 76
Честит Имен Ден, Феми!
Много здраве, много късмет, много сбъднати мечти!

Наздраве!

# 77
    Цеце, така хубаво си подредила любимците в избата, че изпитвам огромно желание да се телепортирам и аз там.
     Само ще поседна на една от масите и ...ще ги глеедам в захлас.

# 78
Цеце, така хубаво си подредила любимците в избата, че изпитвам огромно желание да се телепортирам и аз там.
     Само ще поседна на една от масите и ...ще ги глеедам в захлас.

Еми, това е целта, за да останат бъчвите пълни за следващия път.

# 79
Честит Имен Ден, Феми!
Много здраве, много късмет, много сбъднати мечти!

Наздраве!

Цвети , Тенкю и Наздраве!
Как романтично си ги наредила  любимците и бъчвите. Не гарантирам, че ще остане от елексира.  
Софи да не се спотайва , да идва докато има в бъчвите.
Емка ,знаеш ли защо липсва Софи ?

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 22:12 от femmi2

# 80

Феми, не съм писала на Софи, но си мисля, че е доста ангажирана служебно и няма време да влиза и пише в темата.
    Някъде прочетох, че до 19 февруари тв. каналите ще излъчват само новини за земетресението. Сериали няма да бъдат излъчвани. Дали е вярна тази информация?

# 81
Мисля ,че е вярна информацията за сериалите. Много актьори са ангажирани да помагат и нямат сили.
Продуценските компании дариха техниката си и каравани и сега ще трябва да купуват нови или да си върнат старите. Не могат да си позволят да не снимат дълго време трябва да се прехранват. Имат договори и с каналите.
Платформите също отложиха турски продукции за февруари.

# 82
Добро утро, момичета!

Хубаво кафе и добри приятели е гаранция за прекрасно утро.
Нека да имате повече поводи за усмивки днес!

# 83
Здравейте, момичета!

"Въображението ви е вашият предварителен преглед на предстоящите атракции в живота."
Алберт Айнщайн

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и надежда и по-малко негативни влияния!

# 84
Здравейте!

11 февруари - Международен ден на жените и момичетата в науката

# 85
11 февруари - Международен ден на жените и момичетата в науката

Да сложа и другите момичета, които умело съчетават науката с актьорството:

# 86
Добро утро, момичета!

Желая ви, топъл и усмихнат ден,
пълен с изненади и хубави преживявания!

# 87
Здравейте, момичета!

"Не е важно в какъв свят живееш,
а какъв свят живее в теб!"

Добро неделно утро и спокоен почивен ден!

От сторито на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Здравейте, скъпи мои приятели.. нуждаем се от човешки ресурси, които могат доброволно да работят с нашата благотворителна организация, благотворителната организация @mutlulugunadresi.
Имаме нужда от хора на възраст между 25 и 40 години. Те трябва да останат с нас в този район за известно време и да помогнат за изграждането на палатки. Ако искате да работите с нас, трябва да се свържете с благотворителната страница на @mutlulugunadresi в Instagram🫶❤️
🙏🏻❤️

# 88
Здравейте!

12 февруари – Денят на леденото вино

През 1829 г. гроздоберът в Германия бележи своя крах – кисели, неузрели и негодни за вино гроздове. Повечето винопроизводители са се отказали да оберат злополучния урожай. Зимата била сурова и студена. Температурата в лозята край град Хесен, на река Рейн достигнала -22 градуса. Селскостопанските работници с мъка на сърцата гледали замръзналите гроздове и решили все пак да ги съберат. Направили от тях вино и това се оказал невероятен еликсир за небцето и душата. Така на 12 февруари 1830 г. обявили тази дата за Ден на леденото вино.

# 89
Здравейте , какъв ден имало денят на леденото вино. Наздраве на всички Wine Glass

Толга помага с каквото може ,дано да се отзоват повече хора на призива.
На мен ми се струва че  до края на месеца няма да снимат сериали.
Лека полека ще се върнем към нормалното.

И хубава новина.
Хазалка роди вчера на 11 февруари. Да е жива и здрава Лейля Сюрея. Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт