Отговори
# 30
Еми, защо ми се струва, че кралицата го преметна в изповедалнята. Като нищо може и да е знаела, че той е там и нарочно да го направи, за да може да му дава после фалшива информация. Все пак "посланика" не е все още извън подозрение, че той е шпионина

# 31

Цеце, аз пък мисля, че кралицата изобщо не подозира Батиста.  Беше много искрена и притеснена в изповедалнята.  Тя съвсем сериозно е влюбена в "посланика". В епизод 7 пролича още по-силно нейното отношение. Приятно й е в неговата компания. А на един от съветите при краля  се застъпи за него.  
    Ще видим по-нататък коя от двете ни е права... Може да се окаже, че и кралицата има свои планове, които не се покриват с желанието на грозноватия крал да стане император на Рим.

- Кралице, аз съм очарован от вашата красота и благородство. Това е такава светлина, дори светлината в тези коридори бледнее редом с вашата красота, моя кралице.

- Благодаря, но аз не мога да ви позволя така да ми говорите. Не съм привикнала на комплименти.

# 32
Еми, в този епизод 6 няма много исторически факти има, но с тях ще се заема утре. Този път са наблегнали на човешките взаимоотношения. Този Мурат шпионина на Андреа Дориа при семейството на Хайредин доколкото разбрах изобщо не е мюсюлманин. Интересно ще ми е да видя дали по онези времена ще се разрешават бракове със смесена религия.

# 33
"Който вярва в съдбата, ще бъде сигурен в мъката..."
Barbaros Hayreddin

Ехааа, Толга отново е на снимачната площадка!
     От сторито му:

Цитат
Днес рожден ден празнува актьорът (Demirhan Demircioglu), който изпълнява ролята на (Yahya) в сериала Barbaros Hayreddin ❤❤💙💙🎂🎂 Честит рожден ден!

# 34
Yahya разбива сърцето на Valeria

# 35

Ново и от сторито на Амине: Нашата красавица тази седмица пуска снимки на Месут и Еда, но се страхува себе си да постне.

Пчелен мед Heart  

# 36
Филма с Мелиса е вече по кината.

IG prestijmeselesifilm:
Истинската история на успеха на Йозджан Дениз, Халук Левент и Махсун Кирмизигюл вече е в кината.

# 37
Филма на Мелиса сигурно няма да го гледам, но може би ще е интересен.

Нинюто на Амине е станала красавица.

# 38
Добро утро, момичета!

Мислете желания, че вълшебната лампа на Джано е в действие!

# 39
Здравейте!

6 февруари – Световен ден на бармана

# 40
Здравейте, момичета!

"Талантът ви определя какво можете да правите. Мотивацията ви определя какво сте готови да направите. Отношението ви показва колко добре ще го направите."
Лу Холтц
 Хубав ден и успешна нова седмица на всички!

6 февруари – Световен ден на бармана

Да сложа най-атрактивния барман:

Мислете желания, че вълшебната лампа на Джано е в действие!

Желанието ми е да се появи "барманът" Мистър Грешен!
   Давай, Джаки, ти си на ход! Помагай на вълшебната лампа!

# 41
Джано е роден барман....вие какво си мислите?

# 42
Джано е роден барман....вие какво си мислите?

Чачо предпочита да консумира напитките, приготвени от бармана.

А Толга... става и за барман, и келнер го раздава, на алкохола също не прощава, но най му се удава женските сърца с романтика да покорява.

# 43
Спам: Голяма трагедия в Турция

Разрушително силно земетресение с магнитуд 7.8 бе регистрирано тази нощ в 3:17 ч. българско време на границата между Турция и Сирия, в близост до градовете Адана и Алепо. Трусът е реализиран по Източно-Анадолския разлом, който е един от най-активните сеизмични източници в района, подложен на непрекъснат натиск от Арабската и Африканската плочи.
Ново разрушително земетресение с магнитуд 7,6 бе регистрирано днес в 13:23 ч. местно време (12:23 ч.). Земетресението е усетено в много окръзи в Турция.

Обявено е  извънредно положение- 4 степен
Дано успеят да спасят, колкото се може повече хора Hands Pray
Бог да им е на помощ! Hands Pray

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 16:43 от jackie.

# 44
Спам: Голяма трагедия в Турция

Разрушително силно земетресение с магнитуд 7.8 бе регистрирано тази нощ в 3:17 ч. българско време на границата между Турция и Сирия, в близост до градовете Адана и Алепо. Трусът е реализиран по Източно-Анадолския разлом, който е един от най-активните сеизмични източници в района, подложен на непрекъснат натиск от Арабската и Африканската плочи.
Ново разрушително земетресение с магнитуд 7,6 бе регистрирано днес в 13:23 ч. местно време (12:23 ч.). Земетресението е усетено в много окръзи в Турция.

Обявено е  извънредно положение- 4 степен
Дано успеят да спасят, колкото се може повече хора Hands Pray
Бог да им е на помощ! Hands Pray

Джаки, поста ти не е спам, а съпричастност към турския народ и държава. Не можем да останем безучастни към страданието на другите.
     Цял ден чета и гледам новините. Страшно е! Населението в цяла Турция е потресено, всички се опитват да бъдат полезни. Сторито на Толга е пълно с информация, Амине и Суде също изказват съболезнования на жертвите и ранените и зоват за помощ.

BİRSEN ALTUNTAŞ: - "Разбити сме"...

Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
Пожелаваме Божията милост на нашите граждани, които загубиха живота си при земетресението, станало в Кахраманмараш и почувствано в много части на страната ни, и желаем бързо възстановяване на ранените.

Нека да минава бързо, Турция!
Hands Pray Hands Pray Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт