Клуб на храбрата шивачка - 24 тема

• 35 160
  • 809
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
AnaLena, поздравления. Много труд и талант.

# 796
AnaLena разкошни са 😍. Това си е изкуство. С такива материи не се работи лесно. На каква машина ги шиеш? Камъните / мънистата от после ли ги слагаш, имам предвид след като сглобиш костюма или преди това?

Благодаря, Меra. Машините, които ползвам най-вече са индустриален оверлог и домашна шевна машина висок клас. Започнах с по-обикновена домашна машина, но не се справяше тези тънки и много капризни материи, затова се наложи да си взема по-специална. В моята работа се ползва много зигзаг. Затова си купих и индустриален, но за момента апликациите ги правя на домашната, а на индустриалния другите неща. Ползвам и покривна.
Камъните ги слагам в средата на процеса. Първо скроявам, събирам дрехата за проба и после отново я разглобявам, лепя/шия  камъните, отново събирам дрехата (вече окончателно) и ако се налага добавям още камъни тук-там.

Благодаря, момичета. Наистина е много труд. Но това е моята психотерапия Simple Smile

# 797
AnaLenaДоста търпение , умения и талант се иска за такава работа като твоята. Браво ! Ти си професионален fashion designer. Покривната и индустриалните машини като цяло са голямо удобство. Все се надявам да се намери някой да изобрети машина, която да сменя цветово конците вместо нас , голям зор ми е това на мен .

# 798
  • FRANCE
AnaLena разкошни са. Само веднъж ших бански на една девойка по синхронно плуване. Разказа ми играта. Че тя си нямаше идея какво иска и сто пъти сменяхме. Накрая ме е яд , че бяха обещали да го снимат, когато девойката е на състезание, но така и не получих снимка.

# 799
Меra, аз пък искам да имам на разположение един човек, който да ми оправя и настройва машините. Непрекъснато имам някакви проблем с някоя. И тъкмо оправя нещо и хоп, друго се разваля. Тук трябва да кажа колко много ми помага електричаря! Ако не е той, досега няколко пъти бих захвърлила всички машини и щях да започна да шия на ръка. Много много му благодаря!
Мадам, много често и моите клиенти ме подлудяват, но това ми е част от терапията Simple Smile 

# 800
АнаЛена, благодаря за топлите думи! Предполагам, че има да извървим още дълъг път, докато оправим всички машини, но ти си достатъчно упорита и борбена. Имаш вродена дарба да създаваш красота. Дори да не ти минава мисълта през черепната кутия, да махаш снимките! Запретявам! Табу! Ще ми маха тя!

# 801
  • sofia
Детските рокли са страхотни!
Обаче като знам как трудно се работи с тия материи за трика и костюми! АнаЛена, направо си си голяма майсторка, хич не си подценявай уменията!

# 802
АнаЛена, снимките ти са бижу в темата, вдъхновяващи са, не ги махай Simple Smile

# 803
Махнах ги, но пак ще кача някой ден. По-добре снимани  и по-добре форматирани. И с по-добри костюми, надявам се Simple Smile

# 804
Ех, не можах да ги видя....нищо, другия път.

# 805
АнаЛена, ще те удуша собственоръчно!  Simple Smile   Въпреки моето запрещение да не изтриваш снимките, ти го направи. Когато вождът изреве ТАБУ, това значи повече да не се докосва биля! Немедленно да ги възстановиш и другите да оплакнат окото!  Когато ушиеш други неща, незамедлително да ги публикуваш! Все едно Джокондата да я покажат веднъж в Лувъра и да я махнат, защото много я крадат. Колко човека да ти кажат да не ги изтриваш?
Засрами се и се поправи!

# 806
elektrichar е много ценен кадър.Много трудно се намира човек с неговите знания и умения. Освен, че е много способен има и добро сърце, да е жив и здрав . Последно да дойде да ми види машината техник ми струваше 100 паунда.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:56 от •MERA•

# 807
Електричарят трябва да въведе платен абонамент за съвети и помощ и аз ще бъда първата, която ще се запише и с радост ще си плаща членския внос.
И изобщо мисля, че тонът в групата е толкова готин и подпомагащ, че човек се пристрастява да се навърта тук Simple Smile

# 808
# 809
Леле колко сме закъснели, заповядайте в новата тема!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1729544.new#new

Общи условия

Активация на акаунт