Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм пила Ресвиратрол. Имам 5 неуспешни бременности, при някои от тях имах проблеми с кръвотока, като винаги са ми изписва ли за това дузодрил/ дузофарм. При успешната ми бременност Ковачев ми изписа за лошия кръвоток Ресвиратрол. След 2 седмици прием се оправи и до края беше перфектен. Пиех си го до края. Това е моят опит.

# 106
Аз приемам и двете и се притеснявам…

Преди няколко седмици бях на скрининг при др. Сигридов. Не проследява бременноста ми той. Изписа ми resveratrol и sod супероксид дисмутаза. Купих всичко,  но се зачетох в интернет и виждам, че никъде не пише тези добавки да се приемат при бременност, а даже на много места пише, че дори не е препоръчително. Някоя от вас дами приемала ли ги е и имате ли информация за тях? Просто се притеснявам да не навредя без да искам на бебчо

# 107
Елиза, може ли да споделите причината за притеснението?
Не Ви влияят добре или защото не са често предписвани добавки? Аз четох доста статии и абсолютно никъде не виждам да имат доказан ефект при бременност, или изобщо да се изписват за такава. Май само в МЦ Сигридов са често изписвани?

# 108
Не, че не ми влияят добре, но прекалено много добавки са ми изписани и не знам, как ще се отразят.

# 109
И още един въпрос за д-р Ковачев: дали вече е със специалност?
Цитат на: LeiDi_Star [i
    [/b][/i]link=topic=1521801.msg46198144#msg46198144 date=1679834507]
    Здравейте,
    Искам да попитам д-р Ковачев може ли да следи бременност по здравна каса в момента? Може ли да издава болничен лист и дали изражда в някоя болница?
      [/i][/b]

# 110
      Преди няколко седмици бях на скрининг при др. Сигридов. Не проследява бременноста ми той. Изписа ми resveratrol и sod супероксид дисмутаза. Купих всичко,  но се зачетох в интернет и виждам, че никъде не пише тези добавки да се приемат при бременност, а даже на много места пише, че дори не е препоръчително. Някоя от вас дами приемала ли ги е и имате ли информация за тях? Просто се притеснявам да не навредя без да искам на бебчо
      Ресвератрол и на мен ми изписа на now. Пих го. Каза щ, че е все едно ям грозде за пречистване, само че концентрирано в големи количества в хапчето. Аз го пих, заради завишена Ana.

# 111
      За ресвератрол по време на бременност бях чела че подобрява кръвообращението. Но също има някакви проучвания че бебето може да има увеличение на панкреаса. Аз пиех в началото, но като прочетох това спрях.

# 112
      За ресвератрол по време на бременност бях чела че подобрява кръвообращението. Но също има някакви проучвания че бебето може да има увеличение на панкреаса. Аз пиех в началото, но като прочетох това спрях.

Да, аз прочетох същите неща и това беше причината да пиша тук.

# 113
      Здравейте, дами,
      Вливали ли сте Феринжект с предварителен прием на Ериус? Какви са били проблемите и притесненията ви? Четох най-разнопосочни коментари?

# 114
      Здравейте, дами,
      Вливали ли сте Феринжект с предварителен прием на Ериус? Какви са били проблемите и притесненията ви? Четох най-разнопосочни коментари?

Вливах феринжект без приеме на еруис и нямах никакви проблеми и странични реакции, а по принцип имам разни алергии вкл сенна хрема.

# 115
      Здравейте. Имах консултация с д-р Сигридов и ми назначи доста изследвания. Бихте ли ми казали защо цените в Синево са двойно по-високи от тези в Бодимед? Някъде пращат ли ги?

# 116
      Здравейте. Имах консултация с д-р Сигридов и ми назначи доста изследвания. Бихте ли ми казали защо цените в Синево са двойно по-високи от тези в Бодимед? Някъде пращат ли ги?

По-високи ли са, не знаех.. Повечето си ги работят в България, някои пращат в чужбина.

# 117

По-високи ли са, не знаех.. Повечето си ги работят в България, някои пращат в чужбина.
      Да, изследванията, които са ми назначение са почти двойно по-високи. Понеже са адски много си направих труда да ги напиша в таблица в ексел и се очудих като сумата беше почти двойна.

# 118
      И аз не знаех, че са по-високи от Бодимед. Може би това обяснява всичко, сумата от процента за доктора ще е по-висока. Преди той държеше само в Бодимед да се правят изследванията, после е сменил със Синево.

# 119
      Просто и на мен ми стана супер странно. При някои разликата е доста голяма.
      Йод в урина- 66 лв. в бодимед, 198 лв. в синево
      Селен-30 в Бодимед-99 в синево
      Живак и Арсен-36 в Бодимед-99 в синево
      Реших да попитам да не би в мен да е проблема и да не гледам правилно.

Общи условия

Активация на акаунт