Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Искам да попитам д-р Ковачев може ли да следи бременност по здравна каса в момента? Може ли да издава болничен лист и дали изражда в някоя болница?

# 91
Здравейте,
Искам да попитам д-р Ковачев може ли да следи бременност по здравна каса в момента? Може ли да издава болничен лист и дали изражда в някоя болница?

По първите два въпроса не съм сигурна,знам само, че изражда в Шейново

# 92
д-р Ковачев следи бременност в МЦ Репробиомед, но не е по ЗК. В самият МЦ издават болнични срещу заплащане. Докторът изражда в Шейново.
Здравейте,

# 93
Мили дами, имам въпросче 😇, на което се надявам да можете да отговорите. От кога поема щафетата д-р Сигридов? Аз още не съм бременна, но работим по въпроса (за съжаление се налага чрез репродуктивна клиника да се мине по този път за нас). Та, когато, живот и здраве забременея - тогава ли би ме приел д-р Сигридов? Или дава съвети и прави изследвания и преди това с цел по-голяма вероятност за забременяване? Препоръчаха ми го като прекрасен специалист, но не ми е ясно в от кой етап се включва… Благодаря!

# 94
Мили дами, имам въпросче 😇, на което се надявам да можете да отговорите. От кога поема щафетата д-р Сигридов? Аз още не съм бременна, но работим по въпроса (за съжаление се налага чрез репродуктивна клиника да се мине по този път за нас). Та, когато, живот и здраве забременея - тогава ли би ме приел д-р Сигридов? Или дава съвети и прави изследвания и преди това с цел по-голяма вероятност за забременяване? Препоръчаха ми го като прекрасен специалист, но не ми е ясно в от кой етап се включва… Благодаря!

Прегледите, които извършва д-р Сигридов обикновено са по фетална морфология. Това са най-важните прегледи за бременността и се извършват в определени седмици. Те са 3 на брой. Но в сайта на клиниката му има и опция "Подготовка за забременяване". При такъв преглед може би лекарят ще ви пусне изследвания на витамини, някои гинетични (ако нямате вече направени такива) и може би още неща, за да определи в какво състояние е към момента организмът ви и с какъв ресурс от нужните витамини разполага. След това вероятно ще ви назначи добавки и режим, който да спазвате.

# 95

Прегледите, които извършва д-р Сигридов обикновено са по фетална морфология. Това са най-важните прегледи за бременността и се извършват в определени седмици. Те са 3 на брой. Но в сайта на клиниката му има и опция "Подготовка за забременяване". При такъв преглед може би лекарят ще ви пусне изследвания на витамини, някои гинетични (ако нямате вече направени такива) и може би още неща, за да определи в какво състояние е към момента организмът ви и с какъв ресурс от нужните витамини разполага. След това вероятно ще ви назначи добавки и режим, който да спазвате.

Прекрасно - благодаря!

# 96
Здравейте,
Пиша по-скоро от любопитство относо връзката със Сигридов - как с случва при вас?

Наложи ми се да се обадя за бърз въпрос във връзка със следното - контактувала съм с човек с болен от грип и исках да знам какво да правя, ако се разболея или е необходимо да пия нещо превантивно. От регистратура дори не ме изслушаха и ме насочиха към онлайн платформата им , за да си платя 50 лева и да ми отговорят до 10 работни дни.  За мен лично това е голяма глупост - да си бременна и да нямаш никакъв достъп до този човек.

Yanamm - при небременни записването за час е почти невъзможно (аз чаках 3-4 месеца и не дочаках). Става на лотариен принцип чрез оналйн платформа. Така че не разчитайте напълно на него във Вашата ситуация. Пожелавам Ви успех Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:37 от Kam_76

# 97
Здравейте,
Пиша по-скоро от любопитство относо връзката със Сигридов - как с случва при вас?

Наложи ми се да се обадя за бърз въпрос във връзка със следното - контактувала съм с човек с болен от грип и исках да знам какво да правя, ако се разболея или е необходимо да пия нещо превантивно. От регистратура дори не ме изслушаха (естествено) и ме насочиха към онлайн платформата им , за да си платя 50 лева и да ми отговорят до 10 работни дни.  За мен лично това е голяма глупост - да си бременна и да нямаш никакъв достъп до този човек, а същевременно той да те заплашва, че ако се консултираш с друг - бебето ти ще умре. От личен опит го казвам! Та, внимавайте, аз за себе си съм избрала още 3-4 специалисти. Сигридов не знам - всичко изглежда като една голяма търговия без особени лекарски умения! Неслучайно при него единствено в света и никъде другаде смъртността на бебетата била нулева - той не носи никаква отговорност за нас бременните (поне за мен със сигурност). Дори на амбулаторните листове, които ми дават вече след 3 прегледа ми пише стара терапия, а той ми назначи такава с 21 хранителни добавки и витамини. Не знам за вас, но аз лично доста съм разочарована, но въпреки всичко е продължа да ходя при него.

Yanamm - при небременни записването за час е почти невъзможно (аз чаках 3-4 месеца и не дочаках). Става на лотариен принцип чрез оналйн платформа. Така че не разчитайте напълно на него във Вашата ситуация. Пожелавам Ви успех Simple Smile

Аз спрях да ходя при него след 2рата фетална точно защото нямах връзка с него при нужда…

# 98
Коментарът ви е много, ама много на място. От известно време се чудя, защо повечето жени, изпатили си от този човек, си мълчат и не желаят да разкажат истината.
Това там се е превърнало в една машина за източване на пари от пациентките и експериментиране със здравето на бебетата им и тяхното собствено.
Само едно не разбирам- след като сте стигнала до тези изводи, защо ще продължите да го посещавате? 🙄
Здравейте,

Наложи ми се да се обадя за бърз въпрос във връзка със следното - контактувала съм с човек с болен от грип и исках да знам какво да правя, ако се разболея или е необходимо да пия нещо превантивно. От регистратура дори не ме изслушаха (естествено) и ме насочиха към онлайн платформата им , за да си платя 50 лева и да ми отговорят до 10 работни дни.  За мен лично това е голяма глупост - да си бременна и да нямаш никакъв достъп до този човек, а същевременно той да те заплашва, че ако се консултираш с друг - бебето ти ще умре. От личен опит го казвам! Та, внимавайте, аз за себе си съм избрала още 3-4 специалисти. Сигридов не знам - всичко изглежда като една голяма търговия без особени лекарски умения! Неслучайно при него единствено в света и никъде другаде смъртността на бебетата била нулева - той не носи никаква отговорност за нас бременните (поне за мен със сигурност). Дори на амбулаторните листове, които ми дават вече след 3 прегледа ми пише стара терапия, а той ми назначи такава с 21 хранителни добавки и витамини. Не знам за вас, но аз лично доста съм разочарована, но въпреки всичко ще продължа засега да ходя при него.

# 99
Момичета, ако някоя ще пие Валтрекс имам неотваряна кутия, която подарявам. Ако някой има интерес да пише за да му го пратя.

# 100
Може ли да се разбира от написаното, че д-р Сигридов вече не следи бременности? Реално, той е само фетален морфолог, т.е.не може да се разчита на него при забременяване. Ако е така, е жалко, защото неговите предписания за витамини и пр. не следва ли именно той да ги проконтролира при настъпила бременност. Добре е да се знае ясно дали той извършва обикновено проследяване, за да знаем на кого можем да разчитаме.

# 101
Каква отговорност търсите от човек, който;
1. Назначава терапии без дори да ги опише в амбулаторен лист, както правят нормалните лекари. По този начин, вие дори нямате доказателство, кой я е назначил и той не носи абсолютно никаква отговорност, ако терапията му доведе до проблем.
2. Не изражда и въпреки това дава съвети за начина на родоразрешение.
3. Не можете да се свържете с него по абсолютно никакъв начин, ако се наложи нещо спешно или ако се свържете с регистратурата, те отсвирват по негово нареждане.
4. За всяко изследване, назначено от него, ви взима още пари, за да го качите в системата им и да чакате отговор 1-2 седмици, като този отговор дори не е от него.
5. Сърди се и крещи по пациентките си, ако са отишли при друг лекар на преглед и ги заплашва, че бебето им ще умре.
Така че, вие сами си направете извода, дали на него може да се разчита за нещо повече от фетална морфология.

Може ли да се разбира от написаното, че д-р Сигридов вече не следи бременности? Реално, той е само фетален морфолог, т.е.не може да се разчита на него при забременяване. Ако е така, е жалко, защото неговите предписания за витамини и пр. не следва ли именно той да ги проконтролира при настъпила бременност. Добре е да се знае ясно дали той извършва обикновено проследяване, за да знаем на кого можем да разчитаме.

# 102
Здравейте! Бихте ли споделили какво терапия препоръчва др Сигридов при белтък в урината или съмнения за прееклампсия? Това е сериозно състояние и се следи от лекар, но би ми било полезно да знам неговата терапия. Благодаря!

# 103
Каква отговорност търсите от човек, който;
1. Назначава терапии без дори да ги опише в амбулаторен лист, както правят нормалните лекари. По този начин, вие дори нямате доказателство, кой я е назначил и той не носи абсолютно никаква отговорност, ако терапията му доведе до проблем.
2. Не изражда и въпреки това дава съвети за начина на родоразрешение.
3. Не можете да се свържете с него по абсолютно никакъв начин, ако се наложи нещо спешно или ако се свържете с регистратурата, те отсвирват по негово нареждане.
4. За всяко изследване, назначено от него, ви взима още пари, за да го качите в системата им и да чакате отговор 1-2 седмици, като този отговор дори не е от него.
5. Сърди се и крещи по пациентките си, ако са отишли при друг лекар на преглед и ги заплашва, че бебето им ще умре.
Така че, вие сами си направете извода, дали на него може да се разчита за нещо повече от фетална морфология.

Когато в предишна тема имах подобен пост, една дама, очевидно служител в клиниката ми обясняваше как трябвало да се смиря, защото съм имала дете с ДЦП (това не е вярно, но явно бяха объркали информацията от клиниката) и да съм гледала това ми дете да не е и то с това и пр. глупости. Ходех там до 17 г.с. и останах възмутена от лекарската етика на този човек, от отношението му и безумните добавки. Моля ви, хора, преди да пиете екзотични добавки (имаше хора, които не ги намираха за такива), попитайте неонатолози за проблемите, които имат бебетата в последните години - тези малки фонтанели и сраснати черепни шевове са от глупостите, които се пият безконтролно. Попитайте и детски неврохирурзи на какво се дължат тези неща и какво е лечението. Не държа никой да ми вярва, но ми се иска да не се доверяваме сляпо на всеки, провъзгласил себе си за Господ! Живи и здрави да сте!

# 104
Преди няколко седмици бях на скрининг при др. Сигридов. Не проследява бременноста ми той. Изписа ми resveratrol и sod супероксид дисмутаза. Купих всичко,  но се зачетох в интернет и виждам, че никъде не пише тези добавки да се приемат при бременност, а даже на много места пише, че дори не е препоръчително. Някоя от вас дами приемала ли ги е и имате ли информация за тях? Просто се притеснявам да не навредя без да искам на бебчо

Общи условия

Активация на акаунт