Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Привет,
Няма друг доктор като Сигридов в България с горепосочените методи. Положението е такова, че или спазвате всичко, или нищо.
На докторът му липсва емпатия, за сметка на това пък е гений.
Ако се подготвяте за бременност, добре е да са ви в горни граници или над нормалните референтни стойности.
Трудно е, разбирам ви, минала съм по този път с моя партньор, а в момента следя и бременност при доктора (с изключение на промивките, при мен не са се налагали, което може би ще ви доведе до мисълта, че не всичко е копи-пейст). Масово населението има липси на витамини и минерали.
Вие си преценете, но започнете ли с него трябва да сте по неговите методи. Като специалист е уникален, нямате представа какви случаи е оправил (кисти в мозъка на бебе в 7-ми месец вътреутробно например) Като човек е странен, вижте кое ви интересува повече..

Да не сте админката на групата му?! Сигридов в момента е всичко друго, но не и адекватен лекар. На всички изписва едно и също, без разлика. Пускат се изследвания за хиляди левове, назначават се десетки хранителни добавки от сайта на “жена му”, а качеството на медицинската услуга е към нулево. Сигридов разчита на късмета - която забременее - от добавките е. Смешно е. Положението в този медицински център е потресаващо. Чудя се кога ще им се изпрати проверка. Преди може и да е бил адекватен и добър, но сега съзнанието му е заето от нещо друго.  Не може да ходя на преглед, на ФМ, а 30мин да слушам всичко друго (оплюване на негови колеги, присмиване, кикотене с акушерката и т.н.), но не и нещо за детето си! Никога не бих го препоръчала. Напротив! Човекът има нужда от психиатрична помощ.

Добре го казахте. Може да е бил нещо друго преди, в момента лежи на старите лаври, но който го е посетил скоро вижда за какво става въпрос..

И аз съм потърпевша от него - каза ми страшни неща на две от феталните.. Първо за детето ми, искаше да правя амниоцентеза.. После и за моето състояние през бременността. Детето ми се роди живо и здраво.

# 226
Здравейте,

За добавките, изписвани от д-р Сигридов се надявам да поговорим. Четох доста теми назад - виждам, че някои ги пият, други - не, че с годините са ставали все повече и т.н. Адски объркана съм и не искам да питам нищо конкретно, по-скоро да си сверя часовника.

Ще се опитам да съм кратка.

Попаднахме при д-р Сигридов преди няколко месеца и подходихме с огромно доверие към него. Той ни назначи ни хилядите изследвания, аз в момента си правя промивките, през които явно всички минават и наскоро най-после събрахме всички резултати от изследванията, които качих за коментар в системата на МЦ.

Не съм бременна, пазим се от прегледа насам.

Тълкуването на резултатите и на двама ни се състои в изписани десетки добавки, малко лекарства и общи съвети за здравословен живот. Няма обяснение какво налага приемането на съответната добавка. Не на всички има описана схема на прием. Една и съща техническа грешка е копирана и при мен, и при мъжа ми.
Посочен е и конкретният проблем, заради който вертоятно сме стигнали от д-р Сигридов, но са две изречения измежду всичко останало.

Изписаното за мен: 1 хормон (в норма ми е, за разлика от някои други), 2 противовирусни (IgG - обсъждано е доста), 4-5 билки - вкл. една за мъжката полова система, и около 30 хранителни добавки - вкл. за елементи, които са ми в норма или близо до горната граница, вкл. хранителни добавки за активни спортисти (аз далеч не съм), вкл. очистително за тежки метали (изследванията са ми в нормата за деца дори), вкл. добавка за диабетици. Има, разбира се, и някои, които са за елементи, които при мен са под нормата.
Освен това има препоръка да не консумирам захар и плодове. Захарта и инсулинът ми са в норма, холестеролът - не.

За мъжа ми: Малко по-малко добавки - вкл. за витамини, които са в норма или близо до горната граница, вкл. очистително за тежки метали (и неговите са в детската норма), размесени с диетични съвети в привидно произволен ред. Разбира се, част от препоръките са си на място за проблеми, които той има.

Очаквано, от рецепцията ме пратиха по дяволите - т.е. пратиха ме да кача нов въпрос в платформата, с който да поискам разяснения. Може би ще го направя и ще си платя ей така, от любопитство. Имам час за вторичен преглед след повече от два месеца, на който може и да мога да си задам въпросите.

Усещането, че сме попаднали в много скъп (финансово, физически и емоционално) копи-пейст конвеир не ме напуска вече няколко дни, но се бие със съмнението, че може би всичко това е необходимо, въпреки че изглежда абсурдно.
Здравейте,
Моля ако е удобно да споделите какво ви препоръчва при диабет?

# 227
Привет,
Няма друг доктор като Сигридов в България с горепосочените методи. Положението е такова, че или спазвате всичко, или нищо.
На докторът му липсва емпатия, за сметка на това пък е гений.
Ако се подготвяте за бременност, добре е да са ви в горни граници или над нормалните референтни стойности.
Трудно е, разбирам ви, минала съм по този път с моя партньор, а в момента следя и бременност при доктора (с изключение на промивките, при мен не са се налагали, което може би ще ви доведе до мисълта, че не всичко е копи-пейст). Масово населението има липси на витамини и минерали.
Вие си преценете, но започнете ли с него трябва да сте по неговите методи. Като специалист е уникален, нямате представа какви случаи е оправил (кисти в мозъка на бебе в 7-ми месец вътреутробно например) Като човек е странен, вижте кое ви интересува повече..

Да не сте админката на групата му?! Сигридов в момента е всичко друго, но не и адекватен лекар. На всички изписва едно и също, без разлика. Пускат се изследвания за хиляди левове, назначават се десетки хранителни добавки от сайта на “жена му”, а качеството на медицинската услуга е към нулево. Сигридов разчита на късмета - която забременее - от добавките е. Смешно е. Положението в този медицински център е потресаващо. Чудя се кога ще им се изпрати проверка. Преди може и да е бил адекватен и добър, но сега съзнанието му е заето от нещо друго.  Не може да ходя на преглед, на ФМ, а 30мин да слушам всичко друго (оплюване на негови колеги, присмиване, кикотене с акушерката и т.н.), но не и нещо за детето си! Никога не бих го препоръчала. Напротив! Човекът има нужда от психиатрична помощ.
Не съм админката на групата му Grinning Вие явно не може да приемете различно от вашето мнение. Аз съм доволна, казвам, че е много особен, но да, благодарение на него, се радвам на бременност. Всеки може да си прецени дали му се занимава с него или не, изказах мнение, хайде по-спокойно! Hug

# 228
Здравейте,
Бих искала и аз да споделя мнение за д-р  Сигридов, наистина е особен и на моменти по-рязък но благодарение на него вече имаме дете. След 5 години опити, аборти, обикаляне на всякакви специалисти, няколко инвитро процедури с ПИД  - всички ембриони бяха увредени. След неговата терапия имаме здрави ембриони и успешна бременност като не е имало промяна в протокола на процедурите, правени са на едно и също място. И на мен някои изследвания/добавки ми се струваха скъпи и излишни, не знам от кое реално се реши проблема но след неговите насоки нещата се получиха.

# 229
Здравейте. Днес бях на фетална морфология при доктора. Изглежда,че всичко е наред,както той каза,но ме притесни това ,че видя една бяла точка на сърцето (хиперехогенен фокус). По принцип както той  ми обясни(имам му доверие,с баткото също съм ходила за феталните само при него преди години,но се притеснявам) в огромен процент от случаите тази точка не пречи и не значи заболяване…освен ,ако не е симптом на едно от 2 възможни генетични заболявания… По принцип успокоителното е,че док. ме успокои ,че на 99% е сигурен ,че бебето е съвсем здраво и ще направим генетичен тест,само за да го потвърдим и да отхрърлим този минимален шанс. Има ли сред вас минали по този път и съмнения? Ще направя теста идната седмица,но притеснението ме човърка..

# 230
Каквото и да е свързано със сърцето, идите на фетална ехокардиография при кардиолог. Според Сигридов сърцето на моето дете беше напълно здраво, а то се оказа с една от най-тежките вродени сърдечни малформации. И аз му имах доверие иначе….

# 231
Каквото и да е свързано със сърцето, идите на фетална ехокардиография при кардиолог. Според Сигридов сърцето на моето дете беше напълно здраво, а то се оказа с една от най-тежките вродени сърдечни малформации. И аз му имах доверие иначе….
Здравейте. Съжалявам за развитието на нещата при Вас. Звънях в Надежда за час при доктор Маринов,но от там ми обясниха ,че феталната ехокардиография се препоръчва от 20г.с. нататък,аз че ще направя генетичен тест е ясно,просто търсех други майчета с такава “точка” и насока след ФМ.

# 232
Здравейте, за колко време ви излязоха резултатите от Синево за витамини B2 и B6 и за йод в урината?

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 13:26 от Haley Scott

# 233
Здравейте, къде работи др Русев и как се записва час за него. Спешно ми е ...

# 234
В същата сграда, където е клиниката на Сигридов, обадесете на регистратурата на Сигридов за час.

# 235

Той с какво се занимава…?

# 236
  • Пловдив

Той с какво се занимава…?
Доц. д-р Румен Русев,е международно признат експерт в областта на репродуктивната имунология и ендокринология.

# 237
Здравейте. Днес бях на фетална морфология при доктора. Изглежда,че всичко е наред,както той каза,но ме притесни това ,че видя една бяла точка на сърцето (хиперехогенен фокус). По принцип както той  ми обясни(имам му доверие,с баткото също съм ходила за феталните само при него преди години,но се притеснявам) в огромен процент от случаите тази точка не пречи и не значи заболяване…освен ,ако не е симптом на едно от 2 възможни генетични заболявания… По принцип успокоителното е,че док. ме успокои ,че на 99% е сигурен ,че бебето е съвсем здраво и ще направим генетичен тест,само за да го потвърдим и да отхрърлим този минимален шанс. Има ли сред вас минали по този път и съмнения? Ще направя теста идната седмица,но притеснението ме човърка..

При моето момиче се откри такъв хиперехогенен фокус в 13г.с. Вече бях правила Вижън и Сигридов тогава каза, че всичко е ОК и ще се изчисти. Все пак посетих Маринов в 20г.с. и той тогава ме викна на още една контрола след 5 седмици. В 25г.с. всичко беше наред. Не се притеснявайте, при много бебета се среща. Посетете Маринов, страхотен човек е!

# 238
Здравейте. Днес бях на фетална морфология при доктора. Изглежда,че всичко е наред,както той каза,но ме притесни това ,че видя една бяла точка на сърцето (хиперехогенен фокус). По принцип както той  ми обясни(имам му доверие,с баткото също съм ходила за феталните само при него преди години,но се притеснявам) в огромен процент от случаите тази точка не пречи и не значи заболяване…освен ,ако не е симптом на едно от 2 възможни генетични заболявания… По принцип успокоителното е,че док. ме успокои ,че на 99% е сигурен ,че бебето е съвсем здраво и ще направим генетичен тест,само за да го потвърдим и да отхрърлим този минимален шанс. Има ли сред вас минали по този път и съмнения? Ще направя теста идната седмица,но притеснението ме човърка..

При моето момиче се откри такъв хиперехогенен фокус в 13г.с. Вече бях правила Вижън и Сигридов тогава каза, че всичко е ОК и ще се изчисти. Все пак посетих Маринов в 20г.с. и той тогава ме викна на още една контрола след 5 седмици. В 25г.с. всичко беше наред. Не се притеснявайте, при много бебета се среща. Посетете Маринов, страхотен човек е!
Много благодаря за включването!🌷При д-р Маринов бих направила прегледа,но имам време до 20г.с. (По телефона ми казаха ,че от тогава се препоръчва) ,дотогава ще направя генетичния ,дано се успокоя.

# 239
Запазете позитивни мисли, вяра и имайте търпение до прегледа в 20 гс. Така или иначе сега не може да направите много.

Общи условия

Активация на акаунт