Няма друг доктор като Сигридов в България с горепосочените методи. Положението е такова, че или спазвате всичко, или нищо.
На докторът му липсва емпатия, за сметка на това пък е гений.
Ако се подготвяте за бременност, добре е да са ви в горни граници или над нормалните референтни стойности.
Трудно е, разбирам ви, минала съм по този път с моя партньор, а в момента следя и бременност при доктора (с изключение на промивките, при мен не са се налагали, което може би ще ви доведе до мисълта, че не всичко е копи-пейст). Масово населението има липси на витамини и минерали.
Вие си преценете, но започнете ли с него трябва да сте по неговите методи. Като специалист е уникален, нямате представа какви случаи е оправил (кисти в мозъка на бебе в 7-ми месец вътреутробно например) Като човек е странен, вижте кое ви интересува повече..
Да не сте админката на групата му?! Сигридов в момента е всичко друго, но не и адекватен лекар. На всички изписва едно и също, без разлика. Пускат се изследвания за хиляди левове, назначават се десетки хранителни добавки от сайта на “жена му”, а качеството на медицинската услуга е към нулево. Сигридов разчита на късмета - която забременее - от добавките е. Смешно е. Положението в този медицински център е потресаващо. Чудя се кога ще им се изпрати проверка. Преди може и да е бил адекватен и добър, но сега съзнанието му е заето от нещо друго. Не може да ходя на преглед, на ФМ, а 30мин да слушам всичко друго (оплюване на негови колеги, присмиване, кикотене с акушерката и т.н.), но не и нещо за детето си! Никога не бих го препоръчала. Напротив! Човекът има нужда от психиатрична помощ.
Добре го казахте. Може да е бил нещо друго преди, в момента лежи на старите лаври, но който го е посетил скоро вижда за какво става въпрос..
И аз съм потърпевша от него - каза ми страшни неща на две от феталните.. Първо за детето ми, искаше да правя амниоцентеза.. После и за моето състояние през бременността. Детето ми се роди живо и здраво.
Вие явно не може да приемете различно от вашето мнение. Аз съм доволна, казвам, че е много особен, но да, благодарение на него, се радвам на бременност. Всеки може да си прецени дали му се занимава с него или не, изказах мнение, хайде по-спокойно!