Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
На мен също ми беше изписал Изопринозин и Валтрекс в началото на бременността, и също не посмях да ги пия. Преди това се консултирах с вирусолог и със специалист по инфекциозни болести - и двамата бяха категорични, че активни инфекции нямам.

# 211
Да и при мен да уточня, че нямаше активна инфекция, само минали.

# 212
Тоест стойностите  IgM  при вас не са надвишавали границата? Защото при мен е завишено с 1-2 единици.
Аз имам син на 6г.,на него също не давам Изопринозин,веднъж май му бях давала или само го бях купила,не помня вече,че беше малък. Също не харесвам препарата,но при завишени IgM също не ми е спокойно..

# 213
  • София
Повтори си изследването в друга лаборатория

# 214
Не разбирам как се казва във форум вземай не вземай това лекарство 🤦‍♀️
В крайна сметка има лекари, момичето е със завишени антитела IgM, ако нещо стане вие ли носите отговорност? Моето бебе в ранни седмици беше с много висок пулс, страдаше и се оправи след курс с изопринозин, в последствие се установи, че по някое време съм активирала херпесвирус. Да, лекарствата не са безобидни ама и вирусите не са. Ако нямате доверие на лекаря, ок, сменете го, но в крайна сметка тези неща трябва да се решават от лекари, а не по форуми и на своя глава...

# 215
  • София
Ами аз пък не знам как се вярва на АГ лекар да лекува инфекциозни болести които даже не са полово предавани. Има си лекари специалисти за това нещо и единственият съвет който дадох на жената е да посети такъв.

# 216
Не е доказано, че високия пулс е бил от това. При мен също бебето беше с висок пулс, Сигридов ми изписа само йод 🙄 който няма нищо общо с въпросните лекарства. Пулса се оправи, а според друг АГ лекар високия пулс в ранни седмици е норма. Но иначе да, няма никакъв смисъл да ходите при Сигридов ако не следвате терапиите му, само ще ви навика след това. По-добре си посещавайте други специалисти.

# 217
Човек трябва да си намери лекар, на който има доверие и да си слуша него. Няма смисъл да ходиш при някой, защото е модерно или защото е известен, когато нямаш вяра в методите му.

# 218
Не разбирам как се казва във форум вземай не вземай това лекарство 🤦‍♀️
В крайна сметка има лекари, момичето е със завишени антитела IgM, ако нещо стане вие ли носите отговорност? Моето бебе в ранни седмици беше с много висок пулс, страдаше и се оправи след курс с изопринозин, в последствие се установи, че по някое време съм активирала херпесвирус. Да, лекарствата не са безобидни ама и вирусите не са. Ако нямате доверие на лекаря, ок, сменете го, но в крайна сметка тези неща трябва да се решават от лекари, а не по форуми и на своя глава...
Има си тесни специалисти, в случая - инфекционисти, които ще са доста по адекватни в терапията, си мисля. Не може да изписваш килограми лекарства и добавки, без да имаш нужната квалификация. Това е като Русев да ви прсви серклаж, защото работи с АГ. Сигридов твърди, че е по - добър от кардиолог, аутизъм се отключва от магнезий, а и се познава вътреутробно, впрочем и ДЦП засича, представете си. Изводите всеки сам да си прави!

# 219
Да, кардиолог, който не вижда вродена сърдечна малформация. Абсолютно нищо не може да излекува вътреутробно, ако детето е заченато с проблеми. Другите доктори (не само АГ) с право не го харесват, не е от завист

# 220
Здравейте,

За добавките, изписвани от д-р Сигридов се надявам да поговорим. Четох доста теми назад - виждам, че някои ги пият, други - не, че с годините са ставали все повече и т.н. Адски объркана съм и не искам да питам нищо конкретно, по-скоро да си сверя часовника.

Ще се опитам да съм кратка.

Попаднахме при д-р Сигридов преди няколко месеца и подходихме с огромно доверие към него. Той ни назначи ни хилядите изследвания, аз в момента си правя промивките, през които явно всички минават и наскоро най-после събрахме всички резултати от изследванията, които качих за коментар в системата на МЦ.

Не съм бременна, пазим се от прегледа насам.

Тълкуването на резултатите и на двама ни се състои в изписани десетки добавки, малко лекарства и общи съвети за здравословен живот. Няма обяснение какво налага приемането на съответната добавка. Не на всички има описана схема на прием. Една и съща техническа грешка е копирана и при мен, и при мъжа ми.
Посочен е и конкретният проблем, заради който вертоятно сме стигнали от д-р Сигридов, но са две изречения измежду всичко останало.

Изписаното за мен: 1 хормон (в норма ми е, за разлика от някои други), 2 противовирусни (IgG - обсъждано е доста), 4-5 билки - вкл. една за мъжката полова система, и около 30 хранителни добавки - вкл. за елементи, които са ми в норма или близо до горната граница, вкл. хранителни добавки за активни спортисти (аз далеч не съм), вкл. очистително за тежки метали (изследванията са ми в нормата за деца дори), вкл. добавка за диабетици. Има, разбира се, и някои, които са за елементи, които при мен са под нормата.
Освен това има препоръка да не консумирам захар и плодове. Захарта и инсулинът ми са в норма, холестеролът - не.

За мъжа ми: Малко по-малко добавки - вкл. за витамини, които са в норма или близо до горната граница, вкл. очистително за тежки метали (и неговите са в детската норма), размесени с диетични съвети в привидно произволен ред. Разбира се, част от препоръките са си на място за проблеми, които той има.

Очаквано, от рецепцията ме пратиха по дяволите - т.е. пратиха ме да кача нов въпрос в платформата, с който да поискам разяснения. Може би ще го направя и ще си платя ей така, от любопитство. Имам час за вторичен преглед след повече от два месеца, на който може и да мога да си задам въпросите.

Усещането, че сме попаднали в много скъп (финансово, физически и емоционално) копи-пейст конвеир не ме напуска вече няколко дни, но се бие със съмнението, че може би всичко това е необходимо, въпреки че изглежда абсурдно.

# 221
  • Sofia
Изписаното за мен: 1 хормон (в норма ми е, за разлика от някои други), 2 противовирусни (IgG - обсъждано е доста), 4-5 билки - вкл. една за мъжката полова система, и около 30 хранителни добавки - вкл. за елементи, които са ми в норма или близо до горната граница, вкл. хранителни добавки за активни спортисти (аз далеч не съм), вкл. очистително за тежки метали (изследванията са ми в нормата за деца дори), вкл. добавка за диабетици. Има, разбира се, и някои, които са за елементи, които при мен са под нормата.
Освен това има препоръка да не консумирам захар и плодове. Захарта и инсулинът ми са в норма, холестеролът - не.
Положението става все по-трагикомично...
Иначе за справка - холестеролът се покачва и от въглехидрати. При проблем с холестерола трябва да се ограничи захарта.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 18:43 от Brin de muguet

# 222
Здравейте,

За добавките, изписвани от д-р Сигридов се надявам да поговорим. Четох доста теми назад - виждам, че някои ги пият, други - не, че с годините са ставали все повече и т.н. Адски объркана съм и не искам да питам нищо конкретно, по-скоро да си сверя часовника.

Ще се опитам да съм кратка.

Попаднахме при д-р Сигридов преди няколко месеца и подходихме с огромно доверие към него. Той ни назначи ни хилядите изследвания, аз в момента си правя промивките, през които явно всички минават и наскоро най-после събрахме всички резултати от изследванията, които качих за коментар в системата на МЦ.

Не съм бременна, пазим се от прегледа насам.

Тълкуването на резултатите и на двама ни се състои в изписани десетки добавки, малко лекарства и общи съвети за здравословен живот. Няма обяснение какво налага приемането на съответната добавка. Не на всички има описана схема на прием. Една и съща техническа грешка е копирана и при мен, и при мъжа ми.
Посочен е и конкретният проблем, заради който вертоятно сме стигнали от д-р Сигридов, но са две изречения измежду всичко останало.

За мъжа ми: Малко по-малко добавки - вкл. за витамини, които са в норма или близо до горната граница, вкл. очистително за тежки метали (и неговите са в детската норма), размесени с диетични съвети в привидно произволен ред. Разбира се, част от препоръките са си на място за проблеми, които той има.

Очаквано, от рецепцията ме пратиха по дяволите - т.е. пратиха ме да кача нов въпрос в платформата, с който да поискам разяснения. Може би ще го направя и ще си платя ей така, от любопитство. Имам час за вторичен преглед след повече от два месеца, на който може и да мога да си задам въпросите.

Усещането, че сме попаднали в много скъп (финансово, физически и емоционално) копи-пейст конвеир не ме напуска вече няколко дни, но се бие със съмнението, че може би всичко това е необходимо, въпреки че изглежда абсурдно.

Привет,
Няма друг доктор като Сигридов в България с горепосочените методи. Положението е такова, че или спазвате всичко, или нищо.
На докторът му липсва емпатия, за сметка на това пък е гений.
Ако се подготвяте за бременност, добре е да са ви в горни граници или над нормалните референтни стойности.
Трудно е, разбирам ви, минала съм по този път с моя партньор, а в момента следя и бременност при доктора (с изключение на промивките, при мен не са се налагали, което може би ще ви доведе до мисълта, че не всичко е копи-пейст). Масово населението има липси на витамини и минерали.
Вие си преценете, но започнете ли с него трябва да сте по неговите методи. Като специалист е уникален, нямате представа какви случаи е оправил (кисти в мозъка на бебе в 7-ми месец вътреутробно например) Като човек е странен, вижте кое ви интересува повече..

# 223
Кисти в мозъка на бебе се оправят и без някаква ултра гениална терапия. Има информация по въпроса, ако ви интересува потърсете. Преди години, когато не е изписвал подобни неща на пациентките си, а е подхождал по-комерсиално, така да го кажа, като другите лекари, пак е бил добър специалист. Но истината е такава - ако искате да ви следи и да сте негова пациентка - да, трябва да спазвате предписанията му. Така е редно. Ако се двоумите и съмнявате, по-добре идете другаде

# 224
Привет,
Няма друг доктор като Сигридов в България с горепосочените методи. Положението е такова, че или спазвате всичко, или нищо.
На докторът му липсва емпатия, за сметка на това пък е гений.
Ако се подготвяте за бременност, добре е да са ви в горни граници или над нормалните референтни стойности.
Трудно е, разбирам ви, минала съм по този път с моя партньор, а в момента следя и бременност при доктора (с изключение на промивките, при мен не са се налагали, което може би ще ви доведе до мисълта, че не всичко е копи-пейст). Масово населението има липси на витамини и минерали.
Вие си преценете, но започнете ли с него трябва да сте по неговите методи. Като специалист е уникален, нямате представа какви случаи е оправил (кисти в мозъка на бебе в 7-ми месец вътреутробно например) Като човек е странен, вижте кое ви интересува повече..

Да не сте админката на групата му?! Сигридов в момента е всичко друго, но не и адекватен лекар. На всички изписва едно и също, без разлика. Пускат се изследвания за хиляди левове, назначават се десетки хранителни добавки от сайта на “жена му”, а качеството на медицинската услуга е към нулево. Сигридов разчита на късмета - която забременее - от добавките е. Смешно е. Положението в този медицински център е потресаващо. Чудя се кога ще им се изпрати проверка. Преди може и да е бил адекватен и добър, но сега съзнанието му е заето от нещо друго.  Не може да ходя на преглед, на ФМ, а 30мин да слушам всичко друго (оплюване на негови колеги, присмиване, кикотене с акушерката и т.н.), но не и нещо за детето си! Никога не бих го препоръчала. Напротив! Човекът има нужда от психиатрична помощ.

Общи условия

Активация на акаунт