Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 235
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Моето мнение сигурно ще е едно от малкото негативни тук, но не мога да се сдържа да не споделя.
Със сигурност доктора има огромни знания и опит, това не го оспорвам, НО останах с усещането, че ги използва с цел печалба, а не за да помогне. Отидох на преглед при него след 1 мисед аборт и едно преждевременно раждане в 21 г.с. Останах крайно потресена от прегледа в който ми обясняваше как сами сме си виновни, че стигаме до тук, защото в днешно време не сме се хранели здравословно, темата ескалира в дискусии за хомосапиенс?!?!
След това ми извади едни списъци с изследвания, които трябва да пусна без да ми се обясни защо. Някои от нещата ги пускат при подготовка за ин витро, аз очевидно забременявам и нямам нужда от ин витро. Исках да знам колко см ми е шийката - такъв отговор не получих. Докато си разказвах още проблемите и защо съм там бях прекъсната 3 пъти докато си хихикаха със сестрата. Каза на сестрата "пиши ПКЯ", питах го имам ли кисти на яйчниците, той ми каза, че нямам, но били с такава форма?!? И още една камара налудничави работи в рамките на този 1 час, след което излязох с главоболие и силно разтреперена от нерви.
Веднага си записах час при д-р Ковачев! ❤️
Той ме убеди, че нямам нужда от тонове изследвания само една биопсия и едно хистеро. Пуснахме биопсията и въпреки, че доктора ме увери, че всичко е топ нещо пак ме глождеше.. Казах си хайде ще платя тези 50лв за коментар и я качих в сайта и днес останах потресена като видях коментара..

Значи ако биопсията не е пусната при тях не се зачита. Били единствените, които я предлагали...

Пълна пародия.

# 271
Здравейте. Някой да е получавал болки в стомаха след хранене след приемането на всички добавки и по точно хуск, фибри, инулин от агаве. Пия от няколко седмици тази комбинация и отделно другите добавки, но от няколко дена ме боли стомаха, подува ми се малко след хранене.

# 272
  • София
Аз от Хуск съм се свивала от болки, много ми подуваше корема.

# 273
Аз също брах страшни ядове с хуск, още от първи(и последен) прием.

# 274
Интересното е че болките се появяват след хранене, а не след прием на добавките.

# 275
Здравейте,
в 21-ва седмица съм.
Днес пуснах изследвания вирусология и имам висок HSV 1&2 IgM   резултат - моят е        >3.5 при реф. ст-сти 0 - 0.90.
Чудя се дали това налага незабавно започване на антибиотик или мога да изчакам прегледа утре...

# 276
Здравейте,
в 21-ва седмица съм.
Днес пуснах изследвания вирусология и имам висок HSV 1&2 IgM   резултат - моят е        >3.5 при реф. ст-сти 0 - 0.90.
Чудя се дали това налага незабавно започване на антибиотик или мога да изчакам прегледа утре...
Когато тези вируси са активни не се пие антибиотик. Докторът изписва изопринозин и валтрекс заедно.

# 277
Здравейте,
в 21-ва седмица съм.
Когато тези вируси са активни не се пие антибиотик. Докторът изписва изопринозин и валтрекс заедно.

Не мога да оценя колко висока е тази стойност...
Има ли някой, който да е имал близка IgM стойност за този вирус през бременността?

# 278
Здравейте,
в 21-ва седмица съм.

Не мога да оценя колко висока е тази стойност...
Има ли някой, който да е имал близка IgM стойност за този вирус през бременността?

Висока е! Просто лечението е с противовирусни, не с антибиотик.

# 279
  • София
Момичета,някой знае ли микробиологичната биопсия,която взима Сигридов/Калчев дали хваща хронични инфекции на матката ?

# 280
Момичета,
Имам изписани след вирусология 2х1 Валтрекс за 3 дни и 3х2 Изопринозин за 5 дни и аз ги пия едновременно за общо 5 дни. Изведнъж се филмирах дали пък не е трябвало първите 3 дни Валтрекс и после още 5 Изопринозин - демек едно след друго зя общо 8 дни. Но пък ако беше така, може би щеше да уточни Сигридов изрично. Някой с подобна терапия да има представа?

# 281
Момичета,
Имам изписани след вирусология 2х1 Валтрекс за 3 дни и 3х2 Изопринозин за 5 дни и аз ги пия едновременно за общо 5 дни. Изведнъж се филмирах дали пък не е трябвало първите 3 дни Валтрекс и после още 5 Изопринозин - демек едно след друго зя общо 8 дни. Но пък ако беше така, може би щеше да уточни Сигридов изрично. Някой с подобна терапия да има представа?
Не се притеснявайте. Заедно се пият. Изопринозина вероятно ви е изписан за 3 цикъла.

# 282
Ами не, само 3 дни Валтрекс и 5 Изо.
Благодаря! Направо се шашнах, че и без това Валтрекс пих 1 ден повече без да искам.. Дано вс е ок!

# 283
Не се притеснявайте, всичко е ок. По същата схема пих двете лекарства в начална бременност.

# 284
Здравейте, някой на терапия с Инопринозин и Валтрекс правил ли е паралено и вливки Интралипид или Имуновенин? Според мен се изключват двете терапии…с едното подтискане имунитета заради NK клетки, пък с другото го стимулираме заради херпес вирус…някой ако има обяснение да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт