Със сигурност доктора има огромни знания и опит, това не го оспорвам, НО останах с усещането, че ги използва с цел печалба, а не за да помогне. Отидох на преглед при него след 1 мисед аборт и едно преждевременно раждане в 21 г.с. Останах крайно потресена от прегледа в който ми обясняваше как сами сме си виновни, че стигаме до тук, защото в днешно време не сме се хранели здравословно, темата ескалира в дискусии за хомосапиенс?!?!
След това ми извади едни списъци с изследвания, които трябва да пусна без да ми се обясни защо. Някои от нещата ги пускат при подготовка за ин витро, аз очевидно забременявам и нямам нужда от ин витро. Исках да знам колко см ми е шийката - такъв отговор не получих. Докато си разказвах още проблемите и защо съм там бях прекъсната 3 пъти докато си хихикаха със сестрата. Каза на сестрата "пиши ПКЯ", питах го имам ли кисти на яйчниците, той ми каза, че нямам, но били с такава форма?!? И още една камара налудничави работи в рамките на този 1 час, след което излязох с главоболие и силно разтреперена от нерви.
Веднага си записах час при д-р Ковачев! ❤️
Той ме убеди, че нямам нужда от тонове изследвания само една биопсия и едно хистеро. Пуснахме биопсията и въпреки, че доктора ме увери, че всичко е топ нещо пак ме глождеше.. Казах си хайде ще платя тези 50лв за коментар и я качих в сайта и днес останах потресена като видях коментара..

Значи ако биопсията не е пусната при тях не се зачита. Били единствените, които я предлагали...
Пълна пародия.