Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте. След вливане на  Имуноглобулин поради положителни ембриотоксини, за щастие веднага забременях.  Въпроса ми е дали е нужно да изследвам отново тези ембриотоксини по време на бремеността? Или разчитам на това, че вливката ги блокира за период до 1 година?

# 316
Мисля, че само в началото представляват проблем. Ако не е назначена вливка в някоя от първите седмици на бременността, не ви бъркат повече

# 317
Мисля, че само в началото представляват проблем. Ако не е назначена вливка в някоя от първите седмици на бременността, не ви бъркат повече

Много Ви благодаря!

# 318
Извинявайте, че се включвам с различна тема - знаете ли къде д-р Сигридов изпраща своите пациентки за инсеминация? От две години правим едни и същи неща, хиляди левове за повтарящи се изследвания, хистероскопии, биопсии, промивки... омръзна ми.

# 319
А защо искаш инсеминация? При нея има много малък шанс за успех. След толкова време и процедури, направете директно инвитро

# 320
Защото мисля, че имаме шанс и с инсеминация да стане, а и психически за мен е по-лесно оттам да започна.

# 321
Не съм чувала да праща за инсеминация. Праща за инвитро в Турция. Ако някой е чувал да препоръчва клиника в България, дано пише. Запиши си час при няколко репродуктивни специалиста, направи консултации и си избери този който ти допада най-много.

# 322
Не съм чувала да праща за инсеминация. Праща за инвитро в Турция. Ако някой е чувал да препоръчва клиника в България, дано пише. Запиши си час при няколко репродуктивни специалиста, направи консултации и си избери този който ти допада най-много.

Благодаря ти, Алисън Паркър! За инвитро в Турция и аз съм си мислила... а там знаеш ли в коя болница изпраща?

# 323
Не, не знам. Все си мислех, че още някой ще отговори тук… Но пък има тема за клиниките в Турция, пишат доста хора, може да попиташ и там или поне да прочетеш отзиви

# 324
ок, благодаря!

# 325
Извинявайте, че се включвам с различна тема - знаете ли къде д-р Сигридов изпраща своите пациентки за инсеминация? От две години правим едни и същи неща, хиляди левове за повтарящи се изследвания, хистероскопии, биопсии, промивки... омръзна ми.
Аз ви препоръчвам горещо д-р Сенкова от Неовитро. Години борба, един мисед и няколко биохимични бременностти. Първи успешен опит при нея от инсеминация. Проследи ми и цялата бременност. Сега гушкам момченцето си, което скоро става на 6 м. А и да отбележа,  че съм на 39 год.

# 326
Аз също препоръчвам д-р Сенкова по същите причини.

# 327
Благодаря ви, видях, че има отделна тема за Неовитро и сега я чета. Изглежда, че преди д-р Сигридов е изпращал там, после са се скарали... каквото и да означава това. След това, по времето когато аз започнах да ходя той все още беше с д-р Ковачев и изглежда, че са пращали в Репробиомед, но и там се скараха преди почти година. За Репробиомед само че намерих спорни мнения Sad

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:39 от Madlennata

# 328
  • София
За Ковачев мога да кажа само, че съжалявам, че загубихме време. В нашия случай ценно. Искаше да правим естествени опити отново, при положение, че имаме 2 ин витро процедури и замразени ембриони. Grinning Нещата не кореспондират! Имах много големи очаквания.. Не се покриха.
Нямаше време и да ми проследи овулация, а съм с ЛУФ. СЪответно имам задържан фоликул и съм отново на терапия. Не се изказа ласкаво за предходните лекари. Не харесвам, когато се плюят.

# 329
Да, аз имам впечатление, че е Ковечев е доста небрежен. Веднъж ми беше изписал грешно лечение със съобщение по вайбър... при него хубавото беше, че имах телефон да му звъня, защото сега контакта с докторите от Сигридов е 0. Приятелят ми беше направил странична реакция на лечение, което му бяха изписали... звъннах следобед, около 15 часа, Кайрякова си беше тръгнала и дори нейн телефон не ми дадоха. Да сме се оправяли с личните си доктори, нищо че от онлайн портала на Сигридов беше изписано лечението... да сме си чели бележката на лекарството. А там пише - звъннете на лекуващия ви доктор!!

Общи условия

Активация на акаунт