Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Имам останали 2 кутии,неотваряни ,в срок. 1 бр- Пентамикс(тежки метали) и 1 Бр Бетаин и Холин TMG ,aко някой търси ,продавам ги,защото няма да ги ползвам.

# 346
Здравейте. Имам останали 2 кутии,неотваряни ,в срок. 1 бр- Пентамикс(тежки метали) и 1 Бр Бетаин и Холин TMG ,aко някой търси ,продавам ги,защото няма да ги ползвам.

Здравейте, Вие пили ли сте от точно тези продукти и как се чувствахте? Питам, понеже имам една дузина препоръчани добавки от др Сигридов, но тези са от тези за който се колебая дали да вземам?

# 347

Здравейте, Вие пили ли сте от точно тези продукти и как се чувствахте? Питам, понеже имам една дузина препоръчани добавки от др Сигридов, но тези са от тези за който се колебая дали да вземам?
Здравейте. Не,не съм ги пила,за това ги предлагам,за да не заминат в кофата. Точно за двете аз също много се колебаех,въпреки че изчетох ,че доста момичета са ги пили… аз само тях не започнах…🤷♀

# 348
Защото мисля, че имаме шанс и с инсеминация да стане, а и психически за мен е по-лесно оттам да започна.

Здравейте.Понеже имам опит ще Ви разкажа моят път.Много изследвания и инсеминация в МБАЛ,,Надежда’’ ,при Персенска.Крайно разочарование от тази жена и от цялата им болница и организация.Преди това съм била пациентка на д-р Сигридов,но не съм разговаряла къде праща за инвитро.Ние избрахме болница ,,Мемориал”-Истанбул  и екипа на проф.Кахраман.Имаме успех от първия опит,като сме изключително доволни от целият екип(професорката,лекарите,ембриолозите,преводачките)базата,цялата им организация и отношението на всички тях.Ако имате въпроси съм на линия да Ви помогна с каквото мога!🙏🏻
ПС:Самата процедура преминава изключително леко и резултатът си заслужава!😁

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 12:02 от Мария 1

# 349
Защото мисля, че имаме шанс и с инсеминация да стане, а и психически за мен е по-лесно оттам да започна.

Здравейте.Понеже имам опит ще Ви разкажа моят път.Много изследвания и инсеминация в МБАЛ,,Надежда’’ ,при Персенска.Крайно разочарование от тази жена и от цялата им болница и организация.Преди това съм била пациентка на д-р Сигридов,но не съм разговаряла къде праща за инвитро.Ние избрахме болница ,,Мемориал”-Истанбул  и екипа на проф.Кахраман.Имаме успех от първия опит,като сме изключително доволни от целият екип(професорката,лекарите,ембриолозите,преводачките)базата,цялата им организация и отношението на всички тях.Ако имате въпроси съм на линия да Ви помогна с каквото мога!🙏🏻
ПС:Самата процедура преминава изключително леко и резултатът си заслужава!😁

Здравейте, Мария, благодаря ви от сърце за милото отношение! Ако се наложи и се спрем на такъв вариант, по-нататък ще ви пиша.

# 350
Здравейте, от година вече се боря с Еп-щайн бар вирус и ефект 0. След лечението с Изопринозин и Валтрекс вирусът си е там, и след всяко изследване и лечение теста е положителен. Моля, ако някой се е сблъсквал с него или има опит да сподели. 🙂

# 351
Здравейте. В 32 гс съм аз,обаче днес ми излязоха положителни алоеритроантитела ,аз съм Б- група,имам предишно раждане и детето е А+ ,тогава ми биха глобулини.но сега направо не очаквах + резултат …… шашната съм,някой да е имал такъв резултат? Знам,че обикновено последно се изследват в 28г.с.

# 352
Здравейте, от година вече се боря с Еп-щайн бар вирус и ефект 0. След лечението с Изопринозин и Валтрекс вирусът си е там, и след всяко изследване и лечение теста е положителен. Моля, ако някой се е сблъсквал с него или има опит да сподели. 🙂
IgG или IgM е положително?

# 353
IgG или IgM е положително?
HSV 1&2 igg положителен
EBV igg, EBV EBNA igg също са със завишени стойности

# 354
Ами нормално е да са завишени…. цял живот ще са завишени, щом си ги карала тези вируси никога няма да са 0. Това са стойности за антитела

# 355
  • София
Ц ц ц и вирусолог стана тоз доктор и лекува прекарани вируси вече ...

# 356
Благодаря за отговорите, аз буквално се отрових от Изопринозин и Валтрекс и все се чудя, защо продължава да е завишено.

# 357
А защо си ги пила толкова пъти? Лекар ли ти каза да пиеш и да изследваш постоянно?

# 358
А защо си ги пила толкова пъти? Лекар ли ти каза да пиеш и да изследваш постоянно?
Да д-р Сигридов ми ги изписва и назначаваше нови изследвания, а аз на доверие си пия и се чудя, защо стойностите все са си високи и високи.

# 359
А защо не го питате защо трябва да ги пиете, веднага ще отговори. Аз съм правила курсове при активни вируси и чак пък да се натровите.. ако планирате бременност или сте бременна никак не е добре да имате активни някои от тези вируси, които докторът следи. И да, с две специалности е по принцип, а и не е обходимо да е вирусолог чак, че да знае за едни от най-опасните вируси при бременни.

Общи условия

Активация на акаунт