Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 754
  • 737
  •   2
Отговори
# 390
Успех! Силно ви пожелавам да ви се получи!
Да, и двамата със съпруга ми пихме Доксициклин, аз слагах и глобули Флажил. Благодаря Ви Simple Smile

# 391
Ужас, много страшно звучи това с анкетата и експериментите. 😔
Аз съм с много лабилна психика след загубите, неуспехите и тежката бременност, и сега само това ме трябваше да прочета. 😔😔😔
Надявам се да са ни здрави децата на всички след тези добавки. Много ми е тревожно сега. 😢

# 392
Точно за това, неговата задача е да се износи плода. Късно е от гледна точка на децата и родителите. При нас има проблем и не мога да забравя лечението, и съмненията. Преди това имам абсолютно здраво дете само с фолиева киселина, и то не с голяма разлика, т.е. не сме остаряло толкова.

@Baltazara1
Бихте ли споделили с какво точно сте били лекувани от доктора.

# 393
Ужас, много страшно звучи това с анкетата и експериментите. 😔
Аз съм с много лабилна психика след загубите, неуспехите и тежката бременност, и сега само това ме трябваше да прочета. 😔😔😔
Надявам се да са ни здрави децата на всички след тези добавки. Много ми е тревожно сега. 😢

Не се разстройвайте заради нещо написано от потребителка в мрежата!Все пак д-р Сигридов е учил медицина и е специализирал почти още толкова години.Ако въпросната потребителка отделяше толкова време колкото да пише гневно във всички групи на Бг Мама за нещо полезно,можеше и тя да изучи медицина!😃Адски ми е интересно как Ви притесни едно мнение на някой си,но не Ви успокои становището на лекаря,които сама сте си избрали да следи развитието на бебенцето Ви!

# 394
Само да кажа, че аз изцяло се доверих на др Сигридов и добавките , които ми препоръча. Детето ми се развива добре, както и на друга позната, която се следя при него. 🫶🏼😊

# 395
Разбрахте ли за новата “услуга”, ако бащата иска да присъства в кабинета и да си види бебето на УЗ трябва да си плати 😡. Това е гавра с пациентките, честно! Поредната идиотщина на един психопат. А аз искам да попитам имат ли писмено разрешение от всяка пациентка и дали е информирана за експерименталните лечения, които прилага? Слава богу, че се ориентирах навреме към друг лекар, а и те трябва да са благодарни, че не съм продължила при тях. Нямаше да им се размине леко при подобно прозвъняване.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 12:49 от bicheva_y

# 396
Разбрахте ли за новата “услуга”, ако бащата иска да присъства в кабинета и да си види бебето на УЗ трябва да си плати 😡. Това е гавра с пациентките, честно! Поредната идиотщина на един психопат. А аз искам да попитам имат ли писмено разрешение от всяка пациентка и дали е информирана за експерименталните лечения, които прилага? Слава богу, че се ориентирах навреме към друг лекар, а и те трябва да са благодарни, че не съм продължила при тях. Нямаше да им се размине леко при подобно прозвъняване.
Ще споделите ли кой лекар избрахте?

# 397
Здравейте. Имам предписани вливки интралипид от доц. Русев. Все още не съм се чула с него за разчитане на изследванията, ще звънна в понеделник. Исках да попитам, знаете ли дали ги правят в клиниката и колко струват? Ако се правят извън клиниката, къде е най-добре и от къде си набавяте интралипид. В предписанията му пише 15 мл., но не е написал какъв процент разтвор. Всички разфасовки, които намирам са от 500 мл нагоре и предписанията в листовката са съвсем други.

# 398
Здравейте. Имам предписани вливки интралипид от доц. Русев. Все още не съм се чула с него за разчитане на изследванията, ще звънна в понеделник. Исках да попитам, знаете ли дали ги правят в клиниката и колко струват? Ако се правят извън клиниката, къде е най-добре и от къде си набавяте интралипид. В предписанията му пише 15 мл., но не е написал какъв процент разтвор. Всички разфасовки, които намирам са от 500 мл нагоре и предписанията в листовката са съвсем други.
Аз ги правя в Малинов, там винаги имат.

# 399
Момичета, здравейте! На контролните изследвания hsCRP ми излена 3,22. Притеснявам се, някоя друга от вас да е била в сходна ситуация?

# 400
Момичета, като ви чета и ми настърчава косата. Синът ми е вече на 1 г. и 6 м., а със Сигридов приключих още в първата половина на бременността си, след недопустимо поведение. Благодаря на Господ, че не пих тоновете добавки, които ми бяха изписани.
Имаше въпрос, по - нагоре - четат ли в темата от центърчето му. Да, четат!!! Имах коментари тук (още в началото на бременността си), че няма да пия тоновете добавки и че имам записани часове при фетален специалист, както и за фетална ехокордиография. Отидох на последния си преглед, а Сигридов, започва да ми обяснява, колко сме прости, че си пишем в бг мама и защо, видиш ли, съм писала?. Изумях, честно ви казвам. Взе ми парите за преглед от който, нищо не разбрах за бебето, но стана ясно, че сме идиотки, неграмотни и простакели, щом пишем там (пък за четящите, уж медицински специалисти, нищо не каза) и ми каза, да ходя при тези, при които имам записани часове. Цял живот ще съм му благодарна за развоя на събитията. Благодарна съм, че отидох при други лекари, имах прекрасна бременност и не слушах обиди. Това е моята гледна точка за нещата. Здрави да сте и мислете разумно!!!🙂

# 401
А как разбраха коя сте, да не би на регистратура да са започнали да събират никовете от бг мама 🤪

# 402
Веднага ви казвам. Имах въпрос, зададен тук и свързан с дължината на шийката, на матката. На всеки преглед питах за това, защото съм с кофти история, свързана със скъсена шийка. Явно, по това са се ориентирали, защото на последният преглед, Сигридов ме попита, според мен, колко трябва да е дълга една шийка.

# 403
Прекалявате вече Joy Представям си как стоят и четат от медицинския център темата и умуват кой никнейм на коя пациентка отговаря и изчисляват кога ще дойде тя на преглед, за да предупредят доктора и той да се заяде!
Вие сте си внушила и свързала по този начин нещата. Докторът не обича особено да се задава един и същи въпрос. Ако е имало проблем с шийката - щял е да каже. Винаги фигурира размерът на шийката в документа, който дават. Според Вас наистина, колко трябва да е? Съвсем адекватен въпрос и в стила на доктора. Grinning
За всеки човек си има доктор. Не разбирам, щом не сте доволни, защо се насилвате. Странен е, различен е, ама чак такъв варварин, какъвто го описвате, не е. Аз пък съм от доволните. Благодарение на него и “неговите” страшни добавки, забременяването се случи бързо. Имах дефицити както аз, така и мъжът ми. Двамата сме спортисти, винаги сме водили здравословен начин на живот, уви обаче дефицитите бяха ясни.
Никога не се е държал лошо.
Има толкова много доктори, за всеки ще чуете и от двете мнения, но в крайна сметка си решавате и си усещате вие кой е правилният, ама хайде няма нужда чак такъв хейт.

# 404
Аз пък също мисля,че е полезно да се чуват и двете страни,не само положителните коментари.Моята история с доктора също не е с положителен коментар,макар заради хилядите положителни коментари за него в началото да го бях поставила на пиадестал дотолкова,че да не вярвам на никого от не малкото други специалисти ,които посетих,а само на него.Това ,че дамата е споделила негативния си опит не е прекаляване ,а просто друга гледна точка по въпроса ,която е Ок да се сподели.Все пак темата на форума в др.Иван Сигридов,а не “С любов за др.Иван Сигридов”

Общи условия

Активация на акаунт