Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Защо ще ви прави промивки? Аз много търсих информация за такива промивки и в чуждестранните журнали не открих нищо. Исала съм  и преди. Открих че е практика при кравите. Знам че се правят но при много специфични състояния, не на конвейер. Всяко вмешателство в матката може на нанесе вреди. Обърнете те към специалист рискова бременност или репродуктивен. Ако няма конкретна диагноза аз бих избегнала промивките. По добре антибиотик орално.  Аз съм се консултирала с др Станулов, доц Димитров  и др Вецев. Чета много позитивни мнения и за д  Ковачев но той се е учил от др Сигридов. Не е въпрос само на пари, но и  на нашето здраве.
Само да вметна, че д-р Ковачев е работил при Сигридов, но в крайна сметка не му е ученик и няма абсолютно нищо общо с неговото поведение. Даже напротив, една от причините да се махне от там е точно тази.
Препоръчвам д-р Ковачев с две ръце на дамата. 💯💯💯

# 376
Извинявайте, че тотално скачам в друга тема - някой знае ли какво мисли д-р Сигридов за боядисването на коса по време на бременност? Намерих едни бои Kolora zero, които имат реклами с бремени жени, но във всичко се съмнявам....

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 17:19 от Madlennata

# 377
Днес ми се обадиха от центъра на Сигридов, като съм се следяла при него преди доста години, да ми направят едно интервю от взаимна полза, как се развива детето. Звъняли така на бившите пациентки, вероятно за статистиката. Аз отказах. Дали пък не четат и тази тема.

# 378
Благодаря Ви много за отговорите! Съпруга ми направи най- разширената спермограма и андрофлор и излезе занижен % на морфологията по Крюгер (3%), но всички останали показатели са в норма. И все си мисля при всички други добри условия за три години пък как един от тези 3 %  не се промъкна? Лапароскопията в Токуда усещах, че доцент Танчев я намира за излишна, изказа се, че едва ли имам ЕМ, но не е спорил, щом Сигридов ме е посъветвал. И там изсипах 2000 лв. Репродуктивните специалисти, които съм посетила(проф. Тимева в Щерев и д-р Македонова от Адела Клиник) нямат идея какъв е проблема и ни насочват към инвитро веднага. Съгласна съм, че тези витамини са полезни и ще си ги пием и двамата. Аз също съм на мнение, че здравите деца се създават от здрави родители.
Аз не бих му се доверила. Препоръчвам ви д-р Сенкова от Неовитро. Уникален лекар!

# 379
Baltazara не, просто доктора си прави проучване какви деца се раждат след терапиите му с добавки
Както знаете до много скоро по време на бременност не се пиеше нищо друго освен фолиева киселина. Тепърва ще се проучват децата родени след прием на множество добавки

# 380
Малко му е късно да проучва.

# 381
Защо? Те сега се родиха и растат децата, чиито майки са пили торби с добавки. Сега вижда резултатите какви са от терапиите му. То си беше ясно че това са негови експерименти. Може да иска да пише научен труд 😁

# 382
Точно за това, неговата задача е да се износи плода. Късно е от гледна точка на децата и родителите. При нас има проблем и не мога да забравя лечението, и съмненията. Преди това имам абсолютно здраво дете само с фолиева киселина, и то не с голяма разлика, т.е. не сме остаряло толкова.

# 383
Да, отдавна звънят с тази анкета. Странното е, че са почнали от по- новите пациентки към по- старите.
За мен е по- логично обратното, тъй като децата са по- големи вече и може дългосрочно да се оцени развитие и т.н. Те обаче вероятно се интересуват от по- краткосрочни данни.
Ще е интересно да може да се прочете такъв труд, но не знам колко е осъществим само с една телефонна анкета.

Иначе да, определено си експериментираме. Времето ще каже дали за добро или лошо. Аз мисля, че е за добро, ама ще видим. Simple Smile

# 384
Ех защо не са звъннали на мен
😂

# 385
Не мога да повярвам какво прочитам. Анкета за децата!!! Хора, те нямат право да правят подобно нещо, още повече от телефона, та това е подсъдимо, моля ви се.
За експериментите му, вече всички сме чували. Аз цял живот ще му благодаря, че още в самото начало ме пренасочи към негов колега и не останах при него, за да не съм част от тази анкета сега.
Относно добавките -  не зная ( слава Богу), какви добавки предписва, само знам, че са десетки поне. Единствените полезни такива, които аз също съм взимала са витамините. Всичко останало,, каквото и да е то е точно експеримент, а и също печалба за него, защото са от сайта на жена му.

# 386
Благодаря Ви много за отговорите! Съпруга ми направи най- разширената спермограма и андрофлор и излезе занижен % на морфологията по Крюгер (3%), но всички останали показатели са в норма. И все си мисля при всички други добри условия за три години пък как един от тези 3 %  не се промъкна? Лапароскопията в Токуда усещах, че доцент Танчев я намира за излишна, изказа се, че едва ли имам ЕМ, но не е спорил, щом Сигридов ме е посъветвал. И там изсипах 2000 лв. Репродуктивните специалисти, които съм посетила(проф. Тимева в Щерев и д-р Македонова от Адела Клиник) нямат идея какъв е проблема и ни насочват към инвитро веднага. Съгласна съм, че тези витамини са полезни и ще си ги пием и двамата. Аз също съм на мнение, че здравите деца се създават от здрави родители.

Аз също бях с препоръка за "диагностична лапароскопия" при доц. Танчев. Записах си час при него за консултация и познайте, доцента изглеждаше леко изумен. Постара се да ми обясни много внимателно какво представлява манипулацията и да ме накара сама да стигна до извода, че това е безумно ненужна и съвсем не безобидна процедура за моя случай. Дори не искаше да му платя за консултацията.. просто ми даде много полезен, тактичен съвет.

# 387
Ами явно му е омръзнало вече да разубеждава и нищо не ми каза и аз си я направих. Ще си изпием добавките, проследих си всички хормони ( отново) , за промивките не знам само дали да продължавам… Всичко, което се сетих и прочетох направихме, може пък да не е писано да имаме трето бебе.

# 388
Имате ли изписан антибиотик орално? Аз имах и реших да го изпия, четох проучвания че в случаи на неизяснен стерилитет е помагал евентуално. Това вместо промивки с антибиотик. И се взех пробиотик и пиех и ядях храни богати на полезни бактерий - ферментирали. Това вместо промивки с лактобацили.

# 389
Да, и двамата със съпруга ми пихме Доксициклин, аз слагах и глобули Флажил. Благодаря Ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт