КГБ = Клуб на Готините Баби - 211

• 40 846
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Вила Великула
Да, слава богу, но ако трябва да чакам утре(последният срок) и недай боже ми се бъгне компютърът или аз, какво правя? Съгласна съм, че това
 е система, в която се получават такива сривове, но при това трябва да е регламентирано увеличаване на срока. Както и да е, аз съм афектирана и заради несериозните клиенти/роднини. Може би най-вече заради тях, защото ги дондуркам от години. ММ ми казва постоянно, да ги зарежа, но мен сърце не ми дава, да си развалят отношенията заради мен. Те явно го усещат и използват. Приемам съвети от вас, вече не знам как да постъпя.
Ох, извинявайте, че си изливам лошото настроение, но нали тези неща се споделят с най-близките, а аз така ви чувствам.
Айша, представям си в каква наслада си с Мрънчовците. Да ги нагушкаш и от нас.
Нали ви казах какъв шемет съм( не си спомням точната дума по Клечински). Объркала съм датите за културното мероприятие и трябва да измисля нещо друго. Не ми се пътува до София, но разбрах, че няма още програма за киното за събота в Перник. Чакам да излезе и ще мисля. Е Клечи, май не си единственият шматарок.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 23:03 от pipilota6

# 181
  • София
Момичета, не ме мислете, проблема не ми е заспиването, а лягането. След 10 часа си намирам нещо да правя и така не лягам с часове. Готвя нещо, обикновенно сладко, хрумва ми да разчистя някое чекмедже или пък да си водя записки по интересуваща ме тема. Струпала съм 15-тина тефтера, надписани, по теми. Отделно има купчина листове, на които пиша, после разчиствам. И това е от 4-5 години. Ако спя 6 часа ми е достатъчно. Но ако са по-малко ставам като заспалата "принцесин" - Фло знае.Да не говоря, че си и похапвам, та оттам качих 20-тина кила.
Пипи, дано всичко се е наредило при теб - такива ситуации натоварват нервната система. А за събота - ще си уредите културно мероприятие с ТМ. То и за кината в София няма програма.

Клечи, кажи нещо за Стефан Илчев- нали може всичко да пее.
НинаНН, добре е поне единият да е здрав. Ще се оправи и ТМ, но трябва време. Трудно си отиват гадните вируси.
Ениса, май коньовете не си ги пускала. По кратките ти постове личи. Гонят те задачите или ти тях!!
Запътвам се да лягам, а вие отдавна сладко, сладко си спите!
Денят на любовта и виното да празнувате както го разбирате -аз май никак.

# 182
Привет, дами! Честит празник на всички - кой каквото празнува! Аз, като една истинска корава перничанка  съм за Трифон Зарезан, католическите лигавщини ми идват вповече. От друга страна пък, знаете ли как в Перник казваме на мъжете, които пият вино? Лигльовци! Бъдете здрави и вие и семействата ви, днес виното на силна кръв да  стане - казваше баба. А иначе съм на коня почти без слизане. Пипи, провери си електронния подпис - ако е издаден на стара карта трябва да се преиздаде до края на месеца. Новите са по едни европейски директиви, старите отпадат на 28,02. Водят се преговори с КЗК в момента за удължаване на срока, ужаса при мен е пълен, защото масово подновявам институциите и общините. За частни клиенти няма да успея посмъртно, още повече, че хората не го знаят. Ако подписа ти е наш, идвай да го сменям, ако е на Би тръст - искай проверка на картата. На тях им доставиха нови още миналата година, та може и да не изтеглиш късата клечка. Това е причината да не се явявам честичко тук, чета ви редовно, но нямам време за по-дълги постове. В лудницата съм, бачкаме извънаредно.

# 183

От бързане дружката и кафе не  е смогла да свари ,та от мен да има.
 и едно старо стихо
Двоен празник

Чаша вино. Парфюм на жена.
Маса нейде дискретна за двама.
Тиха музика, пълна луна.
И разходка из парка голяма.

Чак на утрото в светлия час
си усетил, че имало нужда
чаша вино и думи без глас
да приспиват или пък събуждат

твойто мъжко его. В утринта
тихо спяща на твоето рамо,
уморена лежи любовта.
И дано се събуди засмяна.

13.02.2011

# 184
Добро утро!
Празник е!

Празници да има и хубави поводи!
И нещо за душата😍😍

Не се намерихме чрез инстаграм.
Обичаме се още в старо време.
Сега човекът става все по-сам,
и любовта –
все по-несподелена.

Въртим се сякаш в омагьосан кръг,
чертан от нули и от единици,
зависими от следващия бъг
(програмна грешка,
казано с чуждица).

Модерни хора. Онлайн суета.
Годините минават безвъзвратно.
Сред тази всеобхватна самота
да имам тебе
е невероятно.

Добромир Банев Dobromir Banev

Приятен,слънчев ден за всички!

Борянчице,
Чудесно е!😍😍

# 185
Добър ден!   Ще започна от стихотворенията на Бо-ряна и на Д. Банев, публикувано от Гъбка.  Напомниха ми много неща.Точно на този ден беше моят годеж с единствения  мъж в живота  ми. Тъжно ми е,че го няма до мен. Докато беше жив,все празнувахме- само давамата някъде  или  с приятели, вкъщи на трапеза  с децата.Но!!!

Все  пък е и ден за хубави емоции.На този ден и моят син 1 е дал пръстен на моята снаха. Живи и здрави,навъртяха и те 15 години стаж!  
Надявам се и син 2 да намери скоро любовта!
Като дете на лозарско село, ще поздравя всички вас  и с едно наздраве за Трифон Зарезан  и за деня на влюбените  - бъдете влюбени! Все има на кой да се даде любов- на съпруг,на деца,на внуци, на приятели.
Хубав ден за всичк!

# 186
  • София
На празник, като на празник - стихове, кафе, пожелания.
И аз като една закоравяла перничанка, празнувам с гаджето Трифон Зарезан. И ти точно днес, а не на 1. февруари. Не си падам по католическите празници и светии.
От сутринта съм на тръстиката. После на обяд. Изпих няколко глътки червено вино. Толкова ми е капацитета.
ЕНИСА, всички електронни подписи ли ще се сменяват? Ако е така, да сменя и моя, че в началото на март няма да може да ме отчетат. Ей, няма спокойствие и това си е. Едно, друго, второ, трето и пак отначало.

# 187
Фло, при кого и кога е издаван? Ако е наш, ще го погледна и ще знам каква ти е картата.

# 188
  • в сърцата на любимите ми хора
Наздраве, момичета! Обичайте и бъдете обичани. Виното върви ръка за ръка с любовта. Може би и затова двата празника са на един ден. За мен няма значение - важното е да има празници, да има с кого да ги посрещаш и изпращаш тези празници.
БОРЯНКА, стари стихове, но актуални и трогващи. Благодаря ти, че ги споделяш с нас Flowers Bouquet
Днес ни подлъгаха, че ще е слънчево, и ходихме в парка. Слънце - нъц, а вятър - колкото искаш. Това не попречи на дивачето да кара колело, откарахме почти час. Зачерви бузките, "хапна" чист въздух и се прибрахме на топло. Сега съм пред тв и гледам някакъв филм /или пък той ме гледа/. Подканвам се да сготвя нещо за довечера, но засега поканата не се приема. Имам риба, тя става бързо, така че има време. Пък може щерката като си дойде да спретне нещо тя. Спирам, вие сте наред.

# 189
  • София
Момичета, усетихте ли земетресението? Аз бях заспала и не съм го усетила, но щерката ме събуди. Полилеите още се полюшваха. Неприятно...
ЕНИСА, знам, че е издаден в офис на Борика. От както имам ел.подпис всяка година там го презаверявам.
МАМСИ, детето е тичало, карало е колело, ами ти как издеяни на студеното?
ГРЕТИ, присъединявам се към твоето желание - дано и по-малкият ти син срещне истинската любов.
ГЪБКЕ, хубаво стихотворение от Добромир Банев си поместила. Много истинско.
БОРЯНЧИЦЕ, подавай ни храна за душата. Не веднаж съм ти казвала: Защо не са издадени до сега твоите стихове, та да им се радват повече хора?
МАЙЧЕ, щом проблемът е във времето за лягане, определяш си едно време, напр. 22.30 и каквото и да правиш спираш и лягаш. И утре е ден, казва Скарлет О'Хара. Ще довършиш започнатото на сутринта. С късното лягане изтощаваш имунната си система.
ПИПИ, мисля, че точно роднините и приятелите най-вече трябва да се съобразяват със сроковете. Постави условие на девера ти - или да предава документите в срок или да си намери друг счетоводител. Това не е каприз от твоя страна. Работата го изисква, В същото време няма да се караш, само поставяш условия. По-нататък всичко зависи от него.

# 190
Добър вечер  и от мен! 🥂
Работа, работа, работа при мен и нищо друго интересно 😁
Гледачка съм и ще съм кратка.
Земетресението го усетих, стори ми се много продължително.
Благодаря на дружките за духовната храна 😘
Желая на всички една уютна вечер, наздраве, обичайте и раздавайте обич ❤️

# 191
  • Вила Великула
Здравейте и честити празници на виното и любовта. ММ също признава Трифон Зарезан, ама аз се радвам на всички празници. Той казва, че една жена трябва да се обича и да и се подаряват цветя не само днес. И е прав.
Ениса, свърших работа с подписите. По телефона като се обадих- младежа беше информиран, но девойките на гишетата не знаеха за това. Представям си след 1 март какви опашки ще се извият. Ето колко е важна информацията. Още веднъж благодаря.
Земетресението не усетих, че бях на улицата, но нещо много започнаха да ни обикят тези гадости.
Прекрасни стихове, това не ме учудва. Боряна е много добра.
И понеже след мен никой не е писал, допълвам поста си.
Добро утро. Явно всички летите с коньовете си и не сте имали време за писане.
Моя Рекс (кучето)си има гадже. Едни хора в селото имат същата немска овчарка като него, но женска. Тя в момента е разгонена и той от 2 дни е на любовен туризъм в техния двор. Лежи до нея и я пази от чужди кучета. Стопанина и ми каза, че не знае как успява да влезе при нея, но явно любовта дава криле.
Може да си имаме и някое бебе куче.
Сега ви оставям и отлитам по задачи.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 08:28 от pipilota6

# 192
  • София
Добър ден, красавици!
Много дълбоко сте се окопали и никакви ви няма. Няма чай, няма кафе, няма компания.
От сутринта летя по административни задачи. Търси се место за детска градина, в село м/у София и Перник. Води се към Столична община. Търся подкрепление за Дирекция Образование към Столична община.
ПИПИЛОТА, наистина любовта дава крилаааа. Ще се обзаведете май с бебе след определено време.
Сега отивам в кухнята, че обяд наближава. Сложих леща. Друго не можах да измисля.
След обяд на тръстиката. Както всеки ден, наситена програма.

# 193

Щом трябва - чай  или кафе , вие  решавате.

# 194
  • София
Честити вчерашния празници! Ние уж почетохме и двата, но скромно. Мрънч и мама бяха болни, днес им  мина.
Пипи, на твое място ако нямам документи до опр. дата - пускам нулева декл.
Фло, ако детето идва от чужбина, за тях има скрити места. И може да са в определена градина.

Общи условия

Активация на акаунт