Добрах се до вас най-после. Понеделник е и като за понеделник винаги има спешни задачи, докато тръгне седмицата и се натамъни почти винаги е така, но се преживява
Сутринта рано рано си взех от кафето на Мая и съм заредена, сега съм си запарила една мента, ще глътна и нея и после чак следобяд. Мая, ти не можеш да спиш или си работила до сега на смени и не можеш да се нагодиш. Ако е второто все ще се нагодиш, но ако е първото вземай нещо, макар и чайчета успокителни. Аз често имам такива периоди и искам не искам освен чайовете прибягвам и до хапове, разбира се билкови само.
Айша, приятно гушкане и разходки с мрънчовците, много е хубаво!
Деборанка, и на мен ми действат зареждащо разходките и посещения по разни свети места. Пожелавам ти честичко да имаш такива зареждания!
Клечице, нищо не каза за концерта, не се и съмнявам, че ти е харесал.
Така като гледам, Пипи, Фло, Ениса, сигурно има и други, са яхнали конете и препускат ли препускат. Приятно препускане момичета и като спрете кончетата да си починат за водопой се обадете да се похвалите какви сте ги сътворили.
На всички пожелавам една спокойна, успешна и усмихната седмица. Прегръщам ви мили момичета

И като за старт на седмицата нещо веселичко, дано успея да го кача и да ви развеселя

Започни постепенно да изтегляш времето за заспиване. През няколко вечери си лягай по 15 мин. по-рано. След като си легнеш не гледай телевизия. Ако до 20-30 мин. не можеш да заспиш, стани, седни някъде, на приглушена светлина, концентрирай се в една точка. Не е препоръчително да четеш книга. Позволено е да хапнеш няколко залъка, за да слезе кръвта към стомаха и да ти се доспи. Опитай. Според науката в тъмното време вечер, след 23.00 в организма се синтезира хормона мелатонин, което на светло не става. Прочети за този хормон и ще разбереш, защо трябва да си лягаме най-късно в 23.00. Обяснено е научно.