КГБ = Клуб на Готините Баби - 211

• 40 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Вила Великула
Пак набързо ви навестявам. Имам гости и от много часове съм на маса. Всичко е ок, няма какво да споделям. Щастлива съм от срещата с Деборана .

# 151
Добро утро.
Не можах да спя, тревожно ми е, а лична причина нямам. Пътувам към залата за спорт, след обяд ще видим какви ще ги върша.
Поздрави и хубав ден!

# 152
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Пия чай и поглеждам в къщичката. Май освен Джили, всички спят още.
Днес за разлика от вчера, няма слънце, но поне температурите са положителни.
След малко цялата дружина, барабар с гостите сме канени на неделен брънч в съседката, която пък снощи беше в къщи на вечеря. После чакаме приятелката на друг съсед, която е масажист, да дойде в къщи с леглото за масаж и ще се поглезим малко.
Като изпратя следобед гостите, ще пиша пак.

# 153
  • София
Добро утро от Чужбината.
Забавляваме се с Мрънчоците. Подаръците се одобриха.
Coffee Egg

# 154
Айша, Само от чужбина или у нас от ортопедичните магазини - обувки за такива като нас - с чувствителни или болнички копитца. Добре си пристигнала в Немачко.

Вчера прекрасно мина у Пипи. Разведе ни из интересна и незабравима черква и параклис. Това село е забележително местенце. Благодарна съм за този ден !

Клечи, Респект за редовното ти спортуване !

Майче, Мисля те за промяната на ритъма. Това е сложна работа, ама ние сме с теб.

Фло, Много се радвам, да чета, че "хвърковатата чета" поне за малко си почива.

Не споменавам поименно всички, простете.

Всички да сме разумни, а щастието само ще дойде.

# 155
  • София
Ето ме и мен! Привет, красавици!
Тази сутрин всички поспахме повече. Сега все още се движим на забавен каданс. Влизам във форма. Децата искат бухти топчета. Едното кафе няма да ми е достатъчно. След като направя закуската на внучките, ще обърна още едно, а после ще готвя за обяд.
харесвам неделните лежерни утрини.
АЙША, наслаждавайте се сега на Мрънчоците.
КЛЕЧИЦЕ, възхищавам се на волята ти. Всеки си избира копинг стратегия да се бори с кофти настроението. На всеки се случва.
ДЕБОРАНКА, радвам ви се на инициативата да обикаляте църкви и манастири. Зареждащо е.
ПИПИЛОТА, ти си неуморна. Вие можете ли да живеете без гости? Grinning
Хайде болничките да рапортуват. очаквам да са по-добре от вчера.
Отлитам. После пак!

# 156
Само да кажа един сърдечен привет 🌺 и изчезвам.
Видях, някои са се поразходили, други купонясват с приятели, трети се радват на внучетата, и т.н., попрочетох ви де, но нещо тия дни ми е натоварено. Затова за сега ви пожелавам един усмихнат ден ❤️ и се надявам по късно да "дойда" за повече, до скорооо 🥰

# 157
  • Вила Великула
Фло, рядко ни се случва събота и неделя да сме без гости, а през седмицата си ходим по съседски.
Преди да се преместим водехме доста по-интензивен социален живот. То и сега като не сме останали сами, ММ мърмори, че социалният ни живот куца. Ето затова ще го заведа в събота на оперета. Да види малко свят.Laughing

# 158
Пък аз да се похваля Simple Smile - познайте къде съм Simple Smile.

Тук.
Щото много слушкам и много папкам Simple Smile, се заведох на концерт послучай 14 .2.
Черпят ни и вино във фоаето, ама аз нали съм голям пияч за сега се въздържам Simple Smile....
Ще си създам два часа наслада за душата, това ми е по- важно...
А на вас - хубава вечер!
Разбор на прочетеното, друг път. Поздравиии!!!

# 159
  • София
Посестрими, както казва КАССС, минавам като за огън. Днес започнах деня от по-късно и времето ми мина много бързо. След обяд се правих на учителка по български и математика.
Случайно попаднах на един мой пост, в който ви разказвам, че кефирът успешно замества киселото мляко в кекса. И от къде ми е влязъл в главата този "квас", та да знаете, че става дума за кефир. Моята гъба расте като пощуряла. Вече отива към 2 суп. л.
Днес правих витаминна атака на организма. Направих сок от моркови, ябълки и червено цвекло. През седмицата по нямам време, но обикновено в почивните дни се витаминизираме. Тези дни ще направя мед със сок от джинджифил. Подготвяме си имунната с-ма за битка с последните грипни гадини.
Отлитам. После може би пак ще надникна в дядовата ръкавичка.

# 160
  • Вила Великула
Ениса, помагай. Объркала съм датите на оперетата, на която мислех да заведа ММ и сега спешно трябва да измисля някакво мероприятие за 18 февруари. Мислех за кино, но нещо не се ориентирах. В Перник ми излиза само CINELAND MALL PERNIK, но няма информация за филми в събота. Ако имаш идеи за други кина или нещо подобно, моля те сподели.

# 161
Пипи, утре ще имаш програма до края на месеца

# 162
  • София
Пак по късни доби се обаждам. Трудна работа да се смени ритъма следвам толкова години. И все пак снощи си легнах с децата в 11 часа. Толкова ми се спеше, че и приказка не се разказа. Но тази вечер, ако легна в два ще е добре. Ама какво ви занимавам...
Фло, едно време първо правеха парфе в Кристал. Та чрез познати мъжа ми намери рецептата. А сега ти ми напомни за онези времена. Не съм го правила не знам колко години.
Мамси, как е прическата? Аз се опитвам да вървя към къса коса, но мойта много бързо расте.
НинаНН, Тану и други боледуващи ако има -атакувайте вируса в началото, иначе се проточва дълго. Между впрочем кефира помага за болно гърло и имунитет. След ферментацията се обогатява освен с пробиотици и с минерали и витамини.
Пипи, ти май обърка 18.02 с 18.03. С ММ гледайте "Стриптизьор+ - тамън за св. Валентин или Вавилон. Не съм ги гледала, само по описание.
Айша, приятно забавление с Мрънчоците. Сега са най-забавни.
Джили, винаги ме изненадваш- къде ги намираш тези мероприятия? Стефан Илчев много го харесвам. На Софийска територия ли си?

Борянче, от мен минзухари!                                                                                                      
                                                                           И кафе..За всички ви!

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 01:35 от m a y a

# 163
  • Вила Великула
Добро утро! Виждам Майчето, рано-рано се е покрижила за доброто ни настроение тази седмица.
Ениса, ще чакам с нетърпение програмата. Това, което аз видях в нета е само за това кино и странно нищо за събота.
Клечице, представлението е било наслада за душата предполагам.
Деборанка, доволна съм, че ти е харесала обиколката на нашето село. Има още неща за гледане, следващия път ще отидем до параклиса, който е по-близо до нас. Останалите три параклиса и аз все още не съм ги разучила, но мисля, че до тях не се стига с автомобил. Радвам се, че ме разбра напълно защо не ми се прибира в София.
Момичета, ще  тръгвам да се трудя. По някое време ще погледна тук, за да видя какви ги вършите.

# 164
Здравейте.
Тези дни не ми остава време за седянка с вас, когато мога -чета, но не винаги мога да пиша.
Ще дойдат и по-свободни дни, ще ме извините сега.

Прочетох Пипи, че и трябва приятно изживяване за събота 18 .2,  - събития да искаш...
Аз гледам и намирам тук -
https://theatre.art.bg/%D1%82%D0%B5%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1% … 023-02-18______20

и тук - https://grabo.bg/events?date=2023-02-18#s

и тук - https://www.programata.bg/?p=21&l=1&c=1

Ако разгъкате сайтовете на театрите и кината също става ...  Може и да се ползва и за други градове - поне грабо и програмата   имат такава опция. Ползвала съм ги в Ст. Загора.

Навсякъде като разцъкаш има предложения по дни и  по категории .
В Програмата   е горе в дясно - часови, пояс, дни, категории на мероприятията ...

Аз вземам обикновено от днес за утре, та даже и от днес за днес.
Навсякъде става с онлайн заплащане ( с карта)  или пък през изи пей, което също ми е много удобно.

Дано съм била полезна.
Поздрави и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт