Ами честит да ни е чумин ден 🙂
Клечи, не си сама, не си сама, споко, от ЕГН-то е, но не е чак толкова тревожно положението, още няма да се даваме 😘
Айша, изненада ме с тази информация за Баден Баден. Когато и да пътувате, лек полет и после щастливи мигове с малките сладкишчета 😘
Момичета, ние с едни приятели последните години сме се отдали на обиколка из нашата мила родина. Правим си маршрути и 1-2 пъти в годината по за 3-4 дни хукваме. Много зареждащо ни действа. Бяхме в източни Родопи, после средни, западни. Бяхме в северозапада, подбалкана, рилски езера, югозапада. Последно миналата пролет бяхме в Кюстендилския край. Посещаваме манастири, пещери, водопади и т.н.. Ами какво да ви кажа, навсякъде ми харесва. Планували сме и Трън, ждрелото, та сега като прочетох, ще ви моля, ако се сещате за други интересни обекти по този край да ми драснете. Обикновено аз приготвям маршрута. Всичко е разпределено, кафе, почивки, обекти по часове. Ако няма тази организация не могат да се посетят много места за краткото време което имаме. Ох, че дълго стана, извинете ме, ако съм досадила.
Мамси, успех утре на момчето ти!
Оставям ви за сега, ако не заспя пак ще дойда 🙂
Добър вечер, момичета. Да се обадя в по-нормално време. Имам супер добро намерение да си легна в днешният ден. А дано!!
Първото беше веднага, след като отворих едното си око и го пих сама, защото останалата част от компанията още спеше. Всяка сутрин това е първото, което правя - кафето!