КГБ = Клуб на Готините Баби - 211

• 40 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Добра вечер посестрими 🥰

Ами честит да ни е чумин ден 🙂
Клечи, не си сама, не си сама, споко, от ЕГН-то е, но не е чак толкова тревожно положението, още няма да се даваме 😘
Айша, изненада ме с тази информация за Баден Баден. Когато и да пътувате, лек полет и после щастливи мигове с малките сладкишчета 😘
Момичета, ние с едни приятели последните години сме се отдали на обиколка из нашата мила родина. Правим си маршрути и 1-2 пъти в годината по за 3-4 дни хукваме. Много зареждащо ни действа. Бяхме в източни Родопи, после средни, западни. Бяхме в северозапада, подбалкана, рилски езера, югозапада. Последно миналата пролет бяхме в Кюстендилския край. Посещаваме манастири, пещери, водопади и т.н.. Ами какво да ви кажа, навсякъде ми харесва. Планували сме и Трън, ждрелото, та сега като прочетох, ще ви моля, ако се сещате за други интересни обекти по този край да ми драснете. Обикновено аз приготвям маршрута. Всичко е разпределено, кафе, почивки, обекти по часове. Ако няма тази организация не могат да се посетят много места за краткото време което имаме. Ох, че дълго стана, извинете ме, ако съм досадила.
Мамси, успех утре на момчето ти!
Оставям ви за сега, ако не заспя пак ще дойда 🙂

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:53 от kasss

# 136
  • София
LaughingДобър вечер, момичета. Да се обадя в по-нормално време. Имам супер добро намерение да си легна в днешният ден. А дано!!
Фло, иначе се наспах като за "световното"-От 5 до 12, няколко часа полубудна / или полуспяща/ от12 докъм 4 с приспивалка телевизор. И без приспивалка докъм 10. Обяснено, кой разбрал, разбрал, кой не -  отспах си и това е. Трябва /как я мразя тази дума/ да си сложа режима в ред. Имам предвид да лягам преди 12 часа. Първи опит - тази вечер. Утре ще пиша. Към 2 часа днес си дойдоха децата от Марково, а току-що се обади и Оги от аерогарата  -прибира се от командировка. Прибраха ми се децата. Може да не сме заедно, но да са си по домовете, тогава ми е спокойно.
Питате за ръката ми -кагато не я натоварвам не ме боли. Иначе има една пронизваща болка. Дали пък не е пукната? Ще взема да и лепна пак една кинези лента. Ако боли до понеделник ще ходя на снимка. Това е.
Клечи, май и друг път се е случвало. Дежа вю ми е. Това е от притеснение- мислите са ти другаде. Споко не е склеротично.Laughing
Ениса, Благодаря за гостоприемството. Аз пък по необходимост "ревизирах' миналите ти подобрения. Добрата среда на работното място влияе положително на работата. Поне при мен е било така. А за гъбата- трябва да оставя при Фло. Тя често ни е гара разпределителна. За екскурзиите съм "за". И да в по-топло време.
Яжка, Кремче, да ви е честито хубавото име!
Чета, повечето ще сте с внучетата. Да ви е весело и забавно в което не се и съмнявам. Лека нощ!!

# 137
  • София
Добро утро, красавици! Големи поспаланки сте днес. Няма лафче, няма кафе, само бяла тишинаааа.
Аз днес съм бяла и добра. От сутринта съм около печката. Направих парфе с ягоди, сега го чакаме да стегне. Ще се наградя на обяд, защото от вчера съм на вода. Онзи ден прекалих с хапването, та затова.
Как ще прекарате деня? Понеже всеки ден съм в движение, та не ми се излиза.
Отивам на кафе с гаджето и щерката.
Приятен ден, момичета!

# 138
Добро утро на всички! Фло,  уби ме! В 10 с готово парфе,  направо ме тръшна! Съботно ми е, ще действам по вдъхновение,  още повече,  че в момента баща и синове още не са се разбрали кога тръгват за Боровец,  снахата с тях ли ще е,  съответно аз ще го гледам ли малкия и др. такива. Приятен ден на всички!

# 139
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен. Кафе пия в момента, но не мога да сложа картинка, защото пиша от телефона 😬. Днес съм на фризьор и съм в чуденка какво да правя с косата - иска ми се някаква промяна, но не мога да измисля каква да бъде. Отивам да пържа филийки, че май щерката се размърда 😉
Хубав и слънчев ден ви желая!
Докато се натуткам и Ениса ме изпреварила 🤗.

# 140
  • София
ЕНИСА, кафето в 10 е второто за деня. Grinning Първото беше веднага, след като отворих едното си око и го пих сама, защото останалата част от компанията още спеше. Всяка сутрин това е първото, което правя - кафето!
МАМСИ, метни някоя пържена филийка през монитора. Ако успееш, ще повярвам, че технологиите вече много са напреднали.

# 141
Обещавам да поработя по въпроса

# 142

Ехооо, ... по заповед на щуката и по ваша молба... Simple Smile
Хубав ден, дами!
Пак ще дойда за повече....

# 143

И аз идвам с кафето и последните кокичета.
 Земята се надига на купчинки със следващите пролетни красоти,  последните студени дни  минават, идва затопляне и надеждата за пролет.
 Пък тогава е известно ,че всичко се събужда и  надига за живот!

# 144
  • София
А сега нещо смешно.

Скрит текст:
СТАРА МОМА ( ОТ ВРАЧАНСКО) НА СПА.

Реших на СПА да ода, викат сички: Арна вОда.ЛекувАла добре краката, мен ми требе за главата.
Ма айде, решила съм, ша ида и таа арна вОда ша я вида. Натурих дреи, сиренье сланина, по малко за из път да има.
И ей ме на, пристигнах вече. Един изедник се завтече. Багажа дръпа колко може, а я си викам "Мили Боже,
решил багажа ми да крадне, серсемина му посред пладне. Одека ма решил да обясни-
багажа носел, ако некой му плати. Пиколо се казва и работи там. А па я за малко да умра от срам.
В хотело гледам като невиделу, расождат се в халати в белу. Собата широка, а леглото меко.
 До ,мене неква фръцла от далеко, с маникюри, с педикюри, косата си навила на масури -
ми вика: "Аре на джакузи!" Па я като зачЕрвих бузи- не знам това джакузи що е. Еде ли се или какво е?
Ма викам й Добре ша доа, че нещо ма човърка и не моа, да тръпа нещо дека е аванта, да го изкяри само таа кранта.
У неква локва таа ма завлече. "Полезно за сърцето" -важно рече. И тва кат зе, че заблабука, Си викам "Я умирам тука".
Кат пиле се сварих у тоз врелЕц, да ма оплаче некой - жив мрътвЕц. Реших, че треа бръже се измъкна
Онаа па по мене се помъкна. Вика: "Айде на масаж ща вОда. Викам : Не ща, не ща, ш' си ода.
Идвай, казвам ти, това е Рая! кандардиса ма накрая. Гледам некви свещи и се мая,
масажистът вика: В тая стая влизай и се съблечи. Я опулила големите очи, викам си:"Сега сколаса, тоа нема да миряса,
Сака сичко от вратата, даже си приготвил и кревата. Ама нема да ги бъде тия! Ми годеж? Ми благата ракия?
Я на попа се не дадох лани, ми на тоа ли баш - мани, мани. Викам му - сега ша дода. И реших от тука ша си ода.
Куфарете си събрах набръже. Не ща ти джакузи, не ща ти и мЪже...сакам да си ида па у село, а па СПА-то гяволо га зело

# 145
  • Вила Великула
Минавам набързо да ви видя. Станала съм рано, пила съм кафе, поработила съм и после посрещнах много важна гостенка. Деборана и мъжът и са тръгнали на селски туризъм и за мен беше страшно удоволствие да ми гостуват, макар и за малко. Пихме по чаша вино от нашата изба и после ги разходих по селските забележителности. Мисля, че им хареса. После им препоръчах да посетят и Земенския манастир, който е близо.
Предполагам, че тя като се включи ще разкаже. Имат покана да ни посетят и лятото, за басейн и обяд.
Сега чакам следващите гости, наши приятели, но те ще са с преспиване.
Така, че ако не пиша днес и утре до обяд ще е по обективни причини.
Много ви прегръщам.

# 146
Яжка, честита да си!

И сите чуми да сме живи и здрави

Моята внучка си замина предварително, че баба Тану се разболя. От вчера съм с ужасен гърлобол.  Нощес не можах да мигна, въпреки хапчетата, спрейчетата и пр. В един момент даже не можех да дишам - така ме беше стегнало гърлото. Днес уж съм по-добре и се надявам поне  да мога да спя.
Рано е, но ви казвам лека и спокойна нощ!

# 147
  • Варна
Момичета, благодаря за пожеланията към мен, малко по-добре съм, болката още не е отминала съвсем, но се трае.
Не е както през първите дни, ужас!
Още не мога да си вдигам дясната ръка, нито да се среша, нито да се обличам и събличам, нито да си измия очите, дори ми е трудно да пиша..... Като нищо ще стана левичарка  докато ми мине.  Nerd
Имало някакъв обезболяващ спирт в аптеките, утре ще ми го донесат, ако имате впечатления, споделете, ще ми е от полза.
Спирам!

Лека нощ!

# 148
  • Кубрат/ Пишурка
Хайде и аз да се обадя.
Днес към обед се сетих, че стринка ми има РД. Честитих й, тя съответно ме покани и аз реших да отида към 14 ч. Все пак тя остана единствената ми роднина от таткова страна. За догодина не се знае - я камилата, я камиларя! Обаче! Тъкмо се обличам и ми звъни Анжела. Та до 15:30 с две прекъсвания. После решавам, че е късно за РД, но мога да отида поне до магазина. Стигам до магазина и се замислих : днес стринка навършва 78. Живее на нашата улица, но отсреща, през главния път. Съвсем е на близо. То грехота, ако не я уважа! Та късно, не късно - отидох. Че до сега. Връщам се и бързам да й се обадя, че вече съм си у дома ( обещах) и гледам 5 пропуснати обаждания от щерката. Отделно на месинжър! Ами кой да се сети да си вземе телефона!
Танче, преди доста години така ми беше станало и при това бях на гости на зълва си. Тя живее в едно село в Каолиновско ( Шуменско) и доктор идва веднъж в седмицата. Изчаках два дена и отивам. То едно младо, ама явно си разбираше от работата. Сложи ми някаква инжекция в ключицата. Не само ми мина, ами поне 20 години не беше ме боляло. Случката е от преди демокрацията. Сега пак ми се схваща рамото, но не чак толкова, колкото беше. То направо ми посиняваше ръката от рамото и не можех да я движа. Знам за твоите алергии, но дали не може да се измисли нещо такова?! Пък и сега медицината е по - напреднала!

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 20:56 от Янче-то

# 149
  • София
Ей, лазаретът вместо да се опразва, нови посетители се появяват.
НИНКА НН, какво става с вас? Как е момчето ти, а ти? Дано вече сте добре. Hug
ТАНУ, взимай мерки овреме. У дома винаги имам Нишадър и само щом усетя гърлото да се обажда, веднага го атакувам и много бързо се оправям.
ТАНИТКА, нали сестра ти беше казала, че 20 дни я е боляло. На теб ти остава още един ден и ще си пушка. Сега сериозно. Мазала съм се с обезболяващ спирт, но понеже ти си много алергична не смея да ти го препоръчвам. На мен ми помага.
Направих визитацията, сега болничките се завивайте и заспивайте. Grinning
Днес съм мързелана, но добре ми дойде- цял ден на дивана, с книжка в ръце.
Загледах един филм на лаптопа, но ме натовари - подготовката на войниците за войната в  Афганистан. Не можах да го догледам. Сега ще си потърся нещо по-леко, като за лека нощ.
Прегръщам ви, посестрими. Hug (по КАССС)

Общи условия

Активация на акаунт