Преди няколко дни звъня за пациентка, че мостът й е готов, да дойде да й го циментирам. Да, но тя била много заета и каза, че зъбите спешно й трябват, за някаква среща и след това ще дойде. Ще изпрати сина си да вземе зъбите, тя ще си ги сложи в устата и ще се представи пред някого си красива. Не беше ми се случвало такова нещо. ама аз си я знам _ тя си е шемет и се знаем от 40 години. На мостът ( мост на предни горни зъби) съм правила метална проба и знам, че влиза и излиза безпроблемно. Дадох зъбите и момчето замина. Вярвах, че ще се справи.
След 3 часа ми звъни и иска спешно час. Долетя за нула време и разказа какво се е случило.
Накикиморила се тя - гримче, туй, онуй и с разтопен восък запълнила зъбите. Изчакала малко, нахлузила ги и полетяла. Отишла на уречената среща, поднесли й кафе. Отпила глътка две и хоп, зъбите цопнали в чашата. Да се смее ли или да плаче - конфузна история. Като дойде при мен яко се посмяхме.
ПП Забравих да кажа, че билети за оперета съм взела. Очаква ни хубаво мероприятие.
продукти разни, че не знам ММ, какво има в къщи ( нали уж е за кратко и ще си идва при мен в СФ) да сготвя, да хапваме и да седим на топличко.... Всичко точно, хапнахме, легнахме и към 02.00 часа се включи някаква аларма за парното - нещо омотал снощи като го палил, водата в бойлера прегряла, над 100 градуса - ври и кипи, ужас, ужас. Аз заспах, той няколко часа оправяше поразиите по мазето... Притеснен е, има причина да е неконцентриран и разсеян, но е опасно с това парно- самоделка... Аз уж отидох да го успокоява и разсейвам от мислите му...

От миризмата не можахме да се отървем доста време. А бяхме млади, не е като сега - да забравяме. Млади и глупави/влюбени. Кой ти мисли за някакви си фризери и хладилници.