Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 40

• 33 053
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Горкия Валериан..

# 376
  • София
Валериан - момче на 11-12 години
Тук вече сълзи ми потекоха.
Сигурно брат му и сестра му са Мента и Глог Joy

# 377
  • София
Мама и тате са Гинко и Билоба😂

# 378
Валериан е име от православния календар - има няколко светци с това име. Предполагам, че е форма на Валерий - от лат. "здрав, силен".

По телевизията преди време показаха жена с името Валериана.

# 379
Ох, не мога да се сдържа. Дамите, които следят темата сигурно го знаят това, 100% е намерило място тук в някакъв момент, но просто е толкова култово, че няма как да не го споделя. Безделнича си аз тази сутрин и като прочетох Белатрикс чукнах в Гугъл да проверя това име истинско ли е, не е ли. Излезе ми тема във форума, в която се обсъжда как родителите държали да запишат новороденото си момченце Кикаха, но нещо в общината им се опъвали (защо ли?!) За капак, искали и да префасонират бащиното от Симеонов на Сим просто, за да няма дублиране на бащино и фамилно, по-благозвучно го намирали. Не знам как е завършил този проблем за родителите, но е много интересна, да не кажа друга дума, темата и името е най-малкото необичайно.

П.С. познавам една Валериана, случайно или не, направо си е за хапчета жената. Joy

# 380
Белатрикс си е истинско име, просто не е българско. А за Кикаха бяха писали по едно време, че са намерили родителите му във Фейсбук. Детето е записано официално с нормално име, ама те си го наричат Кикаха.

# 381
Русиана
Автономка
Сърмен
Христена
Ашима Ангелова Чолакова
Морфа
Панаюла
Симонета
Паная
Радолина
Никодина
Полита
Янула
Ивиан и Ианик (момчета близнаци на която и да е тя Ася Капчикова)
Емелина
Златогор
Лазура
Цанислав
Негина
Точка
Пирина
Евден

# 382
  • Замък сред облаците
Сега като каза, Автономка познавам лично (50+) и Цанислав също (20+). На нея й казват Тони, на него Цани.

# 383
  • София
Имам приятелка Симонета (50+), никога не съм го възприемала като странно, но наистина не съм срещала друга жена с това име.

# 384
Познавам Симонета на около 30г.

# 385
Белатрикс си е истинско име, просто не е българско. А за Кикаха бяха писали по едно време, че са намерили родителите му във Фейсбук. Детето е записано официално с нормално име, ама те си го наричат Кикаха.

Да, прочетох докрая темата, чак издирване са направили някои дами, за да търсят и изнамерят хората. Според края на темата (аз не знам дали е вярно), записали са детето Ален-Кикаха Симеонов Симоне, което си е странно, необичайно и интересно. Явно са им позволили да променят фамилията на Симоне вместо Симеонов, а бащиното са го оставили, както си е.

# 386
  • София
Аз познавам един Симеон, когото се представя навсякъде със Сим, дори кръсти сина си Рад, но май не му дадоха да го запише Рад Сим Петров (примерно).

# 387
  • Sofia
Федалина

# 388
От някаква статия за певица, която вчера е родила - чисто нова Петрия.

# 389
Руска, за втори път срещам жена с такова име.

Общи условия

Активация на акаунт