Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 40

• 33 051
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Руска, за втори път срещам жена с такова име.

Познавам Руса

# 391
  • Крайбрежен район
Руси и Руска по нашия край колкото щеш. Грам не ми е странно.

Родина - възрастна жена

# 392
  • София
Рай - момче на 6г

# 393
Руска, за втори път срещам жена с такова име.
Аз познавам много Руски и една Руса.

# 394
  • София
Едната ми баба се казваше Руска. Simple Smile

# 395
Юрдан - 23 г.
Невян - 23 г.
Дарен - 20 г.

# 396
Невян се казва братът на мой близък приятел и името страшно много ми харесва. Ако не бях толкова категорична с името на сина ми, щях да го включа в списъка си със сигурност.

# 397
Невян ми е нещо като Десислав и Татян.
Женско име, на което е премахната последната буква, придаваща женско звучене.

# 398
  • Крайбрежен район
Десислава е женския вариант на славянското Десислав. Поне така пише в руските сайтове.
Невена/Невяна идва също от Невен/Невян, въпреки, че женския вариант е много по-популярен. Все пак цветето се казва Невен.

Роналд
Демирка
Марчела
Берна

# 399
Агуш /мъж/ - 22г.
Гоцка - 53г.

# 400
Агуш е турско име. В родното ми градче имаше един Агуш, който психически не беше добре, обикаляше улиците и името му беше станало нарицателно за човек шляещ се по улиците без цел.

# 401
Злателиан-млад мъж

# 402
Хюлия-жена на средна възраст.

# 403
Аз винаги съм се чудела какво се върти в главата на един родител, че да даде име като Маная, Тания (с ударение на а, явно на баба Таня), Таная, Танира или Крисчън-Алекзандър Иван Стоилов???
По-успешно ли ще е детето? По-умно? По-красиво? Ще седна на престола в Англия?
В моя скромен квартал е пълно с Амая, Таная, Танира, Танислава, Тания (с ударение на а), Джулия, ДжеММа, Емма, Кристофър, Айвън, Стивън, Патрик,Кая, Каяна, Персиян, Евая, Ивена, Авая, Авия, Евиана, Карли, Кристъл, Стейси (последните са като от стар американски филм с някакви палави колежанки)..тук-там един Ганимир или Ганислав. Ганая и култовото Маная (на баба Минка) се чуват от площадката.
Христеана, Христея, Станилия, Стелимира, Саймон, Майкъл, Микаел, Габриел-Стоян......
Живея сред неколцина чужденци и нито един не смее да лепне абсурдно име на детето си, при положение, че няма да звучи добре с фамилията.

# 404
Искат да са оригинални. И не си дават сметка, че всъщност са смешни.

Общи условия

Активация на акаунт