Професионални серии за коса - тема 159

• 75 191
  • 781
  •   2
Отговори
# 420
За k18 четох, че преди нанасяне да се разтърка хубаво в дланите докато побелее.

Да, аз така я нанасям.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 16:36 от Валентина*

# 421
Casual ,пълни четири процедури се правят,ако косата е силно увредена.Да,вероятно действа с натрупване в косъма и затова трябва да се нанася на последователни миенета.При мен си пролича това натрупване на трето и особено четвърто ползване.Косата се усещаше като силно напротеинчена.
След като нанесеш маската,стоиш 4 минути и тогава нанасяш финишите,каквито искаш.Нужни са 4 минути за да подейства маската,ако се нанесат финишите или да се изсуши косата преди това,процесът се прекъсва,това имат предвид.След като изтекат четирите минути,можеш да продължиш със стандартната си рутина.

macadamia,маската от 50 и 150мл е една и съща."Професионал" звучи обаче по-грандомански,а и не вярвам много хора да платят 70Евро за маска.Сравнявах състава,1:1 е

# 422
Аз много отдавна ви бях питала за к 18 ,миналата есен приятелка ми донесе , не съм очарована ,но е хубава терапия за изтощени косици ,моята не е такава ,нищо че е с балеаж . Аз все още си търся хидратираща терапия ,за сега само еластисайзер и марокан маска ,която не е само хидратация ,моля дайте предложения

# 423
# 424
Намирате ли прилика в консистенцията и ефекта от капките на o.way и олиото на Lalga?

# 425
  • Варна
Никаква Grinning. Лалга олиото ми е поредното добре миришещо и нищоправещо. Oway не му трая аромата ама си го смесвам с всички кремове и си го ползвам защото работи. Цената в Мейкъп е страхотна.

# 426
Капките вече ги няма налични в makeup, иначе са ми в любими и ги дебна, но...

# 427
Casual ........Нужни са 4 минути за да подейства маската,ако се нанесат финишите или да се изсуши косата преди това,процесът се прекъсва,това имат предвид.След като изтекат четирите минути,можеш да продължиш със стандартната си рутина.

macadamia,маската от 50 и 150мл е една и съща."Професионал" звучи обаче по-грандомански,а и не вярвам много хора да платят 70Евро за маска.Сравнявах състава,1:1 е
ако е така по си заслужава от брасти да се отнесе една 150 мл за 115  лв.
Шампоаните само по литър намирам разфасовки.

Разбрах какво имат предвид, но въпреки това не ми "звучи " добре обяснено
И аз като теб се заплеснах и термозащита сложих след повезе от 10тина минути.
Мисля следващият път да пробвам с преуош, шампуниране и после к18ката. Че много ми се заплита косата при измиването и - сложих к18 и тръгнах да сресвам, че да го разпределя равномерно. Голям зор видях, но наистина след 4-5 минути четката взе да се плъзга по косата. Усетих ефекта точно както ти го описа Heart

# 428
  • София
Момичета, бихте ли ми съдействали? 🙏
Косата ми е боядисана, чуплива, но много фриз-ва, за съжаление и няма никаква форма на самите къдрици вече.
Оставям я сама да изсъхне, защото със сешоар бухва ужасно, а пък тръгна ли с четка, допълнително я изсушавам - суха е и я изтощавам.
По ваша препоръка и аз купих терапията К18, сета на Calinachi и  серума на Oway, но няма особен ефект. Мека е , но пак без форма и фриз.
Много ви благодаря предварително!🙏

# 429
  • В полите на Пирин планина
Ray Of Light, а някакъв крем за къдрици не ползваш ли?

# 430
Casual,моите шампоани са по 250мл.,от немски сайтове съм ги вземала.Гледам че и в Ибей и Амазон ги има.За ежедневния се замислям дали да не взема литров,че бутилката е по-малко от половината вече.

# 431
  • София
Лейди, ползвала съм, но много утежнява косата.

Как нанасяте шампоан вие? На скалпа и по дължините слагате ли?

Другото което от скоро правя е да не ползвам хавлия за подсушаване.

Ray Of Light, а някакъв крем за къдрици не ползваш ли?

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 08:24 от Ray Of Light

# 432
  • В полите на Пирин планина
Ray, моята коса е доста чуплива и съм установила, че без някакъв продукт за финиш, няма как да стои добре.

# 433
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, ползвам следните три маски, можете ли малко да ми подскажете, дали са протеинови или хидратиращи ?

# 434
  • Някъде там
Има ли някой в темата, който да е пробвал серума на ми аманте?

Ако да, какви са ви впечатленията?

Общи условия

Активация на акаунт