Професионални серии за коса - тема 159

• 75 002
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Ако някоя дама го използва, би ли споделила мнение за този продукт?

# 451

Има ли я някой тази четка за коса да изкаже мнение? ☺

# 452

Има ли я някой тази четка за коса да изкаже мнение? ☺

Аз я имам. Много е удобна за захващане. Не се плъзга и т.н. Зъбчетата са силиконови и много приятни. Прави чуден масаж на скалпа.
Не виждам разлика в измиването или обема на косата, по-скоро е глезотия. Но не бих се отказала от нея 😂😂😂
Имам и четка на tangle teezer за ексфолиране на скалпа (забравих точното име) Тя със сигурност премахва по-добре мъртвата кожа, но пък дращи повече и понякога, ако не внимавам си наранявам скалпа.
TouchTreat не ексфолира така добре, но усещането е много по-приятно.

# 453
Моят син има пърхут и се чудя дали ще е полезна за него. А и за мен разбира се за масаж 😁

# 454
Някой ползвал ли етерично масло от розмарин за растеж?

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 03:10 от bonbonka6

# 455
С темата за Косопад много хора го ползват.

# 456
  • Варна
Есенциално не/каквото и да значи Grinning/ етерично да от години.

# 457
Да, смених с етерично в поста си.
Grinning
Мен ме интересува дали ще ми свали боята.

# 458
  • В полите на Пирин планина
Не. То се слагат няколко капки. Може и в дозата шампоан за еднократно измиване.

# 459
# 460
Дами, да похваля k18 - няма такова чудо или поне аз не съм попадала на такъв продукт-това за мен не е козметика за коса, това е прецедент в историята .....
След като измих косата с Calinachi /понеже в шампоана няма силикони косата ми след него става буквално като тел/, подсуших с хавлия, пръснах в дланите 3-4 помпички, разтрих до бяло и нанесох по дължините, като това , което напипвах беше като четина - не мислех, че има сила, която да разплете тази телена топка на главата ми, ноооо ..... след няколко минути чудото се случи, косата падна тежко надолу, разплете сe и когато изсъхна - чудо - такава коса не съм имала от седми клас - обемна, мека, без сухи хвърчащи краища - цяла нощ се наслаждавах на ефекта от К18. Косата на сутринта си остана жилава, обемна, на перфектни къдрици без стилизанти и сушоари.
Ами това са моите 5 ст.за К18
Момичетата, които са по-отдавна във форума знаят, че косата ми е гъста, с тънък косъм, изсветлена до ниво 10, дължина до под ключиците.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 11:36 от macadamia

# 461
  • Варна
Чакам го и аз то може ли свраката да пропусне Grinning.
Ако ти е чак толкова премиващ Calinachi смесвай го с Лалга 50/50 Grinning. Аз го смесвам с Шу за блондинки.

# 462
Чакам го и аз то може ли свраката да пропусне Grinning.
Ако ти е чак толкова премиващ Calinachi смесвай го с Лалга 50/50 Grinning. Аз го смесвам с Шу за блондинки.
А аз да питам за маската Calinachi - измих с Oway rebuilding, сложих маската, но ме домързя да сложа балсам, сложих си накрая от крема на Олиосета и капките на Oway и суших леко със сешоар. Нещо не се получи - освен една буйна разплетена кошница - какво да променя? Балсам ще сложа следващия път, но за финиш? Имам Curl Manifesto крем и аналогичния за къдрава коса на L'Oreal professional, Олиосета и капките. А, и един Дисциплин термик, взет от група, но имам съмнения в автентичността, защото ароматът е супер нетраен, а всичките останали термици, които съм ползвала, имат супер траен аромат.

# 463
  • Варна
Последно след като постоях с маската направо върху нея без да плакна сложих балсама на Кингсли за блондинки Grinning. Откачам от това миене по 16 пъти. При мен се получава всякак. Финиш точно Олесета крема смесен с капките.

Curl Manifesto имам и крема и олиото и не са моите. Смотват ми косата и нямам обяснение защо. С дисциплин би се получило също,но си го смеси с Oway.
Дисциплин си е с нежен аромат. Определено не мирише като Цимента и тоя за дълга коса Grinning.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 12:16 от prinzesata

# 464
  • София
Момичета, дали има в момента някакъв код за Calinachi?

Общи условия

Активация на акаунт