Уникален карък или мазохист

• 11 671
  • 342
  •   1
Отговори
# 135
Ти си бот, нали.
Темата е за трафик. Прозяв.

Не съм бот, но ако искаш мога да ти направя! Няма да е като chatGPT, но ще върши работа. И за какъв трафик да е, при положение, че точно този сайт не може да се оплаче от трафик!
Тук мисля, че само Нарциса ме разбра и още една две потребителки.
Не си, ама се държиш като бот.
Затова и мъжете ще си тръгват.
Малко чувство не е излишно тук-там.

# 136
  • София
Ревност, дребнавост, оказало се не риба, ами рак, кофти секс, несериозно отношение към живота, изневяра, някаква форма на насилие?
Скандалите защо бяха, хайде оттам.
После - кое е общото между двамата и къде се вписва третия?

# 137
  • в сърцата на децата <3
Начи мацка (въздъх) ти си ебати пича, пък той не те обича... Уууу кви са тъпи лузъри тия, пък ти си карък, карък... Нищо де, на лъскава опаковка до доста късна възраст връзват шараните, все някой достатъчно дебилен ще нацелиш.

# 138
Понякога имах усещането, че не са тези за които се представят. Дори и те да са виновни по някакъв си начин ми вменяваха на мен вина. Което ме депресираше. А във фитнеса разпусках и ми олекваше. Ето например за работата ми. Тъй като се налага да вися на PC доста често по малките часове и след това да спя до късно ми се натякваше постоянно, че го правя нарочно. А никои не се замисли, че това съм работила като се запознахме и заживяхме заедно и че това е голяма част от семейният доход. Не знам какво друго да кажа?!

# 139
Това ти казаха, и двамата? Че се развеждат, защото (нарочно) до късно седиш на компютъра?

# 140
  • Somewhere beyond the moon and stars
Честно казано, отношенията с хората - браковете също - не са въпрос на късмет, а на добър избор, усилие, работа, общи цели, сходни разбирания и куп други неща. Съдбата не е виновна.
Ако ще предполагаме - възможно ли е да подхожда твърде негативно, скептично, емоционално към мъжете? След известно съжителство с тях да се самоубеждаваш, че нещо правят грешно, което да се отразява на отношенията и накрая да теглите чертата с облекчение? От постовете ти звучи, че е точно така - и ако е така, то с новия се опитай да прощаваш повече, да гледаш по-отгоре на дребни забележки, повече да говорите честно, открито и без обвинителен тон; защото иначе и с брак, и без, отношенията се тровят постепенно.
В крайна сметка, има значение и с какъв тип мъже се събираш, ако настъпваш една и съща мотика няколко пъти, резултатът ще е същият.

# 141
Ами, научи се да комуникираш с хората.
На никого не му пика какво си, що си, ако не умееш да осъществиш комуникация и намериш допирна точка.
Мен лично ме дразниш. Ма аз съм си малко мъж.

# 142
Това ти казаха, и двамата? Че се развеждат, защото (нарочно) до късно седиш на компютъра?

То съвкупност от много неща. Вече казах няколко.

# 143
  • София
Ами, не си ги видяла в дълбочина тез хора. Червени лампи има много и не ти трябва директна проява. Усеща се в маниер, ситуация, отношение към Света.

В новия какво те спира?

# 144
Ами, не си ги видяла в дълбочина тез хора. Червени лампи има много и не ти трябва директна проява. Усеща се в маниер, ситуация, отношение към Света.

В новия какво те спира?

Нищо! Просто ми е като дежа вю.

# 145
Но също спомена, че и в двата случая сте правили опити за бебе? Ако са те депресирали тези мъже и са ти натяквали, защо изобщо си се решавала на такава важна стъпка? И колко време след старта на опитите сте се отказвали, кой е решавал, че няма смисъл?

# 146

То съвкупност от много неща. Вече казах няколко.

Добре, ще попитам по друг начин. Преди да се разведете и с двамата, вероятно сте имали разговор (1) какви са ви проблемите и как/дали е възможно да се оправят. След като това е било неуспешно, сте тръгнали да се развеждате и вероятно сте говорили (2) как и защо вече не желаете да сте в брак. Доколкото разбирам, ти казваш, че чувстваш отчуждение и затова не искаш. Те какво казаха? Хората не се отчуждават от днес за утре, за мен е много странно да не се обсъжда как се стига дотам.

А злободневни неща като висиш много на компютъра, правиш си прекалено много селфита във фитнеса и много са ти дълги часовете при фризьорката не са причини за развод.

# 147
  • Пловдив
Понякога имах усещането, че не са тези за които се представят. Дори и те да са виновни по някакъв си начин ми вменяваха на мен вина. Което ме депресираше. А във фитнеса разпусках и ми олекваше. Ето например за работата ми. Тъй като се налага да вися на PC доста често по малките часове и след това да спя до късно ми се натякваше постоянно, че го правя нарочно. А никои не се замисли, че това съм работила като се запознахме и заживяхме заедно и че това е голяма част от семейният доход. Не знам какво друго да кажа?!

Разбрах! Можеше да започнеш с това, че става въпрос за пари! Не разбирам само как не си ги разбрала в предбрачното съжителство?

# 148

В новия какво те спира?
Нищо! Просто ми е като дежа вю.
Няма как хем нищо, хем дежа вю.
Мен бившите ти ме издразниха още на фитнеса и фризурата, а аз нито ходя на фитнес, нито се забравям при фризьорката, която без това посещавам веднъж на полугодие. При мен в такава ситуация дежа вюто ще е не връзката пер се, нито предложението, а ако чуя дори намече за нещата, които правя редовно. Щото днес ще ти се хихика уж на майтап пак ли си с нова рокля, ама като ти тури халката, ще се репчи що харчиш излишни пари.

# 149
  • София
Ами, значи и той не става, има защо да се дърпаш от брак.

Общи условия

Активация на акаунт