90 - дневна диета - тема 372

• 39 851
  • 420
  •   1
Отговори
# 300
За много години !
Защо така замря тази тема ? 🥹
За много години!

# 301
  • USA
За много години!

# 302
За много години! Живи и здрави и отслабващи!

# 303
За много години!
Мога ли да пия алое по време на режима? На Хербалайф, не захаросаното, С високомазнния режим си съсипах стомаха и то ми помага.

# 304
  • София
Здравейте и от мен
Аз съм старо куче в тая диета. Реших че с вас ще ми е по-лесно, щото ще ме е срам като се отчитам, а то темата замряла- явно всички сте прегрешавали по празниците 😜
Та правила съм я 2 пъти. И двата пъти с много добри резултати - около 10 кг
С всекидневно нарушение на мляко в кафето и алкохолец по повод и нужда
НО след добрите резултати си викам - яяя можеш да си слаба, я си хапни и хоп сега пак съм тук
Днес ми е 7 ден. Минус 2 кг
176 см, старт 76 кг, мечта 60 кг

# 305
Здравейте пак! Авокадо и домат може ли в протеиновия ден? Те нали са плодове или не присъстват изобщо в режима

# 306
Може всеки ден. Неутрални зеленчуци са

# 307
Благодаря!

# 308
  • Sofia
И аз съм старо куче тук в темата Smile Предишен път свалих 13 кг и от 73 станах 60 кг, но в см свалих доста и от 42 размер минах на 36ти.

Сега, след близо 12 години започнах пак. Старт на 2ри януари- 70 кг. Искам да си постигна 60 кг пак, защото така се чувствам добре.

За момента си върви чудесно, вече 13ти ден и без прегрешения освен едно вино онзи ден. Слалила съм 3 кг., но предвид че вече съм на повечко години- май по- трудно става вече.

Успех на всички в групата и се надявам да споделяте повече- предишния път доста добре се стимулирах от постовете на дамите в групата!

# 309
Момичета, може ли от режима да ме боли глава, най-вече на плодов ден? Само ябълки ядох. От чистене на токсини?
За 8 дни съм 2.5кг надолу, като не бях стриктна. Смятам се за човек, който трудно сваля кг.

# 310
  • София
Не знам за чистене на токсини, но мен от глад или липса на кафе ме е боляло глава.
Само на ябълки цял ден е постижение. Аз в плодовия едвам дочаквам 12 ч, за да гризна ядки 😜
Аз съм 13 ден - минус 3 кг
Доволна съм.
Без нарушения с изключения на 2-те кафета с малко мляко всеки ден

# 311
  • Sofia
Първите дни от диетата и мен ме боля главата доста. Вече 17ти ден- вече съм добре. Не съм се мерила последните няколко дни, но преди 4 дни бях минус 3 кг.

Днес съм след плодов ден и се чувствам чудесно. Ще хапна:
- киви
- кашкавал на тиган, салата от зелении и авокадо, една филийка хляб вита
- пак кашкавал

Пожелавам ви приятен уикенд и много килограми надолу Flowers Hibiscus

# 312
  • USA
При мен плодовия ден ми действа диуретично, изхвърлям задържаната вода и това води до главоболие, когато увеличих приема на вода всичко се намести.

# 313
Здравейте,за първи път ще правя режима...то какво ли и не пробвах 🤦🏻‍♀️
Утре ми е първи протеинов ден
Закуска може ли банан? 🤔
Теглите ли порциите за обяд и вечеря?
За утре съм приготвила телешки пържоли и някаква салатка 💚

# 314
  • в малка спретната къщурка
Мила 25, моята закуска е банан. Това ме държи но обяд. С ябълките и цитрусите при мен не става, защото ме гони глад след тях. Порциите не тегля, но гледам порцията на вечерята да е на половина по-малка от обяда. Така правя разпределението. Започнах на 27.01 и днес съм минус 4кг.

Общи условия

Активация на акаунт