90 - дневна диета - тема 372

• 39 782
  • 420
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Bubani25, добро е менюто ти, само калмарите да не са панирани Simple Smile Аз лично избягвам и пържено, тъй като за мен не е много препоръчително заради стомаха, но ако ти понася- може чат пат.

Аз като за 70ти ден- само 2 пъти направих прегрешения, но след това си продължих обичаен режим. За момента вече доста видимо съм отслабнала и съм много доволна от резултата. Сега да ми мине и мързела и да почна поне малко упражнения- няма да имам равна Smile

# 346
Днес съм на плодов ден. За първи път в живота си ще ми се случи да ям само плодове цял ден. Ще хрупна и някоя ядка, че не знам как ще издържа, пък и са позволени.
Вчера на въглехидратния ден обядвах 2 филии с домашна лютеница,  четвърт авокадо и 2 кисели краставички. Вечерта домашен кекс. Как да не го обичам този режим?!😃

# 347
Днес 2 ден
Закуска грейпфрут
Обяд и вечеря картофена крем супа и може би нахутени кюфтенца, ако успея да си направя. И някаква салата.
За утре така ми се хапва геврек, с нетърпение чакам Blush. Но не винаги има де, та не е сигурно. Ако не си намеря геврек ще е пълнозърнести спагети.
Калмарите бяха с панировка да, от тези готовите. Аз винаги я махам, че са като мекици иначе. Но тук там остава по нещо.

# 348
Здравейте,сусамовият тахан всеки ден ли може да се яде или само в плодовият?Супер полезен е и не ми се иска да се лишавам от него ,като започна диетата .

# 349
Ден 2 Варива
З - фреш от грейпфрут
О - тиквички с ориз и салата зеле и моркови
В - картофи на фурна и салата домати, краставици и печени чушки

В деня на варива е хубаво да се смесват дори и в едно хранене, не е грешка, така човек е по сит. Wink
Wink

# 350
The Villain с теб вървим заедно значи и аз съм 2 ден днес.
Ето моят обяд

Крем супа от картоф, спанак и малко целина и салата с нахут, но от нея хапнах малко

За вечеря имам още супа, но ще видя дали ще ям от нея или ще си направя по - вкусна салата с нахута. Той между другото е много вкусен, от буркан е, но е вкусен. Исках да си правя нахутени кюфтенца, но май така ще го изям Joy
В Хепи имат една салата корсика май беше, с нахут и хумус, много вкусна. Самият нахут има и лимон и това според мен я прави толкова вкусна.
Пишете момичета, като има повече мнения и темата върви и ние се мотивираме.

# 351
Когато консумирате продукти от консерва или буркан поглеждайте съдържанието, в много от тях има добавена захар, но се намират и такива без.
П.С обожавам хумус с хубав домат, уникална комбинация

# 352
Здравейте,сусамовият тахан всеки ден ли може да се яде или само в плодовият?Супер полезен е и не ми се иска да се лишавам от него ,като започна диетата .
Доколкото знам лъжица тахан може всеки ден, но е с голямо съдържание на мазнини, така че не превишавайте 1 лъжичка. Ако го ядете в плодовия ден, той замества ядките и семената или поне ги намалете тях като количество.

Отчет след първите 4 дни-минус 2 кг. Много рязко отслабвам, не е здравословно. Вече съм 55, искам да стана 51 кг. Обмислям да поомекотя малко режима, ще пробвам как ще ми се отрази.
Днес за обяд ще хапна скумрия със салата краставици и домати, за вечеря- пак същото.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 07:27 от Ena123

# 353
Привет
Ден 3 въглехидрати
З. Грейфрут
О и В спагети пълнозърнести с доматен сос или сос алиоли не съм решила още
При вас как е положението ?

# 354
Bubani25 добре би било вечеряте днес да е сладка, но ако все пак си решила да е солена редче черен шоколад над 65% след това е задължително.

Ден 3 ВГХ
З - банан
О - салта домати и краставици две филии хляб
В - Сладолед + бисквити и ред черен шоколад

Вода над 2 литра, като 30 мин след хранене не се пие.

# 355
Благодаря ти, ще ям нещо сладко за вечеря тогава. Може би 2 филийки със сладко и някоя бисквитка.

# 356
  • Sofia
Днес се премерих и съм вече почти на целта си- бях 70, целя се в 61-60 кг, а съм 62.7 кг. Имам още половин месец, така че мисля че ще си достигна желаното.

Днес съм на:
- 4 малки кивита
- омлет на еърфрайър- яйца, чушки, подправки. Хапнах и домати и люта чушка, с една филия хляб
- вечерта ще е вероятно същото, въпреки че аз не спазвам еднаквите обяд и вечеря. Няма да има хляб, но салата вероятно ще е друга

# 357
Еха, супер е, че темата се раздвижи!
Да ви се отчета - днес е ден 4-ти. През различните хранения хапнах банан, ябълка, грейпфрут и завърших с банан.
Позволих си днес да се премеря и претегля. Направих го на 2-я ден и сега на 4-я. Имам разлика от - 2кг, както и -2 см в ханша, - 1 в бюста и -2см под бюста. В бедрата също -2 см. Имам навика да се меря на следните зони, препоръчвам ви и на вас, защото следите тялото си изцяло - ханш, талия, бюст, под бюста, бедро, ръка (в бицепса) и врат. Само мога да ви споделя, че когато преди почти 6 години бях стартирала нисковъглехидратния и високомазнинен режим свалих над 140 см общо от тези зони.
Сега реших да сменя, защото повече от година не помръднах и грам, била съм в плато по месец-два, дори и три, но повече от година ме демотивира. Затова минах на 90 дневната след препоръка от една медицинска сестра, която сама я прави след второто си бебче.
Малко ми е трудно да повярвам за този резултат, защото и двата пъти се мерих надвечер, а по принцип го правя сутрин, както и защото виждам този резултат. Ще следя как вървят нещата занапред. Целта ми е да сваля 12-13 кг. И на 15 няма да се разсърдя, но това вече е каприз. Висока съм 170 см и в момента тежа малко под 75 кг. Започнах от 77 кг. Преди да започна да връщам бях паднала на 64-65 кг, което ми беше добре. Имах един кратък период до 62, но не успях дълго да го задържа, а и ми писна да ме питат да не съм болна от нещо. Та, така...
Поздрави на всички!

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 02:05 от Milena Nalbantova

# 358
Аз правя леки изменения, защото не искам да свалям така бързо, но не препоръчвам всеки да си ги позволява.
Днес варива-леща с 2 топки ориз за обяд, леща с краставици и домати за вечеря. Нямам търпение за греховната вечеря утре. Ще си направя баница с локум.
Успешен ден на всички!

# 359
Ден 4 днес
Имам грейпфрути, ябълки и сурови орехи една шепа.
Да питам позволено ли е да се пие доматен сок от буркан, няма захар в него, само сол. Аз съм си го правила. Пише, че денят е плодово-зеленчуков, та позволени ли са зеленчуци. Имам спомен, че ако някой не може да яде плодове, то може зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт