90 - дневна диета - тема 372

• 39 725
  • 420
  •   1
Отговори
# 375
Milena Nalbantova супер резултат, аз за съжаление не мога да се похваля с такъв, за 8  дни не съм свалила почти нищо, едни 200, 300 грама не ги броя. Не се отказвам, знам че диетата действа.

Ден 9
З - банан
О - пилешко филе и салата зеле и моркови
В - не знам със сигурност, но ще са млечни, таратор и салата от домати и сирене, може би.

Ще следя как се движа. Много бавно свалям по принцип. И мен този резултат ме изненада. Приятно, разбира се. Надявам се да не е моментно.

Момичета, дайте мнение кога и дали може да се пие айран? Свикнала съм с него. Сега го избягвам. Както и когато има ориз, да слагам кисело мляко.
Айран само в протеиновия ден, и то ако консумираш млечни, заедно с обяда или вечерята, те не се комбинират нито с месо нито с яйца, с ориза категорично НЕ!

# 376
Здравейте,

Много се ентусиазирах, че темата се е възродила ! Аз съм на 30- ти ден и съм -4 кг., Прегрешавам понякога, особено по поводи, но аз съм решила да не се ограничавам максимално, за да не се откажа безвъзвратно. Утре имам протеинов ден и менюто ми ще изглежда така горе-долу:
1. Няма закуска- аз не закусвам обикновено
2. Свинска пържола със салата
3. Същото като обяда, но в по-малко количество.

Имам проблеми с измислянето на рецепти за въглехидратния ден. Писна ми от ориз, боб, картофи и леща. Ако някой може да сподели някаква хубава идея за рецепта, ще бъда благодарна.

Също така за любителите на кафето с мляко сутрин- вие с какво заместихте млякото?

# 377
Здравейте ,
Сега попаднах на темата
Днес беше 32 ден и съм минус 4кг

# 378
Здравейте.
И аз мисля да започна от другия месец.
Закуската трябва ли да е след 12 часа. От закуската до обяд колко часа трябва да има.
Банани са разреши само в плодовия ден ли?
Във въглехидратния ден може ли маслини , картофи,ориз?
Благодаря на всички отзовали се. Успех желая на всички.

# 379
Маслили да, картофи и ориз са в ден варива. Във въглехидратния ден може макаронени изделия, хляб, пица, гевреци и други тестени изделия, но със зеленчуци.

# 380
Здравейте.
И аз мисля да започна от другия месец.
Закуската трябва ли да е след 12 часа. От закуската до обяд колко часа трябва да има.
Банани са разреши само в плодовия ден ли?
Във въглехидратния ден може ли маслини , картофи,ориз?
Благодаря на всички отзовали се. Успех желая на всички.
Може с банан да закусвате всеки ден. Обядът може и преди 12, но да са минали 14 часа от вечерята. От обяд до следващата вечеря трябва да има 4 ч разстояние.

# 381
Отдавна не съм се включвала при вас.
Имам въпрос, работя на 3 смени и се чудя на нощната, когато дефакто от  8 до 15ч спя как трябва да си разпределям храненето? Другото е че всяка седмица е различно и няма как да е все по едно и също време.
Започването ми на тази работа беше и причината да прекъсна последния път режима след 26 дни.

Нямам проблеми с кг, нямам нито кантар, нито комплекси, но е много наложително за дъщерята, а тя сама няма да почн е затова почваме семейно.. Само да видя как ще го оправя с тези смени

# 382
Има начин-приготвяйте храна в кутии и я хапвайте, когато можете на работното място. Важното е да спазвате 16 часа разстояние от вечеря до закуска.

# 383
Чудесно е да се стимулираме!
Вчера се теглих, добавих още едно кило надолу. Сега съм с минус 4 (на 17 ден) и в см има разлика - 4 см по-малко в ханша! Пропорциите работят успешно - 1 см на 1 кг. Имам и още см свалени от други зони - бедро, гръдна, подгръдна обиколка. Днес съм на варива. Планирала съм спанак с ориз. Поздрави!

# 384
Момичета, споделете как върви режимът при вас? Кое е нормално като свалени кг за определен период време, например - 1 месец, 2 месец... Аз забих на -3 кг. Беше -4 за кратко, обаче. На 23 ден съм. Опитвам се да спазвам доколкото ми е възможно. По-скоро на 2 пъти ми се случи да пропусна обяда. Надявам се да се справя докрай Simple Smile

# 385
И при мен имаше застой цяла седмица. После бавно тръгнаха надолу някакви грамове. Но аз не я правя стриктно, храня се разделно, но съм махнала плодовия ден. Доволна съм, останаха ми 2 кг до целта, но и сега изглеждам ок, така че когато стане, тогава, не бързам.

# 386
И при мен имаше застой цяла седмица. После бавно тръгнаха надолу някакви грамове. Но аз не я правя стриктно, храня се разделно, но съм махнала плодовия ден. Доволна съм, останаха ми 2 кг до целта, но и сега изглеждам ок, така че когато стане, тогава, не бързам.

Привет! Днес ми беше водния ден... и от задачи разсеях се и посегнах към банана... Sad ... без да се усетя наруших деня, докато водих един дълъг телефонен разговор. Смятам да си изкарам деня на вода и чай. Не знам дали това би се броило за воден. Оххх.. полагам старания, но и доста напрежение има около мен тези дни. (днес е първия 29 ден при мен).
Благодаря за съветите предварително!

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 15:12 от Milena Nalbantova

# 387
Здравейте на всички.
От днес се записвам официално в темата.
Днес ми е първи ден, за сега се справям добре. Надявам се довечера да не прегреша с нещо.
Утре ми е ваарива може ли към варен картоф да добавя царевица и маслини?
Успех на всички.

# 388
Може царевица, маслини 4-5 също.

# 389
Здравейте, момичета, захващам се и аз с диетата. Вълнувам се, надявам се да стигна до желания резултат. Имам въпрос, вероятно не съм прочела добре, извинете ме. Дали в деня за въглехидрати може да се консумират спагети с босилеково песто? Благодаря ви, пожелавам успех на всички! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт