90 - дневна диета - тема 372

• 39 741
  • 420
  •   1
Отговори
# 360
Може зеленчуци взесто плодове. Пише да са без сол, оцет и зехтин, но поне малко сол бих си добавила, такава безвкусица как се преглъща?

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:22 от Ena123

# 361
  • Sofia
Ако ям зеленчуци - слагам мааалко сол и лимонов сок. Бива, понася се Innocent

# 362
Ден 4 днес
Имам грейпфрути, ябълки и сурови орехи една шепа.
Да питам позволено ли е да се пие доматен сок от буркан, няма захар в него, само сол. Аз съм си го правила. Пише, че денят е плодово-зеленчуков, та позволени ли са зеленчуци. Имам спомен, че ако някой не може да яде плодове, то може зеленчуци.
Принципно може зеленчуци, но солта в този ден мисля, че не е ок, задържа се вода и съответно утре минуса ще е по-малък.
Ден 4 за мен
ПЛОДОВЕ цял ден, след 12 може да се смесват и може да се хапва през 2 часа

# 363
Благодаря ви момичета.
Ще хапвам и зеленчук в този ден щом може. Краставица, домат, за разнообразие де.

# 364
Здравейте,
Вчера моя плодов се провали с гръм и трясък, до към 18 часа всичко беше супер, докато не започнах да приготвям вечерята за семейството...историята мълчи.
Днес продължавам по план.
Ден 5
З - два дребни банана
О - свинско с прясно зеле
В - пилешко филе на скара и салата

# 365
Моят плодов мина по план вчера.
Днес 5 ден
З. Банан
О.и В. Зеленчукова супа със скариди
Зеленчуците са неутрални, без фиде и застройка.

# 366
Ох, кантарът тази сутрин ме разочарова. А вчера съм яла леща и салата. Знам, че има период на задържане на течности, зависи и дали посещението на тоалетна е редовно, но...въпреки това ми се развали настроението. Нищо, продължавам си по план.

# 367
Добро утро,
събота и неделя минаха неусетно и днес пак на работа. Никой не е писал, надявам се да не съм останала само аз тук.
ДЕН 8
Плодове, ядки и вода

# 368
И аз съм тук. Днес съм на ориз и салата, а за вечеря грах яхния.

# 369
И аз тук.
Ден 8 днес. Имам банани, ябълки, краставици.
6и 7 ден минаха по план. Като кг все още не съм свалила, но имам разлика в обиколките. Даже вчера ми казаха, че съм отслабнала много. Аз не мисля така, но има малка разлика.
Хубав ден за сега момичета.

# 370
  • Sofia
Аз съм на банан, пресни картофи с доматена салата и хляб, и вечерта картофите и салата.

Този ден не ми е любим, освен когато има боб Innocent

# 371
Привет, момичета! Минавам да дам сведения Simple Smile
Днес е 10 ден. Уверено закрепени -3 кг (този резултат се появи на 7-я ден). Имам още 10 кг до целта. В см също имам малка разлика надолу. Днес съм на варива. Поздрави!

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:50 от Milena Nalbantova

# 372
Milena Nalbantova супер резултат, аз за съжаление не мога да се похваля с такъв, за 8  дни не съм свалила почти нищо, едни 200, 300 грама не ги броя. Не се отказвам, знам че диетата действа.

Ден 9
З - банан
О - пилешко филе и салата зеле и моркови
В - не знам със сигурност, но ще са млечни, таратор и салата от домати и сирене, може би.

# 373
Ден 11- един от любимите ми. За обяд част от милинка и бисквитена торта за вечеря. И аз почти 3 кг съм свалила, при положение, че махнах плодовата закуска.

# 374
Milena Nalbantova супер резултат, аз за съжаление не мога да се похваля с такъв, за 8  дни не съм свалила почти нищо, едни 200, 300 грама не ги броя. Не се отказвам, знам че диетата действа.

Ден 9
З - банан
О - пилешко филе и салата зеле и моркови
В - не знам със сигурност, но ще са млечни, таратор и салата от домати и сирене, може би.

Ще следя как се движа. Много бавно свалям по принцип. И мен този резултат ме изненада. Приятно, разбира се. Надявам се да не е моментно.

Момичета, дайте мнение кога и дали може да се пие айран? Свикнала съм с него. Сега го избягвам. Както и когато има ориз, да слагам кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт