90 - дневна диета - тема 372

• 39 725
  • 420
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета!
Преди 13 години съм правила диетата и отслабнах с почти 15 кг, но тогава съм била на 34 . Сега на 47 не зная дали ще се получи, но започнах от вчера.Пробвала съм Узунов и какви ли не , но нещо не ми се получава.90 дневната мисля с по-голямо разнообразие ще ми е по-лесна. Имах си една табличка в Ексел, не си я намирам, ако някой ми изпрати ще съм много  благодарна. Връщам се назад да чета да си припомня диетата.

# 391
Здравейте,
Не съм писала досега в темата, но стартирах режима на 17,02 - 77кг. , заедно с мъжа ми - 97кг. Към днешна дата, след втори воден ден, аз -9кг, той -17 Simple Smile.
За протокола, на 51 години съм и влизам стабилно в  критическата, работата ми е на бюро. Ходя 3 км сутрин пеш до работа и  почивните дни гледам да направя поне 10000 крачки. От 40-ти размер дънки, в момента влизам в 36-ти.
С кантара сме в постоянна война, особено в началото -2 седмици не мърдаше гадината, аз се виждам вталена, той си запомнил една цифра и не мърда. Но влезе в час, де, когато заплаших да го изхвърля.
Така че, давайте смело, получават се нещата.

# 392
Момичета, честит Великден! И сега на въпроса - няма как да не се прегреши в днешния ден, ще е обидно за гости и домакини. Днес ми е ден за варива, но вероятно ще се консумира дроб сърма, яйце... курабия. Имам воля да не го правя, но е невъзпитано, особено днес със семейството.  Въпросът ми е с какво продължаваме на следващия ден - както си върви по ред в календара или трябва да има промяна?
П.П. Днес ми е 43 ден и съм -6 кг. До целта имам още 6-7 кг. Имам и см надолу.

# 393
Продължаваш със следващия ден - въглехидрати.

# 394
Честит Великден! Днес ми е въглехидратен ден, но ще хапна от всичко без угризения. На Цветница ми беше първото прегрешаване, не ми се отрази на килограмите, важното е да не излизаме от режима ежедневно. От утре пак си минавам на протеини. Остава ми 1 кг до желаната цел, после режим-почивка.
Хапвайте си днес, празник е, отпуснете душите!

# 395
Не съм съгласна с отпускането. Празници има много, ако постоянно се отпускаме доникъде няма да стигнем- от личен опит. Ако трябва разменете си дните, но не смесвайте групите храни. Аз днес ще ям месо и яйца, а козунака ще ям вдругиден. Нищо обидно не виждам да кажа, че съм на режим и да хапна от част от менюто. Светли и здрави празници!

# 396
По себе си съдя, че веднъж седмично може да се хапва повече. Но всеки си познава тялото. Аз не съм пример всъщност, защото дори съм махнала плодовия ден. Някой може би няма да отслабне така, но аз свалям.

# 397
Как сте, момичета? Аз вече минах на режим-почивка, защото достигнах желаните килограми. Прекрасен е режимът-неангажиращ, нелишаващ от нищо, лесен за изпълнение.
Успех на всички!

# 398
Здравейте. Пълна трагедия. По Великденските празници съвсем оплесках режима. Но вече ще бъде стриктна .  Започнах наново , а сега съм и в цикъл не знам дали съм свалила за една седмица. Но предполагам , че свалените килограми са 0. 😭

# 399
Здравейте
Аз правя тази диета за 4ти път. И много съм я "пипнала".
Първият път я правих, докато стигна желаните кг с почивки само по моретата и празниците. За 9 месеца - 40кг, като 10 са общо качените по почивки. Не наведнъж, а например на морето 3, на Коледа - 2 и т.н. Тогава бях кърмачка и воден ден не съм спазвала. Също и денят със сладкото рядко го правех, защото не обичам много такива неща.
Вторият път - миналата година. Свалих 4кг, забих и реших да направя един грешен ден и той продължи 4 месеца..., докато забременях.
И ето ме отново. Вече 1 месец. Свалила съм 3кг. Кърмя от време на време. На приключване съм. Не съм и няма да правя водния. Отново прескачам сладкия. Ако ми се дояде -хапвам нещо малко или пък правя изключение и си правя и този ден.
Още 6кг имам за сваляне от качените през бременността, но аз искам и още 7. Съвсем да стана старото аз.
А на Великден повтарях протеинови ден, докато свършиха месото и яйцата 🤣
Запасила съм се с търпение, извадила съм кльощавите дънки и така... гледам към крайната цел.
Успех на всички

# 400
Как сте, момичета? Аз вече минах на режим-почивка, защото достигнах желаните килограми. Прекрасен е режимът-неангажиращ, нелишаващ от нищо, лесен за изпълнение.
Успех на всички!

Супер! Поздравления! Аз съм на финала на 2-3 от режима. Сякаш малко зациклих, но ще си го довърша, пък каквото такова. Имах през тези около 53 дни макс 3-4 разминавания, но се надявам да не се отразят твърде много. Просто винаги много бавно ми се случва свалянето. Леко усещам по дрехите си промяна. Скоро ще се претегля и измеря см. Не знам дали е добър напредъкът ми, но по мнения на други тук във форума, сякаш малко по-бавно свалям. Ще ми е полезно да споделите с какъв темп сте сваляли кг и см в 3-месечния период. Вторият месец при мен е лек застой. Това не знам дали е нормално.

# 401
Аз за 52 дни си постигнах резултата- минус 6 кг. Затова няма да продължавам до 90-я ден, а ще мина на почивката. Много видоизмених режима, но спазвах принципа на разделното хранене. Не съм мерила обиколки, но видимо дрехите са ми широки и в момента съм 51 кг, както преди 20 г.

# 402
Аз за 52 дни си постигнах резултата- минус 6 кг. Затова няма да продължавам до 90-я ден, а ще мина на почивката. Много видоизмених режима, но спазвах принципа на разделното хранене. Не съм мерила обиколки, но видимо дрехите са ми широки и в момента съм 51 кг, както преди 20 г.

О, Вие нямате почти нищо за сваляне. Аз 6 кг ги свалих почти през първия месец. Целта ми са 12-13 кг. И затова малко се обезнадеждих. Малко повечко сериозен стрес на работа, съответно малко забавяне на цикъла и подуване. Но се надявам да се нормализират нещата.

# 403
И при мен имаше период на задържане, но не се отказах и бавно, бавно си постигнах целта. 12-13 са напълно постижими. Аз свалих общо 9, защото прези 90-дневната бях на калориен дефицит. Но от този режим съм най-доволна, не го усещам като лишение някакво.

# 404
И при мен имаше период на задържане, но не се отказах и бавно, бавно си постигнах целта. 12-13 са напълно постижими. Аз свалих общо 9, защото прези 90-дневната бях на калориен дефицит. Но от този режим съм най-доволна, не го усещам като лишение някакво.

Преди малко се претеглих и измерих... докривя ми, защото бях свалила 6 кг. Сега кантарът ми показва с 2,5 отгоре. И това е от доста време - около 2 седмици поне. А се усещах, че ми е поспаднало подуването, нооо.. кантарът не ми е приятел тия дни. Пф... Днес съм на плодове. Имам питане - може ли плодовете да се заменят със зеленчуци? Да кажем вечерята със салата? Някъде ми беше попаднало, че може. Благодаря за съветите и мненията. Всяко ми е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт