Най-добрият приятел на мъжа говори само за любовници

• 7 388
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
„Ох, то и аз на работа май съм единствената, която още не си е хванала любовник...“ – казано с тъжен поглед и кахърен глас.

# 76
Добре, универсалното решение, разводът не събра подкрепа във форума. Има още две опции, коя от коя по секси.

Първо. Може ти да намериш любовница на мъжа си. По градове, паланки и форуми в интернет е пълно с много подържани, леко застаряващи кандидатки за любовници. Намирането ѝ няма да е трудно. От там всички смятаме че мъжът ти, веднъж намерил си любовница, ще спре да говори пред теб за такава.

Второ. Може да а станеш любовница на най-добрия приятел. Всички предполагаем, че този човек след като си намери любовница, ще спре да говори на мъжа ти за любовници.

Това са ти двете опции.
Новаторски решения! Sunglasses
И на как'Сийка е добро! Smirk

А, да, и да не общува с мъжа си. Laughing (С него, нали?)

# 77
Мисля, че правите от мухата слон….

# 78
  • София

Аз бих казала, че ако иска е свободен да ходи, не съм го вързала за мен, но разбера ли (а аз ще разбера) - приключваме. Което между впрочем важи и за мен...
Темата за мен се изчерпва с това.

# 79
Жена ми счупи миксера, докато правеше кекс, които щеше да носи на приятелките си. Как да го преодолея? Да се разведа ли директно, или да и дам втори шанс?

# 80
Изяж кекса ти.

# 81
  • София
Определено би ми паднал в очите мъжО, ако стои и слуша със светнали очи такива приказки. Иначе доверието си е нещо отделно. Всеки си познава човека и знае докъде му държат ангелите. Има и такива, които биха се поднесли. Понякога даже много свестните и добрички са склонни да се харесат на готиния пич, дето се прави на голямата алфа и да не могат да му откажат. Знам за такива случаи. За други всичко е празни приказки и правене на мъже. Разбира се, да се правиш на падар и да вардиш приятелите на мъжа си, та да не залитне покрай тях, е малко унизително положение. По-скоро наблюдаваш и си правиш сметката, докъде могат да стигнат нещата и докъде ще търпиш ти.

# 82
  • София
„Ох, то и аз на работа май съм единствената, която още не си е хванала любовник...“ – казано с тъжен поглед и кахърен глас.
Тъкмо мислех да предложа същото. Според мен мъжът на авторката и приятелят му се майтапят, тя обаче явно няма много чувство за хумор, и се връзва. В подобна ситуация аз бих започнала да им предлагам (и описвам) знойни (и загорели) мацки, един вид "барабар Петко с мъжете", докато и двамата не се почувстват затапени. Шегичките през социалните мрежи са си разтоварване.

А тия мъже, дето много говорят и обсъждат мацки, обикновено имат ED проблеми, избиват комплекси с много приказки, белким някой се върже да им повярва какви свалячи са.

# 83
Определено би ми паднал в очите мъжО, ако стои и слуша със светнали очи такива приказки. Иначе доверието си е нещо отделно. Всеки си познава човека и знае докъде му държат ангелите. Има и такива, които биха се поднесли. Понякога даже много свестните и добрички са склонни да се харесат на готиния пич, дето се прави на голямата алфа и да не могат да му откажат. Знам за такива случаи.
Е, аз затова питах голяма алфа ли е, т. е. има ли риск. Joy

# 84
  • София
В подобна ситуация аз бих започнала да им предлагам (и описвам) знойни (и загорели) мацки, един вид "барабар Петко с мъжете", докато и двамата не се почувстват затапени. Шегичките през социалните мрежи са си разтоварване.

Аз пък бих им предложила, да си направим тримата тройка - да видя, как ще им повлияе тая мисъл на устрема Joy

# 85
Нали знаеш правилата за избор на 3-ти? Внимавайте с тез шегички, да не вземе да ви се съгласи Simple Smile

# 86
  • София
Който и да се съгласи, ще е доста показателно Wink

# 87
Хубаво де, габонке, а мъжът ти как реагира и реагира ли изобщо на тези приказки? Ако само си мълчи скромно и срамежливо, да знаеш, че двамата ти хвърлят прах в очите.

# 88
Вероятно на твое място бих изчакала приятеля да си тръгне и спокойно бих казала: "Иване, нали знаеш, че ако те хвана в изневяра, с този брак е свършено? И няма да давам втори шансове."
Просто да си знае.

А ако ти се занимава да се заяждаш с приятеля, разказвай тъжни истории за разведени мъже, натирени от семейното жилище, на които не им дават да виждат децата и т. н. Със съчувствие, естествено. Innocent

# 89
  • Out of the Mix
Поставям се от другата страна.
Ако "госпожата" почне постоянно с такива коментари, намеци, теми, мисли, никак няма да сме "ок", както и постоянен чат. Какво е това?
Детска градина, тийн, или зает семеен човек с ангажименти?
Постоянният чат и като цяло висене и кискане онлайн, никога не води до добро, и не е ок.
Явно много свободно време има мъжът ти, или не си достатъчно "ангажирана" в секса с него, интимно.
Когато всичко е наред, и сексът е в изобилие - провокираш го постоянно, да няма време да мисли за други, няма да се изпада в такава ситуация, а ако се изпадне, проблемът няма да е в теб, и баста.
И не става дума за ревност.
Човек трябва да има самоуважение, и показване наобратно, никак не значи да си мълчим все едно нищо не е станало.
Казваш му какво те човърка и притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт