Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 61 130
  • 784
  •   1
Отговори
# 390

Този код за Aboutyou ли е или за Remix? Има ли минимална поръчка?

Изтекъл е. Някой да има друг код?

# 391
Пак има до -70% допълнително......!!!! Tired Face Tired Face

# 392
И аз идвам с това ...

# 393
А аз да питам за код за 5% дори.
Нз къде да търся, пробвала съм няколко пъти, но без успех....

# 394
  • София
Супер, успях да си поръчам няколко неща за които ме беше яд че бях изпуснала 🎉

# 395
И аз се разписаха скромно с една блузка

# 396
# 397
Сега обърнах внимание, че ми препоръчат размер С (стандартно съм хс) от khujo, а аз поръчах хс.
Наистина ли са умаление цял номер ?

# 398
Аз съм между М и Л, от Куджо поръчах Л и ми е добре. Но аз обичам да не е по мен, за да мога да слагам и дебели пуловери. Но самият модел не е много втален така, че мисля че бих влязла и в М.

# 399
  • София
Някой ако е поръчвал яке Khudjo може ли да даде снимка в цял ръст как седи че се чудя между няколко модела?

# 400
  • Пловдив
И аз поръчах от Ремикс два номера на яке Khudjo - по 68лв ми излязоха с код за 40%.
Пише, че са нови с етикет, да видим кой от двата номера ще ми стане.

# 401
Българският пуловер на мен не ми боде. Проблема е, че дойде и другия цвят, но по-малкия размер. Той вече ми късее. Явно модела е скъсен. Оставих си по-големия. Все пак го считам за находка, и зеления, и кафявия цвят са много приятни.
Дойдоха и тези https://m.aboutyou.bg/p/espadrij-l-originale/espadrili-3810403?u … _campaign=product
Като изключим свикването с модела, стават за широк крак и са удобни. Лошото е, че сигурно няма да изкарат много. Но са ефектни и удобни

# 402
Аз от Ремикс нищо не харесах, само това на Мария е уникално. Него бих поръчала, но тук е много скъпо...Рових за Рагуеър, те ми допадат също...зимните, но за номера не мога да се ориентирам. Моя позната си е купила вталено яке, до коляното, размер С. Накара ме да го облека, ми то ми стана Flushed Аз С не бих поръчала, но пък моя Л дали няма да ми е огромен?

# 403
  • Варна
Намалена Тениска Max&co
Само Л
От 158 лв на 49 лв.

https://m.aboutyou.bg/p/max-co/teniska-danzante-7952567?utm_medi … _campaign=product

# 404

Общи условия

Активация на акаунт