Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 61 131
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И аз тук от темата се насочих към Ремикс за едно яке, но това беше декември още. Голямо попадение имах с този код 40% за първа поръчка. Тогава нацелих едно ски яке Рокси за 100 лв, а в АЮ цената не му падна под 220лв на намаленията, а и вече го няма налично.

# 376
  • Бургас
Тeda, това и аз го гледах, бая ме сърбяха ръцете, но издържах. 😁
Издържах всъщност, докато не попаднах на това, за 47 лв с код за нов профил 🤦😄

# 377
# 378
  • София
За горния код трябва минимум 97лв поръчка.

# 379
Зaрибихте ме с тези якета Khujo.Ама много скъпи бе.Успях да изровя едно от Ремикс, с код за първа поръчка ми излезе 95лв.(Дава код - 40% за нова регистрация при първа поръчка) Исках дълго яке, но има опасност да мязам на тюленче и затова избрах по-късо.
Това е. Червен цвят се води, ама са им много смотани снимките на сайта.

Имам код за якета 20%, някой ако иска го ползва да ми пише
Ако е за about you и ако не сте го дали вече, бихте ли ми го изпратли 🙂 Ще съм благодарна

# 380
  • Пловдив
Знам, че тук се харесват по различни неща, но аз одобрих този пуловер, чиста вълна, произведен в България, хубава кройка, изчистен, все още на добра цена
https://m.aboutyou.bg/p/a-lot-less/pulover-blakely-7202102?utm_m … _campaign=product

Понеже е от вълна, усеща ли се някакво боцкане или дразнене по кожата?

# 381
Докато сте на тема пуловери – препоръчвам тези на Selected Femme с алпака – леки/тънки и топлещи пуловери, които не боцкат (заради смесения състав). На намаления си взех два с различни кройки, веднага ми станаха любими.
//като този

# 382
На пробата не ме подразни
До ден два ще дам отзиви дали боде при носене, днес го получих
По принцип нося пуловери на голо, капризна съм им, но обикновено не ме бодат.

# 383
Поръчах и аз khujo , хс, сиво и дъщеря ми като го видя и каза : юююю, ама не ми харесва, много е бабешко, нали няма да го носиш Sad

# 384
Ще връщам раничка. Този one size се оказа като демо версия. Раничката е точно един литър. От предното намаление си взех страхотна раница на марката за около 30 лв,та се надявах на нещо подобно.
Ако някой я хареса да знае,че е съвсем мъничка, предполагам ще се появи пак.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 22:16 от mamaivy

# 385

Този код за Aboutyou ли е или за Remix? Има ли минимална поръчка?

# 386
Темата е за Aboutyou, не за Remix. Така, че кода е за Aboutyou. Действа над 100лв.

# 387
Темата е за Aboutyou, не за Remix. Така, че кода е за Aboutyou. Действа над 100лв.

Знам за какво е темата, но масово се коментира и Remix, така че човек не знае...

# 388
Като гледам цените, направо ми се виждат космически след намаленията. Наистина, не мога да бъда недоволна от сезона.
За фон дьо тена по яките - имам един фдт на Есте Лаудер, мисля, че се водеше double effect, общо взето най-известният фдт на марката. Когато дръпне, изобщо не цапа. Разбирам го по носните кърпички. Чувала съм от по-старите манекенки, че са имали специални тънки шалчета, които са си мятали върху главата, когато обличат дреха, за да не остава макиажът върху дрехата. Но това е за рокли и блузи, за яке не върши работа.

# 389
Като гледам цените, направо ми се виждат космически след намаленията. Наистина, не мога да бъда недоволна от сезона.
За фон дьо тена по яките - имам един фдт на Есте Лаудер, мисля, че се водеше double effect, общо взето най-известният фдт на марката. Когато дръпне, изобщо не цапа. Разбирам го по носните кърпички. Чувала съм от по-старите манекенки, че са имали специални тънки шалчета, които са си мятали върху главата, когато обличат дреха, за да не остава макиажът върху дрехата. Но това е за рокли и блузи, за яке не върши работа.
Върна ме носталгично в детските години, майка и нейните наборки имаха тънки шалчета и мятаха на главата като обличат- годините преди лак за коса, когато са фиксирари букли с бира или лимонтозу, захар, а червилата цапаха с поглед. Мятаха на главата, края захапват и се обличат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт