От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 921
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ В КЪЩИТЕ ВИ ДА ИМА!

На нас дядо Коледа ни  направи страхотен подарък, Марти за пръв път се пусна и направи първите си две крачки сам. Много е нестабилен все още, едва ли ще проходи скоро самостоятелно, но определено е много задобрял в ходенето с чужда помощ. Щом го оставя на земята първото нещо е да пропълзи до нещо за което да може да се хване и да се изправи. Наистина ни е много рано, дори нямаме пълни 8 мес., но просто той сам се изправя и ако аз не го хвана рискувам да падне и да се удари лошо.

# 76

На нас дядо Коледа ни  направи страхотен подарък, Марти за пръв път се пусна и направи първите си две крачки сам

newsm09 ти ме изуми направо  ooooh! на 7 месеца .... ,честито ви тогава  Grinning,сега две крачки след месец да бяга вече  Grinning

Филип@,абе колкото повече го гледам твоят син ,толкова повече ама хич не ми прилича на 8 месечно бебе  Grinning ,като голямо хубаво момченце е  Hug

Бютич,давай да го видя моят зет  Grinning,ч еми домъчня,а януари живот и здраве ще прескачам до Русе  Whistling ,та може се видим и да ги запознаем официално  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 23:21 от Дея

# 77
  • София
Честит Имен Ден, на Ицетата ни и на Хриската!   bouquet

То хубаво празници, празници, ама аз съм гроги  Confused

Хайде утре с кафенцето тук, да разказвате  Wink

# 78
Честита Коледа на всички! Hug и на именяците и на моя също Wink!

Дея, много сте сладки всичките! И ти и мъжа ти и малката!!! Heart Eyes
Мернах и проходилката, и искам да те питам лесно ли се бута, че у нас имаме доста теракот, та ако е много бърза да не се утепаме! ooooh!  Laughing Криси също си въобразява, че може да ходи, защото в кревата обикаля, бавно, бавно, но си прави кръгчета, също се изправя до проходилката си и ако е на килима я бута и ходи с нея /зад нея не в нея - затова искам да му взема от бутащите се вече/, обаче се завърта на 180 градуса и се пуска, прави една крачка и се пльосва. За пръв път го направи вчера и му се поду устната, веднага спадна отока с лед, но хич не си взе бележка и е много смел. За моя беля де, защото все го дебна да не падне. Sad Тва с лазенето и изправянето не било толкова готино, колкото си мислех. Веднъж разбере ли, че го може не спира да го повтаря. По цял ден само това прави. Няма играчки, няма нищо, дай му да лази и да се катери по нещо. Нито в легло седи, нито в стол, сложиш ли го - рев, и по цял ден ходя по него. Ами като проходят... ooooh! ooooh! ooooh! Май лесното свършва. Laughing

При нас този път като никога почти няма гърмежи! Mr. Green

# 79
Влязох да питам за столчетата и се разсеях... Crazy

Кога ще си сменяте столчетата за кола?

От типа кошница са до 9кг или 10 месеца. Мислили ли сте по този въпрос и харесали ли сте си нещо. И ако 'да', какво е то, че се чудя?
newsm78

# 80
На нас дядо Коледа ни  направи страхотен подарък, Марти за пръв път се пусна и направи първите си две крачки сам
Браво на сладуркото Марти Heart Eyes

Влязох да питам за столчетата и се разсеях... Crazy

Кога ще си сменяте столчетата за кола?

От типа кошница са до 9кг или 10 месеца. Мислили ли сте по този въпрос и харесали ли сте си нещо. И ако 'да', какво е то, че се чудя?
newsm78
Ние вече го сменихме, че кошницата му е малка вече. Купихме такова, само цветовете са други. Доволна съм от столчето засега, удобно му е според мен, а може да се слага и в посока обратно на движението като кошницата.

# 81
Честита Коледа, с пожелания за здраве и много обич!
Честито на именниците!
Честити първи стъпки на Марти!

# 82
# 83
Честита Коледа, момичета. Пожелавам на всички ни да сме живи, здрави и много щастливи.

# 84
  • София
Честито Рождество Христово, мила майчета и бебочета!
Бъдете здрави, весели щастливи,
упорити, работливи,
с успехи наградени,
с любов и детски смях обиколени!

Честито на всички малки и големи имащи поводи за празуване - месечковци и именици, новоозъбени, пролазили и проходили!

# 85
Добро утро от нас с Теди Mr. Green
Вече доста време стана вечер си ляга в 19,30 и сутрин куква в 6-6,30 направо ми се стъжни и вечер пак се буди през час Tired нооо това е няма как...взимам го на спалнята като стане и почва да ни бърка в очите в устата с едната ръка към баща си с другата при мен Joy
Марти честито първи стъпки !   
Честито на месечковците ни Тони, Вяра и Стилиян !
МАЛКО СНИМКИ:
В СТОЛЧЕТО: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1803297
СЪРДИТО ЖУЖЕ: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1803303
ЛОШО ЕЛЕНЧЕ: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1803300
КОЛЕДА ВИСЯЩ НА ОГРАДА:  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1803306

# 86
Здравейте скъпи мами и сладки априлски дечица!!!
 Всички май сте отпразнували добре празниците, други все още празнуват, а на мен се развали настроението  Confusedпък утре имам и именник - първият именден.

Дай да ви се оплача, че тук гледам да се държа и да давам кураж.

Вчера ходихме на църква - както подобава и май разболяхме Стефанчо.  CloseСледобяд започна да кашля, но малко, но сутринта.... Направи спазъм - кашля 15 мин., текнаха му сополки, изпоти се от кашлица, но Т няма Ill. Веднага звънахме на педито и от там в спешен кабинет. Направиха му един урбазон и казаха да го наблюдавам и ако до края на деня пак стане така хайде в болницата. Ходел някакъв вирус и даже имало две деца по на 20-25 дни с пневмония и Стефан имал някакви такива признаци.
 След прегледа пак се обадихме на педито  ни изписа Проспан, Кленбутолин - нещо такова и запарка от лайка да правим инхалации. Веднага го взехме и сега спи спокойно, но ние сме на страх. До сега не е вдигал Т., не се е разболявал и ни е много криво... newsm45Имали и други така изпатили? Имат ли ефект тези лекарства или да се стягаме за болницата? newsm17

# 87
Добро утро! Днес имам повод да почерпя с тортичка:

Вяра става по-голяма с още един месец.

# 88
  • София
Мисти, брат ми подари сега на Соня столче за кола- на Бертони, модела Конкорд - с няколко позиции за лягане на облегалката.Още седи под елхата и не е инсталирано, но я слагам вътре и изглежда много удобно. Взехме го от Хиполенд- там има доста и може да слагаш и детенце вътре да го пробва.

Орел, съжалявам за споходилата ви болест. Когато Соня кашляше педиатърката и изписа сиропа Вентолин. каза че този сироп е за отваряне и отпускане на бронхите с цел да не се стига да спазъм. Той е и за астматични пристъпи. Много съм доволна от сиропа. Бързо оздравяване.

Честито на Вяра!!!!!!

# 89
ЧЕСТИТА КОЛЕДАЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАЛЧУГАНИ И КРАСАВИЦИ  Hug
При нас също е много тежко положението с носенето на ръце.Започнахме да му огаждаме защото си мислехме че плаче от зъбките /което си и беше/ но в последствие това му стана навик и сега е  ooooh! . През деня не ми пречи много но през ноща просто вече не издържам. Научил се е към 1 часа да се буди /тогава се прибира татито от работа/ и после за да заспи се гушкаме люляме на ръце и само да се остави започва да реве и няма млъкване докато не се вдигне наново. И така цяла нощ заспива слагане в леглото и след 15 мин наново пищене. Тази нощ просто вече към 4 часа ми писна не бях мигнала въобще дотогава го оставих да плаче и взе че заспа сам но за 1 час. Пробвали сме да го оставаме да плаче но няма спиране докато не го вземем. Ох пооплаках се и аз.
Оречче- бързо оздравяване на малчо  Hug
 Каква съм заспа забравих да се похваля и при нас паричката се падна в Денис

Общи условия

Активация на акаунт