От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 922
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте! Петя, страхотно! Марти на срещата вече стоеше и ето, сега проходи! Ама съвсем сам ли направи крачките! Леле, няма и 8 месеца!
Ние от вчера правим крачки, но хванати за ръце и доста несигурни, но на фона на това, че преди само друсаши дупето...! Мисля, че бънджито много помага, защото тренира мускулите на краката!
За столчето - гледахме ония ден в Малечко и се чудихме! Хубавите със краштест са много скъпи! Не се ли опасявате, че столче без краштест, недай си боже, може да не издържи евентуална катастрофа?

# 91
Честита Коледа!
Да сте живи и здрави, радостни и щастливи!

Браво на Марти за първите стъпки!

Мисти, аз моята кошница за кола няма да я сменям още, защото е до 13 кг., а бебка е още 7200кг.

Честито на месечковците!   bouquet

Болничките бързо да оздравяват Hug

# 92
Честита Коледа, момичета!!!
Бъдете живи и здрави,обичани и обичащи и многооооооо щастливи!

# 93
Девойки, отдавна не съм наминавала да ви видя, кой знае колко неща са се изписали.

Дано всички сте прекарали весела Коледа и да се радвате на хармония и спокойствие!

А има ли някой като нас без нито един зъб? Вече на 9 месеца и нито следа от зъби Confused

И пак весели празници пожелавам!  Hug

# 94
Mystic, онзи ден си мислех, че отдавна не си се появявала! Весели празници и на теб и семейството ти! Специално за теб - коледна картичка:

Ние сега се стягаме за гости, Младен готви риба, а аз се подмотквам  Mr. Green Тази сутрин Иво се събуди рано в седем и половина и ме ядоса много - не щя да заспи, затова го държах буден до 12 и сега спи като заклан в количката (заспа на разходката). Гърмежите снощи го стресираха до момента, в който го гушнах да спи при мен. След това само подскачаше насън, но без да се буди.

# 95
  • София
Пете, браво! Hug
Да, и тук, в Русе едно детенце на 8 месеца беше направило няколко стъпки, даже мамата го беше снимала! Laughing
Орелче, бързо да се оправяте! Hug
Дея, ето една по-актуална симка тук
Да, юл4е, от събитията покрай темата за Банда на годината не се е появявала.

# 96
Уау, мерси за специалното внимание юлче!  Hug

Ами след онзи глупав скандал за компания на годината, някои хора се бяха засегнали, че не всички пишещи тук гласуваха за тук... Пък и такова лошо настроение цареше, че реших да си дам почивка  Grinning

А как ви завиждам само, че чакате гости и празнувате. При нас е едно спокойствие....И май на НГ ще сме си пак двамката вкъщи, очертава се голямо "парти"  ooooh! Пък на мен ми се празнува, пие и пак празнува  Sad

# 97
Честит 9-ти месец на Вяра и Тони! Hug

# 98
  • 2 етажа над тавана
Ехо, здравейте, сладурки! Hug

Честито на месечковците! Hug

Петя, честито ти проходило джудженце!   bouquet

На болничките - бързо оздравяване и орленце, дано не се стига до болница! Praynig

При нас Дядо Коледа донесе подаръци за Маги и за татито, мен ме е забравил, явно не съм слушкала Tired Дано пък Дядо Мраз се сети за скромната ми непослушна особа Rolling Eyes

На Маги от питката й се падна дряновата клонка, което много ме радва - здравето щом й се пада, другото е по-маловажно.

Деичка, и при нас носенето и гушкането е като при вас, пробвах номера с останянето на пода - действа само за 2 минути и то при положение, че аз съм в стаята, след което почва мрънкане и опити да се добере до мен и да ме хване и да ме задърпа за панталона, за да я гушна. Иска или дая гуша или да я разхождам за ръце, нищо не мога да свърша. Дано скоро отмине това чудо.

Бягам , че "дивото" ме зове Mr. Green

# 99
момичета честито рождество и от мен с малко закъснение  bouquet
Да сте живи и здрави и дечковците също   bouquet

Аз прекарах най-ужасната си коледа досега при родителите на мъжо.....сестра му също има бебе на 6 месеца и през цялото време майката на Драго толкова грозно демонстрираше че обича повече именно това бебе от двете си внучета, че аз направо  едвам издържах от нерви тия 4 дни там; два дни подред както си седя и започваше да ми тече кръв от носа, първия път тече около час, бях като жертвено животно направо......отгоре на това Радост още първата вечер там беше толкова кисела и се будеше през 10 мин. с такъв сърцераздирателен писък, все едно от болка.....казвах аз 2 дни, че й има нещо, че я боли, нооо никой не ми обръщаше внимание....и чак преди да си тръгнем майка му извика една приятелка, забележете - НЕ ЗА ДА ВИДИ РАДОСТ, АМИ ДА ВИДИ ПИШЛЕТО НА БРАТОВЧЕД Й ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕ, добре, че погледна все пак и Радоска и се оказа, че има възпаление на ушите и й изписа капки и милото ми меченце последната вечер спа най-сетне като къпано.....що сълзи излях пред мъжо.....а най-тъпото е , че аз няколко пъти помолих свекито да извика някой да види радост, а тя най-нагло накрая ми заявява "защо не съм й казала и че аз съм била виновна, че детето се мъчило", егати нямам думи направо.....гадно ми че най-много от тази демонстрация че правят разлика между двете си внучета, сега Радост не разбира, но като порасне ..... но здраве да е.....

# 100
Вече 8 часа никаква кашлица!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Май сиропите и лайката действат!!!  smile3501

ДАНО се размине! Пу-пу-пу!! newsm17 newsm17 newsm17

# 101
Фурор тези баби /свекърви по-точно/ ще ни подлудят.
И аз излезнах виновна, че сега Стефчо е болен - не съм го била облекла  достатъчно, а пък, че тя настоява да пътуваме 30 км., защото е било хубаво след постите и след кръщенето да се вземе причастие. Казах и, че е студено "а нищо му няма, то от колата в църквата и обратно нищо няма да му стане...", а то на детето в църквата пара му излизаше от устичката. После ми даде акъл да го намажа с мастика / тя била мазала баща му и само с това го е оправяла - уж медицински работник/. От тази мастика направи спазъма. После ми вика, преди да вземеш нещо трябва да си питаш педито.... smile3511 newsm61

# 102
  • София
Весели празници на всички!

Желая на всички здраве, щастие, любов и много подаръци под елхата!

Ние преди няколко дена му взехме на малкия такова сто … 83;че от Хиполенд. Аз бях харесала едни на Кам, но бяха много твърди и малкия не ги одобри. Имаше и едни готини на Ферари, но тъкмо ги получаваха и още не им бяха пристигнали цените, а мъжа ми не се нави да ходим после пак, нищо, че им е фен. А иначе, освен по възгласите или мрънкането на малкия, столчето го избирахме да отива на тапицерията на колата (по искане на таткото)  #Crazy

# 103
  • София
Фурор, съжалявам!  Hug Дано Радостка и ти сте по-добре, пък какво да се прави-не можеш никого да накараш насила  да обича... Rolling Eyes

# 104
Фурор, много гадно...
Но ти не се ядосвай. Нали си знаеш, че имаш най-слънчевото дете на света!

newsm78 Ей в такива случаи се радвам, че нямам "удоволствието" да посрещам празниците с някое досадно свекървище  Sick

Общи условия

Активация на акаунт