хайде заедно с днешните месечковци да ви е честито 
Всеки има прово да пише тук все пак.
майка му и баща му и те хора не малки при това
За граматическите грешки да ме прощаваш верно,че хич ме няма
скандалче а? ееее тогава и аз ще пиша, обратно на мнението, че заради скандалите някои са се отказали да пишат, мен пък ме връщат
Нито снобщината!! Дрехите лично съм виждала как се шият в турция всичките му габани карани и кой ли не. платовете и машините са същите с които се правят и не толкова марковите само се сменят етикетите. Говоря за официални поръчки и производители, не за ментета. Ако си купя нещо марково ще се почуствам до дън душа измамена и прецакана от рекламата като последен идиот без мозък.
някой като ми се изфука как платил за 10 грама 1000 евро, ми като си балъкккккккккккккк 

все си мислех че е генетично, но май има връзка и с храната щото какот си надавше по 150 грама сега е с 800 отгоре.

. Усмивките да са винаги на лицата ви, да ни радват малките ни съкровища
.

мен марката съ6то не ме интересува (Ани, аз си купувам дънките във Варна, ментета, но с добро ка4ество, а мъжът ми си купува костюмите съ6то в БГ, на Ролман които 6ият и за Бос и с ни6то не йм отстъпват като ка4ество! Би било лудост да купуваме на Бос като има Ролман) - та ако има немарково, евтино стол4е с добри ресултати от кра6 тестове, аз съм с 2 ръце ЗА такова стол4е. Въпросът е, 4е никой не знае какво е ка4еството на едно стол4е, което не е минало през кра6 тест. А това за позволяването, Мамо 79, го казах в смисъл, 4е 400, камо ли 600лв са стра6но много пари, това е една месе4на заплата все пак и свалям 6апка на вси4ки в БГ, които въпреки това успяват да ги купуват. Аз ако живеех в БГ с една нормална заплата, едва ли бих могла да си го позволя. Просто имам донякъде късмет, 4е съм на вън.
но не се инати. Бих я описала, както юл4ето описа Иво: Любознателна, но оби4а да е самостоятелна, не оби4а много да я гу6нат
, предпо4ита да си играе сама, сама да открива света. Упорито се опитва да постигне това, което си е наумила и рядко се ядосва, ако не стане. Но не се отказва
А, и напоследък виждам, 4е по4ва да разбира зна4ението на думата НЕ
но не се инати. Бих я описала, както юл4ето описа Иво: Любознателна, но оби4а да е самостоятелна, не оби4а много да я гу6нат
, предпо4ита да си играе сама, сама да открива света. Упорито се опитва да постигне това, което си е наумила и рядко се ядосва, ако не стане. Но не се отказва
А, и напоследък виждам, 4е по4ва да разбира зна4ението на думата НЕ
Препоръчани теми