Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 419
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
От къде купувате Коди?
Гледам имат страница във ФБ и в сайта на My nails. Само там ли ги има? Също така каучуковата им база в червеното шише, много ли е гъста?

# 631
Коди продава и Елена арт. Също така от Kodi.pro и  nailmastershop. От втория сайт идват със Спиди, доколкото си спомням. Първия по поща  и вероятно през митница. И двата мисля са украински.

# 632
Опиши как действаш, кои накрайници ползваш? Иначе не мога да кажа какво пропускаш или защо става така. По ппинцип аз нака зействам:
1. Надигам/отлепям кожата с избутвач, в моя случай дървена пръчка. Гледам да е хубаво отлепено.
2. Слагам пламък или безопасен накрайник и хубаво изчиствам птеригиум и после надигам кожата с накрайника на горе, за да може да я изрежа или с клещи или да я оберахс топче. Първо на fow на едната страна и после минавам на rev другата.
3. Преценявам количеството кожа и в зависимост от него режа или ползвам само топче(ако не си му свикнала режеш) и дори и да режа лекичко минавам, за да загладя кожата и да не стърчи.
4. Оглеждам хубаво и ако има още птеригиум или останало лекох или го дооправям с дървената пръчка или пак пускам пила, за да го разкарам.
Гледала съм по клипове някои слд пилата минават и с римувър, но на мен не ми се е е налагало, а и не съм хен преди маникюр на себе ди с римувъра да махам.

# 633
Същото правя и аз, с дървена пръчка избутвам, после с накрайник пламък, изрязвам с ножичка за кожички (взела съм си професионална), после даже минавам с омекотител за кожички, избутвам каквото е останало. Измивам ръцете и след няколко часа действам с лака.

# 634
Bondy,  докоснала си кожата с лака при лакирането, затова има този ръб. Дори да си почистила добре, ако след това ти прелее материал по кожата при опита да го сложиш възможно най-близо, това се получава. Лакирай на малко по-голямо отстояние от кутикулите като за начало, дакато не свикнеш.

# 635
Най-после заредиха тази основа flake, която чаках да си купя и днес веднага я пробвах. Искаше ми се нещо по-тъмно, че ми писна от млечното бяло или телесните цветове бази, та затова ми хрумна на черно да я намажа. Голяма борба с това черно да не омажа кожичките… Харесва ми, обаче може би на бяло ще седи по-нежно.

# 636
  • София
Esmeralda, понеже виждам, че  страница назад си препоръчала някои лампи, но конкретно с линкове от ali express, от там ли е най-добре да се поръчат? Предполагам са най-изгодни, но като качество..? Аз ги заглеждам, но в Емаг, а и цените им там са също сравнително ниски.. Около 30тина лева виждам,че вървят някои модели. Та мисълта ми е ОК ли са в Емаг, защото аз към него май клоня.
Някой имал ли е проблеми с поръчани от там лампи?
Аз да си кажа от Али-то никога нищо не съм си поръчвала и просто като го чуя и веднага се сещам за накакви.. калпави неща..е предполагам не с всичко е така и много зависи, но просто аз с това го свързвам.. ии с голямото чакане също,  та все не посмявам от там да поръчвам, но пък знам, че за разни джундужурии-камъчета,стикери именно от там си е много подходящо да се вземат, все пак има разнообразие и ниски цени.
 Но за по-сериозни неща и особено уреди не знам...

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 17:03 от LoLo30

# 637
Май и аз имам онихолиза на един нокът само. Да не го лакирам и да режа до дъно, нали? Имам кремче против онихолиза, чаено дърво също, лимон? на върха на нокътя имам останала база на затова изглежда така

# 638
Lolo, лампите, които препоръчах, са по-висок клас от предлаганите масово в Емаг, Олх, Али и тн. Те са оригинални SUNUV (това е името на марката). Всякокви други лампи Sun не са SUNUV, в това число и предлаганите в Емаг.

# 639
  • София
Ясноо,благодаря ти.  Имах си аз едно на ум.. сега вече си обяснявам по-ниските цени в Емаг 😄  те не били SUNUV.. разбрах.
Честно казано от както съм започнала ползвам само един модел лампа (Sun X, 54W) и не съм се интересувала от други, та не мога да кажа, че ги знам и разбирам. Благодаря още веднъж!

# 640
Ако си доволна от Sun X, вземи си пак такава, няколко момичета от форума я имат и препоръчват.

# 641

Аз пак с млечно,Кларесата 17 мъчих. 🤣 Ами много си ми харесва.

# 642
Нещо не мога да видя тази онихолиза от остатъците база. Най-добре да се изрежат до дъно и да се мажат.

# 643
Amini, знам, много се измъчих с тия снимки, наистина не се вижда добре, реално отстрани само има нещо..отгоре не, там, където съм оградила Confused

# 644
  • София
Доволна съм от Sun X, обаче сигурно се сещате аз бях дето се оплаквах, че не ми запомня 30 сек и пече по 120  ако аз не й цъкна бутона 30 😄 а пък проблема е, че вече съм с нова висока поставка за ръце и под самата поставка съм сложила лампата  и като правя някой друг, то нито виждам дисплея с таймера, нито мога да достигна бутона да й цъкна 30те сек..и тя си пече докрай по 120, ако аз не подсещам да си изкарат ръката, пък понякога и аз се отплесвам.. и се пекат по-доста повече отколкото е небходимо.  Като цяло Само заради това искам да сменя с друга, която сама си помни зададеното времето и да съм спокойна, че няма преполимеризация.

Общи условия

Активация на акаунт