Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 974
  • 702
  •   1
Отговори
# 405
  • Gorni Bogrov
Преди няколко седмици дойде и моят прахоуловител, същият като този в последните постове.Това е първият ми прахоуловител и нямам база за сравнение,но този е доста шумен,доста духа от страни ,но пък и дърпа праха.Пробвах го с цигара и дърпаше димът.

Преди няколко дни изострих ноктите,за втори път го правя и все не ми е удобно и пак ги заоблих днес.Иначе за уредите и аз вече не мога без пилата и прахоуловителя,имам един кръгъл малък от Еленаарт,много ми е удобен и събира 95% се прах почти няма по масата.
[/b]
Може ли номер и марка на лака?

# 406
  • София
Еsmeralda, ами моя просто спря в един момент, без да е давал идникации за това,при натискане на бутона за пускане не тръгва вече. Честно казано не съм се занимавала да търся варианти за връщане, поправка и т.н.  може би защото и досега и никога не ми се е налаго да връщам каквото и да е било (уред в гаранция) и като се опре до това сега ми се струва голяма хамалогия и не знам дали си заслужава чакането и разправиите и т.н.😅  А и дали изобщо ще може да се оправи. Реших просто, че му е време за смяна, и без това исках да пробвам този модел,таа така дано върши работа. Ще ви споделя.

# 407
Дано, аз имам като този показания от теб и съм доволна. На първо четене и новият засмуква подобно, не забелязах да е по-слаб, но ще го видя в действие и ще кажа. Като цяло всичките тези евтини прахоуловители не са топ ъф дъ топ, има къде-къде по-добри и мощни, но и цените им са доста мощни. Grinning

# 408
Sunny-n, а коя безцветна ръбър база използва за разреждането?.. Клареса, дали ще стане? Всъщност, колко слагаш? Да не вземе да прелее.. 🤔

Prime, наистина е много нежно. За съжаление явно тази консистенция е характерна за цветните бази на Ur Sugar. Моята дето щях да я хвърлям след първото ползване хич и не се сетих да я топля, но пък и добавих безцветна ръбър база и по става за ползване сега.
Didier дават като подарък фибробаза при покупка на продукти над 39лв. Т.е ако се вземе цветна ръбър база и топ, фиброто е бонус, с доставката идва около 17лв/бр което е добре, ако са качествени, количеството също е добро.
Аз обаче още се чудя трябва ли ми изобщо нещо в момента. Имам си и база и то и поне 20 цвята, стикери, брокати... Голяма мания, ще гледам да се въздържа или поне да отложа покупките за по-нататък

# 409
  • Бургас
The 13th, имах едно малко шишенце от 3.5 мл като тази https://kristallnails.ru/bazy-i-osnovy-dlya-gel-lakov/baza-kauch … %5D%5B%5D=1185%7C. Беше останало съвсем малко на дъното и го изцедих в цветната на Ur Sugar. Малко беше, но се разреди достатъчно консистенцията и малко по-прозрачна стана естествено. От преливане мисля, че няма опасност. Те не ги пълнят до горе.

# 410
Преди няколко седмици дойде и моят прахоуловител, същият като този в последните постове.Това е първият ми прахоуловител и нямам база за сравнение,но този е доста шумен,доста духа от страни ,но пък и дърпа праха.Пробвах го с цигара и дърпаше димът.

Преди няколко дни изострих ноктите,за втори път го правя и все не ми е удобно и пак ги заоблих днес.Иначе за уредите и аз вече не мога без пилата и прахоуловителя,имам един кръгъл малък от Еленаарт,много ми е удобен и събира 95% се прах почти няма по масата.
[/b]
Може ли номер и марка на лака?
Отговарям с тази снимка.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:59 от StellaRose3

# 411
Момичета, как така сменяте посоката на въртене на пилата когато си махате покритието? На дясната ръка не ви ли е трудно да го махате ако смените посоката? Аз съм го пробвала това в началото и имах чувството, че на дясната ръка нищо не правя. После намерих клипчето на Полина за махане на недоминантна ръка и се научих да си въртя пръстите така, че да ми е удобно. Всъщност тя казва, че ако се сменя посоката на въртене фразата се износва по-бързо, когато се използва в посоката, за която не е предназначена.

# 412
По принцип, като смениш ръката се сменя и положението на пилата и ако искаш да сваляш стандарнтно, то трябва да се смении посоката на въртене, защото вече с обръщането на ръкохватката става на обратно. Или трябва да обърнеш прътите или ако държиш към себе си и si na fow почва да сваля от свободния край.Второто е леко опасно, защото шансът да си закачиш свободен край и кутикула е голям - трябва много стабила ръка.Има универсални накрайници, ума за левичари и десничари. Универсалните, обаче трудно ги намирам аз ии за това се научих и аз да си въртя пръсти, ръка и всякакви други щуротии, зада мога да свалям на fow на дясната ръка. Понякога като ми омръзне пускам и rev, но гледам да основно на fow, за да се свали равномерно покрититето. Иначе, ако накрайникът е универсален няма такава грижа. Имам един, който е повече за деничари, но насечката му е такава, че и с лявата ръка е прилично свалянето, за разлика от други които имам.

# 413
Аз лично свалям на Forward и на двете ръце, защото искам движението да е от кутикула към свободен край, иначе е опасно. Лявата ръка си я държа сгъната към мен (все едно е на клиент), дясната я държа права. Така ми е и по-удобно. Може и дясната да се държи сгъната все едно е на клиент, тогава тр да се ползва Reverse, но на мен не ми е удобно.
Иначе в Али има много накрайници с универсална насечка - пишете 5 in 1 drill bit и ще намерите.

# 414
Аз дясната я държа права и свалям на fow и само за разни остатъци завъртам и сменям за малко посоката, тъй като китката на лявата не я въртя добре вече на 100 процента. В наччалото пробвах на rev от-до дясната, но не беше удобно, бавно ставаше и на дупки. Жива и здрава да си! Аз някакво време се чудех как да го напиша, за да ги намеря тия накрайници за проба и все не ми излизаха! Сега ще проверя за такива, че са ми любопитни.

# 415
  • София
Аз свалям с доминантната (дясна) на лявата на forward, но на другата (дясната) ми е на reverse, за да мога да си я държа обърната към мен (както на клиент) и да свалям в посока от кутикул към свободен край. Така си го правя от много време и май така си и свикнах. Не ми е специален накрайника обаче(така и не си бях намерила досега), та си действам така... в началото беше доста зле- на дупки, но сега с времето вече е доста по- равно свалянето.

# 416
В началото докатоми свикне ръката все едно аз съм клиент правех следното-слагах ръката си с ръкохватката в края на масата, за да стои стабилно, а ръкохватката да стърчи в правилната посока за fow и сваляне от кутикула и минавах с пръстите на лявата като движех тях. Помага за да се свикне, сега вече се научих как да е стабилно и разни начини да опра ръката,с която свалям, за да е стибилна.

# 417
  • Варна
Сменям си аз посоката както ми е кеф с тая разлика,че съм левичарка,а керамичната ми царевица явно е за десничари Grinning. Е получава ми се. Може да не е идеално ама не е ацетон и тампоани Grinning.

# 418
Karmilla, единственото по-кофти е, че повечето 5 в 1 накрайници са метални, а не керамични.

# 419
За жалост да! Тъкмо преглеждах и са основно метални и то цилиндър. Май май ще си крам както до сега за момента и на по-късен етап ще ги поръчвам и без това съм си свикнала вече и бързо и безпроблемно свалям Grinning

Общи условия

Активация на акаунт